Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Vibrace příchozího hovoru Qtek9100, ....

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    186

    Dá se nějak nastavit typ vibrace (v registrech, nebo někde) příchozího hovoru, nebo sms?? To dlouhé vibrování bez přerušení mi nějak nepasuje
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    kdyby někdo věděl jak na o bylo by to super pže vybrace typu upozornění odeslané zprávy je fakt des
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Vypnuti upozorneni odeslane SMS jde vypnout pomoci utilitky Tweaks2k Net. Bohuzel upravu registru neznam,ale utilitka jde trikrat pouzit, nez bude chtit registraci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    173

    Tohle jsem vytáh ze svojí databáze úprav registrů :

    Vibrations
    HKCU\ControlPanel\Sounds\Ringtone0
    'Script'

    a = allow repeat
    f = backlight On (f1)
    v = vibrate On (v0,v1,v2) the number changes the vibrate length
    p = play Sound/Vibrate On (if v has been set)
    w = wait/delay (w1 - wait 1 sec)
    r = repeat

    so for example, af1v0pw3r this makes your tone...
    Allow repeat, turn on the backlight, set short vibrate, play tone and vibrate, wait for 3 seconds, then repeat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Dobry info :yes: .
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    136

    Mne to nefunguje, at dam za v cokoliv, vibruje to porad stejne (hrozne) Nebylo by jeste neco? Nechci vibrace vypnout, ale upravit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    ahoj phone alarm umí typy vibrací nebo zenphone
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    tobe funguji typy vibraci v zenphone? Umi to vibrate and ring, vibrate then ring, short vibrate then ring, ale stridave vibrace nebo tak neco ani ne. Nefunguje ani zesilujici se vyzvaneni (asi proto, ze v zenphone funguji jenom nastavni, ktera qtek podporuje zesilujici se zvoneni tam bohuzel neni)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    16

    Vyresil nekdo nakonec tento problem?
    Ta dlouha vibrace je opravdu nesnesitelna.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    16

    WM6 to docela solidne resi, takze povazuji za vyresene
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    nechci zakladat nove tema, diky...

    jak ale nastavit (WM5), aby zarizeni vibrovalo vzdy jen chvilku a do toho hrala hudba? po nastaveni v1 sice zacne zvonit, ale vibrace je jen tu jednu sekundu dlouha, ale pak uz to nevibruje, po nastaveni "r" za "v" to jen vibruje, ale nehraje (co taky jineho...)...nejaka rada? na SP to slo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    v0p
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    jako jen tohle???
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-10-2007, 14:36
  2. Qtek 8310 - změna vibrace u sms/příchozího hovoru
    Od covered v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-06-2006, 18:38
  3. Vypnutí vyzvánění příchozího hovoru u XDA III
    Od daww v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 21-09-2005, 18:15