Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 18 PrvníPrvní ... 910111213 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 267

Téma: pRSSReader

  1. #151
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Jak pise TheMelin, na tom jsem testoval podporu jedny korejsky kodovy stranky - 1.3.3 jsem tam dal, protoze to jelo na vyvojovy vetvi 1.3.3. Jinak to vubec nepouzivej, chybi tam spousta veci, je tam brutalne rozvrtanej kod, neni to stabilni, atd. Jestli hlasis chyby v tyhle verzi, tak se pak nedivim. Specialne v tyhle verzi je totiz prave vyhozena ta aktualizace pri zacradlovani a vyseparovany automaticky aktualizace, protoze to bylo tesne pred tim, nez jsem to prepisoval.

    Jinak jsem rad, ze uz to netrpi tim problemem s bilou obrazovkou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Davide, jestli zbude cas, neslo by v nove verzi 1.3.3 upravit landscape mod pro nejake polozky, ktere se zobrazuji docela zajimave? Vim ze uz se o tom nekde tady debatovalo.

    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00180270_Screen001_EZIN.jpg 
Zobrazení: 21 
Velikost: 35.8 KB 
ID: 5525   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00180270_Screen002_Nr6x.jpg 
Zobrazení: 22 
Velikost: 34.9 KB 
ID: 5526   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00180270_Screen003_ZVvM.jpg 
Zobrazení: 20 
Velikost: 19.7 KB 
ID: 5527  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    A když už tu TheMelin tak nakousnul landscape, moc prosím o podporu QVGA a VGA "v jednom". Když bych totiž chtěl používat RealVGA, VGA verze na něm nefunguje moc dobře (na rozdíl od QVGA). Nebo přímo podporu i pro RealVGA.
    A ještě něco... Plánuješ do dalších verzí archivovat zprávy? V současné se uloží pouze obsah aktuálního feedu, ale co když čítá pár položek, a já bych chtěl "hromadit" zprávy třeba za 14 dní zpátky, nebo např. posledních 100 zpráv? Nebo to v pRSSReaderu je, a já jsem takový slepýš, že jsem to nenašel?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Castecna podpora pro lanspace uz je v 1.3.3 hotova. Konkretne pro Summary View, hlavni okno a cteci okno. Casem to bude v celym pRSSreaderu, ale vyzaduje to netrivialni usili na moji strane a pak na strane lokalizatoru.

    Archivace zprav: chtel bych ji dopsat do 1.3.4. Bude si to pamatovat poslednich X zprav (globani nastaveni) a pak bude jeste site-specific nastaveni, ktery "pretizi" to globalni. Takze globalne pro vsechny bude treba 50 a pro nejaky si uzivatel urci 20/10/neco jinyho.

    VGA, QVGA v jednom nebude, sorry.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    27

    Ahoj,
    jsem novým uživatelem komunikátoru a tepve začínám se zařízením tohoto typu. RSSReader 1.3.2 - super soft. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj,mám ještě dvě připomínečky:
    1. po SR si nepamatuje přečtené -zobrazí mi je znovu (mám zaškrtnuto jejich skrývání po přečtení)
    2. Skrývání po přečtení je možné nastavit jen globálně. Mě by se hodilo u některých feedů to vypnout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Po kazdem SR? Zkus pred SR legalne ukoncit pRSSreader, tedy dat v menu exit. Obcas se mi take stane, ze mi zobrazuje zpravy prectene jako nove, ale bohuzel jsem neprisel jeste na pricinu cim by to mohlo byt.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    Citace Původně odesláno od duhovej_vil
    Citace Původně odesláno od Mashe
    zdravim,

    mam 1.3.2 a kdyz tam zadam link na ATOM nekdo.bloguje.cz/atom.xml tak me to haze chybu ze to neexistuje .. driv to so v pohode .. kde delam chybu?

