Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 47

Téma: Jedno moc příjemné zjištění.. Synchronizace s HF Parrot funguje!!!!!

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    V autě mám HF Parrot, u Nokie se mi líbilo, že automaticky synchronizovala adresář s tímto zařízením. Nová verze WM5 to již umí také... SUPER!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    95

    Jaký máš typ Parrota ? Já CK3100. Synchronizace sice funguje, ale řazení jmen je tam dost chaotické. Jména, která obsahují české znaky třeba i uprostřed, vůbec neodpovídají řazení podle abecedy. Vždycky raději vytáhnu telefon a jméno najdu v něm. Leze mi to dost na nervy. Další věcí, která se špatně synchronizuje,je seznam volání. Někdy mi to načte jen příchozí volání, někdy zmeškané.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    Tedt ty mne strašíš... :-( tak daleko jsem zatím ve zkoumání nedošel... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    95

    Koukal jsem teď přímo na fórum Parrotu a tato sada má problémy i s jinými přístroji, nejen s WM5 ale třeba i se Symbianem. Ty sady jsou stavěny hlavně pro komunikaci se Sony - Ericssony. Přenáší i sílu signálu a stav baterie. Parroty ale komunikují vesměs se všemi typy telefonů. Otázka je, co telefon umožní do sady přenést a jak to ona potom zpracuje.
    Pro mě je důležité, že alespoň vidím, kdo mi volá.
    Však to vyzkoušej sám. Good luck .
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    Jo přesně, já to také mám hlavně pro to, abych viděl kdo mi volá a u některých vybraných používám hlasové vytáčení... To mne dřív drásalo že jsem je musel přenášet ručně a nyní to je automaticky a to je fakt super.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    72

    no ja som tiez velmi rad, ze mi to aspon funguje, mam CK 3100. Stalo sa mi uz par krat, ze pri rychlejsom slede pokynov Parrot uplne vytuhol, z toho dva krat tak, ze pustil strasne kvilive zvuky do reprakov (asi mu je smutno za S55). V takych pripadoch som musel uplne vypnut privod energie do Parrotu... uz sa Vam nieco podobne stalo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    Ještě jsem se z něčím takovým nesetkal, asi jsi na něj moc rychlý...!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    72

    je to smutné, lebo mám Parrot skoro dva roky a pracoval uplne bez problemu s mojim S55 aj s SE mojej manzelky plus som tam mal chvilu aj nejaku Nokiu. Takze bez problemov rozoznal ktory telefon nastupil prvy do auta a snim pracoval. Teraz rozoznava aj telefonuje bez problemu, ale spravil to co som napisal vyssie. Desim sa, ze mi to sputi niekde na dialnici :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    95

    A nechtělo by to změnu firmware ? Aktuální je 4.13c ze 7.12.2005.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    104

    Vlado,
    a jak Ti to řadí kontakty? mně podle křestního jména a ještě k tomu chaoticky.(
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    Mně se seznam řadí podle jména..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    72

    ako dostanem novy firmware do Parrota 3100? da sa to cez BT z notebooku?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    72

    radenie kontaktov pozriem zajtra.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    95

    Citace Původně odesláno od skyvlado
    ako dostanem novy firmware do Parrota 3100? da sa to cez BT z notebooku?
    Tady máš návod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    72

    dík za návod
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Synchronizace kontaktů Diamond x Parrot
    Od Pijer_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-09-2009, 08:06
  2. Vario a Bluetooth - Synchronizace funguje, ale nic jiného
    Od fenikso v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-10-2006, 21:11
  3. Zjištění MAC adresy
    Od paveluh_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-08-2006, 18:19
  4. Zjištění místa na kartách v PDA
    Od PepaR_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-08-2006, 12:41
  5. Zjištění verze map
    Od Fede v sekci TomTom
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 13-06-2006, 15:38