To duhovej vile (nebo radsi vilovi)
Primlouval bych se za moznost vyhledavani rss kanalu - neco jako je "Feedster Feed Search" u PocketRSS - je to velky pomocnik pri hledani![]()
To duhovej vile (nebo radsi vilovi)
Primlouval bych se za moznost vyhledavani rss kanalu - neco jako je "Feedster Feed Search" u PocketRSS - je to velky pomocnik pri hledani![]()
Esliva se nepletu, je to tato funkce v planu...
Proc tohle nestaci?-ADD: Search feeds in syndic8.com RSS directory (access via XML-RPC)
Nevim jak vypada Feedster Feed Search v PocketRSS. Jak se to lisi? Co je na tom tak uzasnyho?
Vlastne to ani nehodlam v nejblizsi dobe zkoumat, protoze jsou veci (jako treba zrychleni uvodniho nahravani feedu, aktualizace na pozadi aniz by pRSSreader musel bezet, podpora pro SSL, sticky messages, agregate view aj.), ktery maji daleko vetsi prioritu nez hledani feedu, coz je pro me okrajova zalezitost.
Kurnik to jsem dostal kour, ze jsem to radsi nerozchodil![]()
![]()
ja nevim jestli to je uzasne, ale proste zadam slovo a ono mi t najde rss kanal, pokud tedy existuje. Pokud to tvoje verze bude umet, tak smekam a vlastne jsem pak ani nepipl
))))
No a jak myslis, ze funguje soucasny vyhledavani feedu v pRSSreaderu?Původně odesláno od freewall
Jak "pokud", vzdyt to umi! Tools | Site Manager | Add | Search... nebo ekvivalent v cestine.Původně odesláno od freewall
Pochopitelne mluvime o 1.3.2 beta...
A se nediv mejm reakcim, kdyz stravis 14 dni implementaci a ladenim vyhledavani a pak ti nekdo napise, ze by to bylo fajn, mit tam vyhledavani... Takze zkus nekdy cist ChangeLog (to je ten dlouhej seznam, co sem daval beecher).
potrebuju poradit .. potrebuju aby nektere kanaly se na TODAY ukazovali ze maji nove prispevky, ale u jinych chci aby se tam neukazovali
zkousel jsem to odkliknutim ve vlastnostech (ukazovat na obrazovce dnes) ale nepomohlo to
da se to udelat jinak?
pripadne jak funguje to cachovani, znamena to ze kdyz si nastavim cache pro offline brouzdani tak staci kliknout na nadpis a uvidim stranku kam to vede i offline?
neni nekde pripadne navod? dikes
To duhovymi muzickovi :
Tak se uz necil........, ja zase byl asi 2 dny na mrtvici, kdyz mi nektere veci po HR nefachcili (mimochodem moji chybou), tak jsem tvou novou verzi jeste nemel zmaklou, takze jsem nezaregistroval ani to hledani
Tak jenom pro informaci to vypada takhle nejak :Nevim jak vypada Feedster Feed Search v PocketRSS. Jak se to lisi?
Zatím jsem nepochopil význam "klíčových slov", jejich vyuziti![]()
Ve verzi 1.3.1 byla chyba. Pokud se ve vlastnostech zmenilo zobrazeni na Today, tak se to hned neprojevilo. Je treba zmenit nastaveni, ukoncit pRSSreader, reaktivovat Today plugin.Původně odesláno od Mashe
Ve verzi 1.3.2 beta by to melo uz slapat bez ukoncovani a reaktivace.
Priste hlasit verzi, ktere se to tyka... (sw se meni a vyviji....)
Chapes to dobre, presne tak to funguje - uvidis tu nacachovanou stranku.Původně odesláno od Mashe
Neni, ale klidne nejakej napis, ja na to nemam cas... Urcite ti bude par lidi vdecnych (vcetne me). Pokud bude v anglictine, o to lip...Původně odesláno od Mashe
Dalsi trivialni vec.Původně odesláno od freewall
Priklad: jsem linuxovej fanda a zajimaji me novy verze jadra, sleduju feed s novymi baliky pro svou distribuci. zadam si klicovy slovo kernel (jadro) a pokud se to slovo objevi v textu nejaky zpravy ve feedu nebo v jejim titulku, tak se v seznamu zprav objevi hvezdicka a pri cteni zpravy se pod textem zpravy objevi to klicovy slovo, ktery ta zprava obsahuje (v nasem pripade 'kernel').
Tim konci dnesni hlaseni. Primarne user support nedelam... jsem programator...
Dik![]()