    dikes
    Patrne pred to nepises http://. Coz me privadi k tomu, ze kdyz to tam neni, tak by se to tam mohlo automaticky doplnit...
    HTTP:// je tam defaultne uz predepsane .. to psat nemusim
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Citace Původně odesláno od Mashe
    Citace Původně odesláno od duhovej_vil
    Citace Původně odesláno od Mashe
    zdravim,

    mam 1.3.2 a kdyz tam zadam link na ATOM nekdo.bloguje.cz/atom.xml tak me to haze chybu ze to neexistuje .. driv to so v pohode .. kde delam chybu?

    dikes
    Patrne pred to nepises http://. Coz me privadi k tomu, ze kdyz to tam neni, tak by se to tam mohlo automaticky doplnit...
    HTTP:// je tam defaultne uz predepsane .. to psat nemusim
    No zkusil, jsem specialne ostravak.bloguje.cz/atom.xml a jasnapaka.bloguje.cz/atom.xml a oboji se pridalo bez problemu. Coz takhle upresnit, ktery URL ti nesly? Zkusil jsem to v 1.3.3, takze prinejhorsim v 1.3.3 by to pak uz fungoval melo, ale nevim, v cem by mohla mit 1.3.2 problem, nic se tam v tomhle smeru nemenilo... ale cert vi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    Ohledne zprav, kterym se nezmeni stav po SR. Udelal jsem ted v 1.3.3 pokus, kde jsem dal skryvat prectene, oznacil polozky jako precteny, skryly se, SR, pRSSreader znovu pusten. Zpravy zustaly oznacene jako prectene, cili se neukazaly. Takze doporucuju otestovat znovu v beta verzi 1.3.3 a pak prip. nahlasit chybu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    hmm mrknu na to .. dikes

    testnu po preflashovani ... pocitam do patku dam vedet )
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    o prohlizecich offline stranek mam sice samostatne vlakno, ale prece jen prispeju i sem ...

    mam N560, WM5 a nainstaloval jsem pRSSr 1.3.2 ... mam ho kratce, tak mozna neco nejsou chyby programu, ale moje neznalost

    today plugin vypada a funguje bez problemu ... nejak se mi po "aktualizovat vsechny kanaly" aktualizuje zrejme jen jeden (zbytek az po otevreni kanalu a aktualizovani v bezicim pRSSr) ... kazdopadne jelikoz pouzivam NetFront 3.3, tak nevidim obrazky (da se s tim neco delat?) a k obrazkum jeste tolik - spousta clanku co ctu ma obrazky v pop-up oknech a kdyz je to o designu apod, tak se bez fotek prilis neobejdu ... pRSSr nema (pokud jsem si vsiml) nacteni stranky offline do dalsi urovne odkazu ... neslo by (vzhledem k vice nez 90% vyskytu popup oken pro otvirani obrazku) stahovat navic JEN tyto stranky s obrazky?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    No nevim, ale chtit po RSS ctecce, aby stahovala viceurovnove... Uz to samotne cachovani je navic.

    Co rict autorovi stranek, aby vytvoril treba druhy RSS kanal a tam vkladal i ty fotografie?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    267

    pRSSreader 1.3.3 beta1, takze kdo chce pomoct s testovanim, muze.
    Bugreporty prosim na mail. Hlaseni, ktera splnuji navod na hlaseni chyb, jsou zpracovavana prioritne. Ovsem protoze mam ted jinou velice dulezitou praci, tak nemuzu reagovat okamzite, takze pocitejte s delsimi prodlevami.

    Jo a changelog a detaily k releasu jsou tunah (anglicky) - to si take prectete.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Perfektni, jdu na to
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 18 PrvníPrvní ... 910111213 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. PrssReader a Win vista nejdou aktualizovat zprávy
    Od Martin Pospíšil v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 02-08-2008, 00:10
  2. pRSSReader-zatuhnutie pri update na Today screene
    Od MePHyst0 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-06-2006, 14:15
  3. World off-line versus pRSSreader
    Od mikn v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-05-2006, 16:56
  4. pRSSreader vs ce4you
    Od Kocir v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 09-11-2005, 22:04