Mám s Jimmy98's PocketCMD podobný problém jako soto.
Na MDA Vario III mi to po instalaci a následnem restartu spouští konzole. Nejprve jedna, která naskočí ihned při restartu zařízení a výpíše
Kód:
3GVT: PreLoad HTCMidCodec_Qvp.dll successfully
Tato konzole jde zavřít, ale po nějaké chvilce se objeví znovu.
A při zapnutí mobilní části se objeví druhá konzole s následujícím výpisem
Kód:
EONS::ReadCSPData : GetStatus failed.EONS::ReadUSTSSTData : CBMI not supportedEO
NS::ReadUSTSSTData : CBMIR not supportedEONS::ReadUSTSSTData : SDN not supported
EONS::ReadUSTSSTData : SPN supportedEONS::ReadUSTSSTData : PNN not supportedEONS
::ReadUSTSSTData : OPL not supportedEONS::ReadUSTSSTData : SPDI not supportedEON
S::ReadUSTSSTData : dwSIMSupportFlag: 0x00000001EONS::ReadSPNData : Display of r
egistered PLMN name not required when registered PLMN is either HPLMN or a PLMN
in the service provider PLMN list.EONS::ReadSPNData : Display of the service pro
vider name is required when registered PLMN is neither HPLMN nor a PLMN in the s
ervice provider PLMN list.EONS::ReadSPNData : SPN is using default alphabet enco
ding.EONS::ReadSPNData : SPN : T-Mobile CZ-------------- LONG NAME [T-Mobile CZ]
--------------
Při pokusu o vypnutí této konzole zamrzne celé zařízení. Ještě jse mi stalo, že při připojování se pomocí bluetooth se objevila konzole s "nesmyslnými" znaky (hádám že to byl nějaký klíč či něco takového).
Neví někdo co s tím? Napadlo mě, jestli není někde v registrech zapnutá nějaká volba co to způsobuje? Nebo fakt nevim.