V autě mám HF Parrot, u Nokie se mi líbilo, že automaticky synchronizovala adresář s tímto zařízením. Nová verze WM5 to již umí také... SUPER!!!
V autě mám HF Parrot, u Nokie se mi líbilo, že automaticky synchronizovala adresář s tímto zařízením. Nová verze WM5 to již umí také... SUPER!!!
Jaký máš typ Parrota ? Já CK3100. Synchronizace sice funguje, ale řazení jmen je tam dost chaotické. Jména, která obsahují české znaky třeba i uprostřed, vůbec neodpovídají řazení podle abecedy. Vždycky raději vytáhnu telefon a jméno najdu v něm. Leze mi to dost na nervy. Další věcí, která se špatně synchronizuje,je seznam volání. Někdy mi to načte jen příchozí volání, někdy zmeškané.
Tedt ty mne strašíš... :-( tak daleko jsem zatím ve zkoumání nedošel... :-)
Koukal jsem teď přímo na fórum Parrotu a tato sada má problémy i s jinými přístroji, nejen s WM5 ale třeba i se Symbianem. Ty sady jsou stavěny hlavně pro komunikaci se Sony - Ericssony. Přenáší i sílu signálu a stav baterie. Parroty ale komunikují vesměs se všemi typy telefonů. Otázka je, co telefon umožní do sady přenést a jak to ona potom zpracuje.
Pro mě je důležité, že alespoň vidím, kdo mi volá.
Však to vyzkoušej sám. Good luck.
Jo přesně, já to také mám hlavně pro to, abych viděl kdo mi volá a u některých vybraných používám hlasové vytáčení... To mne dřív drásalo že jsem je musel přenášet ručně a nyní to je automaticky a to je fakt super.
no ja som tiez velmi rad, ze mi to aspon funguje, mam CK 3100. Stalo sa mi uz par krat, ze pri rychlejsom slede pokynov Parrot uplne vytuhol, z toho dva krat tak, ze pustil strasne kvilive zvuky do reprakov (asi mu je smutno za S55). V takych pripadoch som musel uplne vypnut privod energie do Parrotu... uz sa Vam nieco podobne stalo?
Ještě jsem se z něčím takovým nesetkal, asi jsi na něj moc rychlý...!!!
je to smutné, lebo mám Parrot skoro dva roky a pracoval uplne bez problemu s mojim S55 aj s SE mojej manzelky plus som tam mal chvilu aj nejaku Nokiu. Takze bez problemov rozoznal ktory telefon nastupil prvy do auta a snim pracoval. Teraz rozoznava aj telefonuje bez problemu, ale spravil to co som napisal vyssie. Desim sa, ze mi to sputi niekde na dialnici :-(
A nechtělo by to změnu firmware ? Aktuální je 4.13c ze 7.12.2005.
Vlado,
a jak Ti to řadí kontakty? mně podle křestního jména a ještě k tomu chaoticky.(
Mně se seznam řadí podle jména..
ako dostanem novy firmware do Parrota 3100? da sa to cez BT z notebooku?
radenie kontaktov pozriem zajtra.
Tady máš návod.Původně odesláno od skyvlado
dík za návod