Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 9 z 18 PrvníPrvní ... 7891011 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 121 až 135 z 267

Téma: pRSSReader

  1. #121
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem si včera po dlouhé době aktivoval today plugin. No a on mi ressetuje MDAc! Neměl jsem žádnou novou zprávu a přepnul jsem si zobrazování z Brief modu do Cycling. No a v tom okamžiku SR. A znova, a znova. Naštěstí jsem stihnul ještě než to resetne to přepnout zpátky do Brief. Kde to neresutje.
    mám verzi 1.3.2 EN.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #122
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    49

    Vždy po restartu mi zmizí všechny skupiny i s kanály. Zkoušel jsem provést instalaci i na kartu a pořád to samé. Poradí mi někdo co dělám špatně? (Vario,WM5,SPB plus,diary)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #123
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    obcas se mi to take stane.Neni to tedy po kazdem SR.
    Zjistil jsem, ze po tom co se mi to stane se v nastaveni zmeni slozka pro cache a enclosures. Standardne je v programu a po tomto pocinu se nastavi do My Documents.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #124
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Tak nam (dneska?) pocketpcmag.com oznamil finalisty v soutezi o nejlepsi softy roku 2006. pRSSreader byl nominovan, ale do finale se nedostal - ve finale jsou: Egress, PocketRSS, NewsBreak (myslim, ze loni to bylo uplne stejny).

    Tak treba pristi rok...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #125
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    je to skoda
    Nechapu to, treba takove PocketRSS uz se nejaky ten rok neupdatuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #126
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    skoda ze neprosel
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #127
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Ahoj Davide, měl bych nějaké návrhy do nových verzí.

    1. Možnost cachovat obrázky feedů. Jedu přes GPRS a občas dost dlouho čekám co se mi tam objeví za obrázek. Takhle by se mi to natáhlo při aktualizaci a pak už bych jen četl a prohlížel.

    2. Dát nějakou ikonu do feedů, pokud tam ten obrázek má být a není stáhlý.

    EDIT: Jinak pro WM5 to menu nemusis nijak upravovat. Koukal jsem na to a stacilo by, kdyby po zmacknuti leveho SOFT KEY se otevrela zalozka SOUBOR a zmacknutim praveho SOFT KEY by se otevrela zalozka NASTROJE. Je tam vse co je i vedle zalozek v ikonach
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00174249_Screen001_89YZ.jpg 
Zobrazení: 52 
Velikost: 41.3 KB 
ID: 5369  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #128
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj, jedu prakticky stále naležato a podpora tohoto zobrazení je OK při prohlížení feedů, ale při nastavování a přidávání feedů to není roztažené na celou šířku. Je tam posuvník, ale přeci jenom je škoda to nevyužít.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #129
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Na podpore Landscape se pracuje, ale v 1.3.3 jeste nebude.

