Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Připojení 2 telefonů přes ActiveSync na 1 PC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    11

    Ahoj, mám takový problém. Mám MDA Vario a přítel má MDA III. a když se připojujeme na PC, tak se nám synchronizují dohromady. (já tam mám přítelovy položky a on moje), tak bych se chtěla zeptat, zda to jde nějak nastavit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ano jde, dvemi uzivatelskymi profily, kazdy se bude muset logovat do Windows pod svym uctem. Po te jeste spravnym nastavenim Outlooku, ale to by snad pak melo probehnout samo...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    11

    Dobrá, děkuji. Ještě bych se chtěla zeptat, mám AS 4.1 a když je připojené Vario, je mnohem méně možností než když je připojená MDA III., čim to je? Jde nějak udělat, aby Mělo Vario taky takové možnosti (např. synchronizace jen ručně...).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Po pripojeni Varia je v ActiveSync na PC mozne v Nastroje->Moznosti->Zalozka Planovani moznost nastavit jak synchronizovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    11

    Jenže já tam mám jen záložku možnosti a jiné záložky tam nemám. Čím to? ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Obávám se Richarde, že to možné není. Mám stejný problém se synchronizací hx4700 a Qteku, Qtek pod WM5 má od ActivSyncu 4.1 minimum možností k ovlivnění, např. nemohu ovlivnit četnost synchronizace (tak jako u hx), prostě po každé změně se automaticky synchronizuje. A také nejdou synchronizovat soubory. Docela mne v tomto Majkrosoft zklamal. To co na WM2003 fungovalo najednou WM5 postrádá : .
    Částečnou možnost popsal Milan Švec ZDE, mně na Qteku ale popsaný postup nefunguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Jo aha, ja se prehlid, ja totiz synchronizuji proti Exchange serveru naprimo, kde ta moznost je... Sorry. ops:

    Soubory sice nesyncuji, ale nepomuze MobSync?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od ipf
    ...Částečnou možnost popsal Milan Švec...
    To je ale nastaveni proti Exchange serveru...

    EDIT: Ten "odstrel" AS na PC pred synchronizaci ti nepomoh nebo nejde to odstrelit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    OFF TOPIC, takže to klidně smažte:
    Docela mne WM5-ky zklamaly. Výdrž, stabilita, nepotřebnost zdroje, to všechno je hezký, ale to, že neumí spoustu drobností, které navíc na WM2003 fungovaly, je dost ostudné a připomíná to chování inženýrů od Nokie (žeby chlapci chodili spolu na oběd? ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    OT: Napr?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Pak to smaž:
    1. Přihlouplé grafické menu, místo položkového (oprava přes registry)
    2. Poštu nejde ukládát na kartu (oprava přes registry). Navíc nejde odpojit přílohu a někam uložit (pouze obrázky jpg, čili, pokud potřebuju něco dostat nebo odeslat, musím to přejmenovat na jpg).
    3. Totéž IE, vše cpe do RAM, takže je za chvíli plná (nutno opět přes registry)
    4. Synchronizace přes AS - nejde navolit ruční synchronizace, neumí synchronizovat soubory v zařízení a PC (opět jen média).
    5. Prohlížeč ClearVue neumí nic. Soubory typu pps mi nejdou listovat, zobrazí jen první stránku, doc občas otevře (i když předtím nahlásí nějakou chybu) a xls neotevře vůbec.
    Mám pocit, že vývojáři začali od nuly a teď teprve budou něco tvořit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    1. Tohle je na tvurci ROMky, ma moznost to nastavit. Bohuzel, jak muzes sledovat, stejne ikonove menu pouziva vetsina novych telefonu...
    2. a 3. No jo, ale MS nemuze predpokladat, ze ty do sveho zarizeni das nekdy kartu, takze to musi umet pracovat i bez ni...
    4. Rucni sync - nevim, nepovazuji to zase za takovy problem, soubory muzes kopirovat rucne (ja vim, pruda... )
    5. No, ClearVue neni od MS.

    Konec OT.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Ty mi nerozumíš, mne rozčiluje to, že to pořád synchronizuje, při jakékoliv změně. NA hx mám nastaveno RUČNĚ, udělám upravy a nakonec synchronizuju a hotovo.
    Dost mi vadí, že nesynchronizuje soubory (na druhou stranu, když je nezvládne ani otevřít :? tak proč by je synchronizoval, že?).
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od ipf
    Ty mi nerozumíš, mne rozčiluje to, že to pořád synchronizuje, při jakékoliv změně. NA hx mám nastaveno RUČNĚ, udělám upravy a nakonec synchronizuju a hotovo.
    Dost mi vadí, že nesynchronizuje soubory (na druhou stranu, když je nezvládne ani otevřít :? tak proč by je synchronizoval, že?).
    Ja tak... No, a co kdyz zapomenes syncnout? (Ftip...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Ještě něco, co jsem popsal ZDE, ale kdybys byl línej mačkat, tak to popíšu znova:
    ještě minulý týden jsem měl 22MB paměti, dnes koukám a mám jen 13MB :O . I po vymazání všecho. A to jsem:
    1. nic nového neinstaloval,
    2. pošta se mi ukládá na kartu,
    3. IE se ukládá komplet na kartu,
    4. Hovory z PMRecordu se ukládají na kartu,
    tak mi zkus poradit, co mi za týden sežralo 10MB.
    Teď jsem Qtek HRknul a mám 28,048 MB. Tak jdu nakopírovat všechny složky do PC a budu porovnávat, která se bude zvětšovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - Sdílení internetového připojení PC přes ActiveSync (USB)
    Od blahy_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-09-2008, 18:58
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-03-2008, 08:59
  3. Připojení telefonu k internetu přes počítač(Qtek 8310)
    Od Chrono Leggionaire v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 30-01-2007, 16:49
  4. !!! Připojení iPaqa s Pocket PC 2000 k internetu přes ActiveSync !!!
    Od Reddy v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-11-2003, 18:23