Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Nefunkční GPRS připojení 3630 a k750i

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    5

    Tak jsem aktualizoval svůj Compaq iPaq 3630 na WM 2002 a od té doby se vůbec nepřipojím na internet přes infra prot na GPRS T-Mobile. Vše mám nastavené naprosto v pořádku, GPRS připojení se normálně načtě, připojí se, ale když v prohlížeči zadám jakoukoliv adresu tak prohlížeč hledá a potom hodí hlášku NENALEZENO ! Ani e-mail nejde....Připadá mě že PDA nemá vůbec snahu odesílat požadavky do sítě....Dříve na Win CE 3.0 vše šlapalo naprosto bez problémů. Zkoušel jsem vše možné ale bez úspěchu. Nevíte někdo co s tím ? Podotýkám že v nastavení proxy to taky není-vše mám nastaveno v pořádku. Přes kolíbku a AS internet jede v pohodě.... Nemůže to ovlivňovat nějaká aplikace v PDA ? Například Symantec Antivirus ? i když ten jsem taky zkoušel vypnout a bez úspěchu....Fakt už nevím co s tím :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    174

    Initial release upgradu na PPC2002 mela chybu v PPP.

    Jakou verzi ROM to pise pri resetu? 2.00 nebo 2.20?
    Mate doistalovane EUU?

    MaPo
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    5

    Píše mi to P 1.07 a 2.14 A co to je to EUU ??? A kde to najdu ? Omlouvám se ale tohle je pro mě nový....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    174

    Citace Původně odesláno od TTK
    Píše mi to P 1.07 a 2.14 A co to je to EUU ??? A kde to najdu ? Omlouvám se ale tohle je pro mě nový....
    EUU je End User Upgrade - balik oprav instalovatelny uzivatelsky.

    Spravne by se melo:

    -> Nainstalovat ROM Upgrade z CDcka instalacniho Kitu upgrade.
    -> Nainstalovat ROM Update na verzi 2.20
    http://h18007.www1.hp.com/support/fi...oad/16541.html

    -> Nainstalovat EUU3
    http://h18007.www1.hp.com/support/fi...oad/16579.html

    Pripojeni pak nadefinovat znovu, nepouzivat Backup/Restore softwary.

    Snad to pomuze.


    MaPo
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    5

    Díky moc. Až přijdu domů hned to zkusím... Já jsem tam nahrál pouze upgrade a víc nic. Mě se právě zdá, jako kdyby tam byla nějaká chyba. Vše je nastaveno jak má být a nejde to. Snad to pomůže....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    5

    Díky moc. Problém vyřešen aktualizacema. Vše funguje....
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. PROSBA internet O2 gprs na K750i + hx4700
    Od BeepBeeep v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-06-2008, 13:51
  2. Sony Ericsson K750i + Asus A636 = bluetooth připojení k netu přes GPRS
    Od freebird v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-12-2006, 15:56
  3. SE K750i + hx4700 + Oskar + GPRS ?
    Od k.karel_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 20:30
  4. iPAQ 3630 - nefunkční reset, jde restartovat softwarově?
    Od petula_k_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-02-2004, 19:54
  5. iPaq 3630 a Siemens S45 GPRS
    Od v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 27-08-2002, 11:19