    EDIT: S landscape je to malicko slozitejsi, pac se musi pripravit 2 varianty dialogu, jenda pro portrait a druha pro landscape.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #130
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Citace Původně odesláno od TheMelin
    1. Možnost cachovat obrázky feedů. Jedu přes GPRS a občas dost dlouho čekám co se mi tam objeví za obrázek. Takhle by se mi to natáhlo při aktualizaci a pak už bych jen četl a prohlížel.
    Vybrat feed, 'File | Properties, Caching tab, Store images within items' (prvni check box) udela presne to, co chces. Jestli chapu dobre, tak pouzivas ceskou verzi a tam z toho prekladu to neni prilis jasny - moje chyba, upravim pro 1.3.3.
    Citace Původně odesláno od TheMelin
    2. Dát nějakou ikonu do feedů, pokud tam ten obrázek má být a není stáhlý.
    Ted jsem upravil zobrazovani zpravy tak, ze pokud obrazek neni nacachovany, tak se objevi ramecek s krizkem a pribyla polozka Caching | Cache images. Bude v 1.3.3.
    Citace Původně odesláno od TheMelin
    EDIT: Jinak pro WM5 to menu nemusis nijak upravovat. Koukal jsem na to a stacilo by, kdyby po zmacknuti leveho SOFT KEY se otevrela zalozka SOUBOR a zmacknutim praveho SOFT KEY by se otevrela zalozka NASTROJE. Je tam vse co je i vedle zalozek v ikonach
    No ja menu nijak neupravuju, ale na WM5 musim vyhodit toolbar, aby to fungovalo tak, jak popisujes (na levym softkey File menu, na pravym Tools menu). Pokud by nekdo s WM5 toolbar chtel, tak si ho pres registry muze povolit (neprijde o nej). Opet bude v 1.3.3.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #131
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Citace Původně odesláno od duhovej_vil
    No ja menu nijak neupravuju, ale na WM5 musim vyhodit toolbar, aby to fungovalo tak, jak popisujes (na levym softkey File menu, na pravym Tools menu). Pokud by nekdo s WM5 toolbar chtel, tak si ho pres registry muze povolit (neprijde o nej). Opet bude v 1.3.3.
    No prave to jsem myslel, akorat jsem se spatne vyjadril. Myslel jsem presne ze neni potreba ani pro WM5 upravovat toolbar. Staci aby se po zmacknuti leveho otevrelo File Menu a pro prave Tools. Takhle to ma vyresene treba Total Commander 2.5 Beta 2. Ma toolbar pro WM2003 a po zmacknuto soft keys se otviraji menu. Samozrejme,ze na WM5 vypadaji lepe jen ty dve menu pro SK (soft keys). Zalezi na tobe. Uz se tesim na prvni betu
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #132
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    2

    Ahoj,
    mel bych dotaz. Mam MDA Compact II s posledni ceskou Rom. V pRSSreaderu verze 1.3.2 mi nefunguje nahrazovani v url a ani pouzivani skweezeru. Pokud mam zvolenou volbu optimizace html Skweezer, tak se mi odkaz z jakehokoliv feedu otevre v prohlizeci v nepozmenenem tvaru (jak v exploreru, tak v opere). To same pokud chci pouzit nahrazeni url, napriklad www.ce4you.cz -> mobile.ce4you.cz tak se mi oteviraji odkazy na normalni verzi webu. Zkousel jsem ceskou i anglickou verzi, ale stale to nefunguje :-( Delam neco spatne?
    Jinak diky za vynikajici program :-)

    Zatim, Honza

    P.S. I u mne se vyskytuje vyse reseny problem s bilou startovaci obrazovkou.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #133
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Prepis URL a optimalizace HTML funguje jen pro cachovani a nasledny offline prohlizeni, ne pro otvirani online zdroju.

    Ale je dobry napad, ze by tam mohla byt volba, aby se to pouzivalo i pro otvirani online zdroju.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #134
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    54

    Ahoj. Dneska jsem poprve nainstaloval pRSSreader a musim rict, ze good work :yes: :yes: . Jinak take hlasim problem s bilou obrazovkou pri startu, ale pokud to nedela nic jineho, tak je mi to celkem fuk. Akorat ze uz jsem malem hodil HR, kdyz jsem to videl. Uz se mi takhle podobne jeden soft kousl .
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #135
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Jo jo, docela to klame. Poprve kdyz jsem nainstaloval tuto novou verzi a po SR mi naskocila bila obrzazovka, polil mne studeny pot a rozbusilo se srdce. Nastesti nez jsem se vzpamatoval a cokoliv ucinil (HR) ci opetovne SR, nabehlo PPC v poradku. Snad to David vyresi v dalsich verzich. Neni to nejak zavratna chybka, ale pro toho kdo to zazije poprve, to je šok
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 9 z 18 PrvníPrvní ... 7891011 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. PrssReader a Win vista nejdou aktualizovat zprávy
    Od Martin Pospíšil v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-08-2008, 23:10
  2. pRSSReader-zatuhnutie pri update na Today screene
    Od MePHyst0 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-06-2006, 13:15
  3. World off-line versus pRSSreader
    Od mikn v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-05-2006, 15:56
  4. pRSSreader vs ce4you
    Od Kocir v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 09-11-2005, 21:04