Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Filtrování hovorů na MDAC

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    86

    Dobrý den měl bych dotaz zda-li existuje program pro muj MDAC,který mi umožní, že mu zadám nějaké telefoní číslo a on bude dělat to že když mi to zadane telefoni číslo bude volat že to pro něj bude vypadat jako bych měl vyplý telefon?
    prostě bude filtrovat prichozí hovory a ty cisla ktere budou v dejme tomu ignore listu tak nebude poustet ze to bude vypadat jako kdybych nebyl prihlasen do sítě..
    Děkuji moc)

    //JanHavlicek - přejmenováno
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    86

    ten callblocker nejde otevrit a tamto dalsi neni free krucis..
    nevite o necem zdarma?to chci asi moc že?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    smart filter je dobrej, jo a neudělá to vypnutej telefon to nelze jen to říká že volaný nepřijíma zkuste to později.... mno já doufám že si software koupíš, ale jsou tu i jiné cesty.... takže to zas takový problém být nemusí :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Smartfilter i CallSmsBlocker samozrejme "delaji" vypnuty telefon a nic nerikaji,blokovanemu cislu se ohlasi operator bud s hlaskou o nepritomnosti ci ho to hodi do schranky - proste podle toho co mas nastavene pri nedostupnosti/vypnutem telefonu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    sám sem to zkoušel, a oskar(vodafone) říká že volaný to nezved´á zkuste to později, nebo to hodí do hlasovky, ten soft udělá že ten hovor hned zavěsí,..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    86

    mno tak ja si ho jdu teda "koupit" :-) a zkusit jo?dekuju za pomoc
    Jen tak mimochodem pouzivate to casto kdyz nechcete aby se vam nekdo dovolal?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    86

    Ještě bych mel dotaz když nainstaluju a spustim na MDAC ten smart filter co to po me chce nastavit ten Country Code a Provider Code co tam mám zadat? dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    86

    country kode sem dal 42 ale nevim jak zjistim providet kode...nedal jsem tam nic aprogram se spustil musi to byt nastaveno?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    86

    jo no asi je potreba provider code nejak mi to nefunguje poradi nekdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    86

    mám eurotel
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    86

    funguje mi to jen kdyz dám block all jinak ne bude to zpusobeno tim provider codem?jak to mam spravne nastavit? dekuju za rady
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    mno, já to občas používám, třeba když nechci být rušen, kdo se nedovolá tak písne smsku nebo zavolá později, mno country code je 420 a proveder píšu takhle:

    1 Eurotel
    2 T-mobile
    3 Oskar-Vodafone
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    86

    Mno to je hezké ale me to funguje ten program jen kdyz dám block all kdyz si vyberu nekoho ze seznamu zaskrknu ho aby se mi nedovolal tak se mi stejne dovolá uplne normalne jak je tomozné co mam spatne nastaveno?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    a urcite mas cisla ve formatu +420xxxxxxxxx
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. MDAc Přesměrování hovorů do BT HF
    Od Honcek v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-10-2006, 15:35
  2. Vario a Filtrování hovorů
    Od Vampirelli v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-05-2006, 07:43
  3. Filtrování hovorů
    Od karlic_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-05-2006, 18:43
  4. QTEK 8310 a filtrování hovorů
    Od ka_so v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-04-2006, 18:15
  5. Profily a filtrování hovorů
    Od ka_so v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 11-04-2006, 13:42