Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: MDA Vario + TomTom

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    9

    Od kamaráda sem získal TomTom navigator 5 i s jeho návodem jak nainstalovat (samozřejmě legálně ). Po nainstalování a spušťení se vždy zasekne při výběru mapy. Pomůže mě někdo??? Zašlu návod na E-mail nebo cokoliv doplním.

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    275

    Obavám se, že verze TT 5 na VARIU nepojede. Ta je totiž stavěná pro VM 2003. Pro VARIO s VM 5 bude nutné stáhnout ze stránek TT verzi 5.21, ta by s mapami, které už máš měla fungovat.



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    9

    Omlouvám se, koukal jsem na to a je tam upgrade na 5.21. Známýmu to jde (má to samé, jak Vario tak to DVD + CD mám od něj) a mě ne. Bohužel to je k němu trochu dál tak to zkouším takhle.

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    275

    To je v pořádku, proto si tu takhle pomáháme. Až ale stáhneš verzi 5.21 a tu nainzaluješ do PDA místo toho, co máš na DVD, tak dáš na kartu mapy. Jenže potom se musíš dostat přes registraci a to mně se nepovedlo. Proto provozuju TT na starším HP-čku. Já mám TT taky z druhý ruky a někde se tu probíralo, že s přenositleností licence je problé. Údajně ne TT pouze pro jednu instalaci a pamatuje si ID zařízení, na které se instaloval poprvé. Ale možná to tak není. Schválně napiš jak jsi dopadl.

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    74

    Licence se váže na zařízení, v balení je kartička s "product code" + ID PDA, které se ti zobrazí po nainstalování mapy, zadáš na stránkách www.ttcode.com, kde se ti vygeneruje kod vazaný na PDA.

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    9

    Mám dvd s TT a CD s mapou + crack a návod. Dostal jsem to od kámoše, který má stejnou kombinaci - MDA Vario a soft takéž z druhý ruky. Zkoušel jsem to už 1000x podle toho návodu i s úpravama a pořád nic. On to měl na podruhý hotový. Zkuste juknout na ten návod jestli je teda dobře nebo zkuste poradit co a jak? Už sem před zhroucením :
    1) Vytvoříme na HDD adresář (s jakýmkoliv názvem, např. Instalace Tomtom).
    2) Do tohoto adresáře na HDD nakopírujeme celý obsah DVD Tomtom Navigator 5.
    3) !!! Vše ostatní kopírujeme z CD „Update + upgrade Tomtom navigátor 5“ !!!
    4) Dále do adresáře na HDD nakopírujeme obsah adresáře „TomTom Navigator update V.5.21 cracked“. Při kopírování je přepsáno několik souborů z nakopírovaného originálního DVD.
    5) Po té připojíme MDA k počítači a z adresáře na HDD spustíme „setup.exe“ a program nainstalujeme do MDA. Po instalaci MDA odpojíme a restartujeme.
    6) Po nastartování MDA toto opět připojíme k počítači a spustíme instalaci „setup.exe“ z adresáře „TomTom Navigator update V.5.21 cracked“.
    7) Následně instalujeme mapy za příkazu „setup.exe“ z adresáře „DE_AT_CH_PL_CZ_Plus-Map_v632.ALL“, který je umístěn v adresáři „TomTom_DE_AT_CH_PL_CZ_Plus-Map_v632“. Po instalaci mapy musíme ještě na paměťovou kartu, kde jsou nainstalovány adresáře s mapami překopírovat adresář „Canary_Islands-Map“, který je umístěn v adresáři „TomTom_DE_AT_CH_PL_CZ_Plus-Map_v632“.
    8) Dále z adresáře „hlas_muz_CZ_Tom5“ zkopírujeme soubory s češtinou do MDA a to do adresáře, kde jsou umístěny ostatní hlasové soubory programu Tomtom.
    9) Nakonec z adresáře „cracked“, který je umístěn v adresáři „TomTom Navigator update V.5.21 cracked“ nakopírujeme soubor „TomTom Navigátor“ do MDA a to do adresáře kde se nachází tento původní spouštěcí soubor. Po přepsání původního je program funkční bez registrace.
    10) Soubor s mapou „Canary_Islands-Map“ je nutné do MDA nakopírovat kvůli obejití registrace a plné funkčnosti cracku.



    Další přidávání map, jazyků apod. do zařízení se provádí přes příkaz „setup.exe“ z vytvořeného adresáře na HDD (viz bod 5.).



    UPOZORNĚNÍ :


    V případě, že po restartu na konci bodu 5) se MDA spustí a na ploše a nebo v MDA se objeví ikonky programu Tomtom Navigátor (červené ručičky), vynecháme bod 6) a pokračujeme rovnou bodem 7).

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    74

    a nestydíš se ani trochu ?



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    9

    Bohužel NE. Chtěl bych vědět kolik máš ofiko softwaru v tvém PC???? A kolik lidí má TT ofiko??? Kvůli tomu tady nejsem, abych řešil todle. Buďto mi někdo poradí nebo ne. Jiná varianta není.

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    74

    a to že něco ukradneš a veřejně se tím chlubíš ti příjde taky v pořádku ?

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    9

    Zatím sem to neukrad, pouze sem to dostal. Jakmile to začnu používat můžeme se o tom bavit. Veřejně to říkat asi není dobrý. Ty mi pomůžeš nebo mě budeš pořád psát tydle otázky?

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Panove, dost. Uzivatel vaca si precte pravidla pro diskutujici a prestane tvrdit neco, co neni pravda (ze ma TT legalne). beecher.

Podobná témata

  1. GPS bluetooth + TomTom - MDA Vario
    Od y2000rtc v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 27-11-2007, 20:29
  2. tomtom go 510 +MDA VARIO
    Od jirka2030_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-05-2007, 11:47
  3. Vario+ HF Bluetooth + TomTom 6
    Od Kehar 13 v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-01-2007, 22:44
  4. Vario a GPS Nokia LD-3W a TOMTOM
    Od David Stejskal v sekci TomTom
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 21-09-2006, 11:43