Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 12 z 18 PrvníPrvní ... 21011121314 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 166 až 180 z 267

Téma: pRSSReader

  1. #166
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Ahojky, tak bohuzel mi to na WM5 nefunguje. Pri pokusu o spusteni to napise ze pRSSreader is not a valid Pocket PC aplplication. Zkousel jsem stahnout jak cab tak exe a to same.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #167
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    54

    Totéž.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #168
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Me jede v pohode... Ale zobrazuje jen Daviduv Blog, na dalsi kanaly se nechce prepnout, mrska
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #169
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Opraveny buildy jsou k dispozici.
    Vsem doporucuju stahnout znovu a preinstalovat (i tem co 1.3.3b1 funguje), protoze se vyskytla hloupa chyba, ktera zpusobuje, ze pRSSreader nejde odinstalovat. Detaily viz vyvojarsky mailing list (anglicky).

    Chyba se propagovala z howto, podle kteryho jsem pripravoval instalci/odinstalaci - bohuzel jsem tomu prilis veril a nevyzkousel to (tak pro priste).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #170
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    54

    Tak i s novou verzi mam stejny problem:

    Pokud si stahnu kanal IDnes (http://servis.idnes.cz/rss.asp?c=zpravodaj) i s cachovanim obsahu a obrazku, snazi se PIE pripojit na GPRS. Vypada to jako by chybely obrazky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #171
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    54

    Tak jsem se na to dival trochu podrobneji.Na tech strankach jsou takove male obrazky v ramecku oznacenem 'DALŠÍ ČLÁNKY Z RUBRIKY' a ty obsahuji porad odkaz na puvodni umisteni na strankach.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #172
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    a nebudou to nejake odkazy na reklamy?Ty nestahne ani PIE kdyz das ulozit stranku, neb se ta reklama pokazdem zobrazeni stranky meni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #173
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    54

    Citace Původně odesláno od fenikso
    Tak jsem se na to dival trochu podrobneji.Na tech strankach jsou takove male obrazky v ramecku oznacenem 'DALŠÍ ČLÁNKY Z RUBRIKY' a ty obsahuji porad odkaz na puvodni umisteni na strankach.
    Tak blbost. Jsem si neuvědomil že se dívám na adresu odkazu jehož součástí ten obrázek je, nikoli na adresu obrázku...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #174
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    0

    Zdar, tak som si stiahol ver. 1.3.3 beta 1 a mám jeden drobný problém. Nefunguje mi prepínanie kanálov v hlavnom okne. Ak ale prepnem na Tools-Summary View a dvakrát klepnem na kanál, tak sa mi zobrazí. Ale z hlavného okna prepínať nejde.

    Má niekto podobný problém ?

    FS C550, WM 5.0.

    PS: Inak, po resete sa už objavuje normálne logo Win, nie biela obrazovka, to je fajn.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #175
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    ahoj, toto David vi a je to uz opraveno v Bete 1.1. Dale spatne fungoval Import, ktery duplikoval polozky.Toto uz je take opraveno. Nyni se bude resit automaticka aktualizace ktera me nefunguje. Prosim zkousejte tu aktualizaci a piste sve postrehy.
    Beta 1.1 se myslimstahnout neda, zrejme David jeste doladi nejake veci a vyda Betu 2, ale to nevim urcite jak to ma naplanovane
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #176
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Beta2 je k dispozici.

    ChangeLog:
    - pri importu OPML, se feedy naimportovaly 2x
    - zmena kanalu nesla provest pres horni drop-down menu
    - rychly tapani v summary view aktivovalo kanal
    + Summary View integrovan do hlavniho okna (a konecne se da poradne pouzivat)
    + vylepseny mazani nekolika oznacenych kanalu/skupin v site manageru
    - kdyz se zrusil update v brzke fazi, tak pRSSreader spadnul
    + konfigurovatelna notifikace novych polozek pres Start | Settings, Sound & Notifications, zalozka Notifications
    - kdyz se pRSSredeader ukoncoval spadnul (alespon na mym WM5 emulatoru)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #177
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Citace Původně odesláno od Bobanovicz
    Betu zkouším proto, že v 1.3.2 jsem v offline módu neviděl ani jeden obrázek a vyskakovalo na mě pořád okno připojení.
    Zjistil jsem, že 1.3.3 to dělá taky, ale jen v případě Opery, pokud nastavím IE tak obrázky zobrazí.

    Test ti samozřejmě udělat můžu.
    Nalezeno, opraveno. V bete3 to prosim jeste otestuj a dej vedet, zda ok. Bude to fungovat jen pro stranky nacachovane betou3.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #178
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    479

    Tak nevim, jestli Egress cerpalo z pRSS nebo naopak
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #179
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Citace Původně odesláno od fenikso
    Tak i s novou verzi mam stejny problem:

    Pokud si stahnu kanal IDnes (http://servis.idnes.cz/rss.asp?c=zpravodaj) i s cachovanim obsahu a obrazku, snazi se PIE pripojit na GPRS. Vypada to jako by chybely obrazky.
    Tohle by melo v 1.3.3beta3 fungovat. Zrovna na tomhle jsem ted ladil html a css parser, ktere se staraji o offline verze stranek. U me to bezi, ale az bude beta3 venku (snad behem tohohle tydne), tak to jeste testni a pokud chyba, tak nahlasit. Dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #180
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Asi blbá otázka, ale ta beta3 je ke stažení kde?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 12 z 18 PrvníPrvní ... 21011121314 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. PrssReader a Win vista nejdou aktualizovat zprávy
    Od Martin Pospíšil v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-08-2008, 23:10
  2. pRSSReader-zatuhnutie pri update na Today screene
    Od MePHyst0 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-06-2006, 13:15
  3. World off-line versus pRSSreader
    Od mikn v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-05-2006, 15:56
  4. pRSSreader vs ce4you
    Od Kocir v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 09-11-2005, 21:04