Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Screenshoty z iPAQu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2003
    Příspěvků
    14

    Zdravím všechny nadšence,

    neznáte někdo z Vás způsob, jak si udělat screenshot displeje iPAQu? Potřeboval bych to kvůli popisu instalací... pro méně chápavé kolegy.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Tech moznosti je vic - zdarma to jde napriklad pomoci utility Remote Display Control for Pocket PC, pripadne placeny (a pohodlnejsi) SOTI Pocket Controller umoznujici delat primo JPEG nebo GIF.

    Pokud chcete neco primo na Pocket PC, zkuste trebas Magic SS.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Nebo treba developer One ScreeSnap 5 :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    20

    jde to i bez programku, v nastaveni itask
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    239

    Citace Původně odesláno od CZ Galeon
    Jen pro upřesnění:
    Nakonec jsem začal používat výše zmíněný Remote Display Control for Pocket PC a ukládám obrázky přes PrnScr jinak je program SUPER

    a opravuji překlep v názvu programu developer One ScreenSnap 5
    Remote Display Control:
    jsem si omylem zmenil hostname a ted to nefunguje... jak bylo to puvodni???

    UZ TO MAM: PPP_PEER
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    98

    Remote Display je dobrý, ale problém je, že (bez dalších special softu na PC) uděláte screenshot včetně hlavičky a patičky Windows okna. Musím pak třeba 10 screenshotů manuálně ořezávat .

    Magic SS je také použitelný, ale tam se mi zase nepodaří udělat obrázek aplikace, která ve full-screen modu skryje horní lištu PDA. Nepodařilo se mi totiž namapovat spouštění Magic SS přes ButtonMapper, takže ho musím spouštět z menu.

    Poradíte nějaký další (free) prográmek, případně nějakou "fintu"? Díky

    Pátral jsem v diskusích po tématu "how to make a screenshot" a toto je zatím jediné místo na které jsem narazil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pocket Screen Capture
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    105

    GetPDAScreen - je to jen exe soubor, není třeba ho instaovat, ale neumí VGA rozlišení...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Resco PhotoViewer má v sebe zakomponovanu utilitu na capturing do bmp,jpg,png . Je to rcapture.exe a možno by išla i bez inštalácie celého prehliadača.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Citace Původně odesláno od oltcit
    Resco PhotoViewer má v sebe zakomponovanu utilitu na capturing do bmp,jpg,png . Je to rcapture.exe a možno by išla i bez inštalácie celého prehliadača.
    ale zdaleka by neslo ho uzivat bez licence
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Hmmm,je to možné ,ale rcapture je tam akosi "navyše" ako bonus a niečo sa mi zdá,že ked sa odinštaluje Photoviewer,tak rcapture.exe v adresári zostane. Mne osobne je to jedno,mám full,ale o oprávnenosti používať túto utilitu,ked mi tam zostane po odinštalovaní by sa dalo diskutovať,hmmm? Resco Photoviewer je tak špičková aplikácia,že by mala patriť k povinnej výbave PPC
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    mit full a mit legalne neni totez a ani to, ze po odistalovani to tam zustane Te, pokud to neni vyslovne v licencnich podminkach napsano, neopravnuje to uzivat, pokud nevlastnis licenci (a pokud by o tom mluvilo ujednani, tak klidne i s licenci by to nemuselo jit, pokud bys tam nemel instalovanou hlavni aplikaci)...jinak souhlasa, produkty Bratislavskeho Resco jsou super :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    337

    Citace Původně odesláno od Galeon
    screenshot displeje iPAQu
    Nepises ktory iPaq.. 4700 ma uz od vyroby Pocket Informant, ktory obsahuje v podmenu "support" funkciu "screenshot in 5 sec" co asi netreba prekladat..
    Ak mas teda PI je to bez dalsej instalacie hocicoho. Uklada v .bmp do My Documents..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od oltcit
    Mne osobne je to jedno,mám full,ale o oprávnenosti používať túto utilitu,ked mi tam zostane po odinštalovaní by sa dalo diskutovať,hmmm?
    Nedalo... :sarcastic:
    Viz pripad Mironetu a souboru command.com s MS-DOSu 6.22, ktery zustal na jednom zakaznickem pocitaci a nemel tam co delat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,099

    Citace Původně odesláno od hybo
    mit full a mit legalne neni totez .........jinak souhlasa, produkty Bratislavskeho Resco jsou super :yes:
    Poznám,len jeden druh "full" mám celý licenzovany Media Suite za zvyhodnenú cenu ,predsa krajanov treba podporovať,že krajane ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. SmartMaps 3.5 - screenshoty map v různém rozlišení
    Od rADo2 v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-01-2009, 16:29
  2. Screenshoty z připravovaného prohlížeče Firefox Mobile
    Od Pavel Koza v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-10-2008, 21:04
  3. Windows Mobile 7 screenshoty a detaiy
    Od Zdenek Malinsky v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 08-01-2008, 11:27
  4. Windows Mobile 6.1 - screenshoty a info
    Od Zdenek Malinsky v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-12-2007, 22:33