Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: Zaloha kontaktu na PC bez outlooku

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    23

    Pánové prosím jak mám zalohovat tel. seznam, chsi to celé smazat a nainstalovat znovu, přez ten activesynchro to asi nejde nenasel jsem tam nic takoveho a ani netuším jak a kde tam dostat a nastavit jiné vyzvánění a tony zpráv.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    u WM2002-3se je to přímo v systému pokud máš vário jakože myslím že jo tak sprite backup. jinak stačí hledat třeba tady
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    23

    Dík ale myslel jsem něco co zálohuje do Pc stolního, co ztoho že budu mít zahohovana data na kartě a ukradou mi Vario i z 600ti kontakty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    125

    Tímhle by to mělo jít.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    Citace Původně odesláno od B@st@rRRd
    Citace Původně odesláno od vecba
    Dík ale myslel jsem něco co zálohuje do Pc stolního, co ztoho že budu mít zahohovana data na kartě a ukradou mi Vario i z 600ti kontakty.
    sprite to umí do stolního pc navíc dělá exe soubory takže není třeba po hr mít s backup instalovaný, jednoduše lze zálohu nakopírovat do compu a navíc si udělat jen zvlášt zálohu na sms a kontakty +poznámky je tam dost široký výběr.navíc co kontakty vždyt je máš v pc už synchronizované nebo ne???
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    23

    No neví ale v nastavení je jen ukládat jen v hlavní paměti Mda, a to co je v stolním PC nejde zmáčknou nic tlačítka jsou pruhldná, tak nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Citace Původně odesláno od vecba
    Pánové prosím jak mám zalohovat tel. seznam, chsi to celé smazat a nainstalovat znovu, přez ten activesynchro to asi nejde nenasel jsem tam nic takoveho a ani netuším jak a kde tam dostat a nastavit jiné vyzvánění a tony zpráv.
    Teď asi nějak nechápu - pokud se bavíme o Kontaktech, tak když je má člověk synchronizované přes ActiveSync s Outlookem na stolním PC, tak i po HR se při synchronizaci dohrají zase zpátky, v tom není žádný problém.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    23

    ale mám expres a ikdybych měl normální tak jak to mám spojit nebo co
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    72

    ja zalohuju kontakty timhle

    Jeyo Mobile Companion

    http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?ind=downloads+...+y_view&iden=195
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Citace Původně odesláno od vecba
    ale mám expres a ikdybych měl normální tak jak to mám spojit nebo co
    Outlook Express nevím, jestli je ActiveSync podporovaný. Pro normální Outlook stačí v Možnostech ActiveSync nastavit, které typy záznamů se mají synchronizovat (Kontakty, Pošta, Úkoly, Poznámky, ...) a už to funguje automaticky, změny se promítají oběma směry
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    Citace Původně odesláno od vecba
    ale mám expres a ikdybych měl normální tak jak to mám spojit nebo co
    nezlob se na mě, ale pomalu by sis mohl konečně přečíst manuál
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Mimoto - na úvodní stránce vpravo je sekce: Začínáte - čtete. Opravdu tam není jen proto, aby autor tohoto portálu zaplácnul volné místo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    125

    Citace Původně odesláno od wibra
    ja zalohuju kontakty timhle

    Jeyo Mobile Companion

    http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?ind=downloads+...+y_view&iden=195
    Já mám verzi 1.0.1,ale full
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Citace Původně odesláno od vecba
    jak mám zalohovat tel. seznam
    Na OBNOVU popřípadě ZÁLOHU kontaktů používám k plné spokojenosti FREE program "Database Explorer" od eXEdena.

    Ten je podle mne nejlepší. Uložíš si databázi třeba do STORAGE nebo na kartu a po HR, když si nainstaluješ tento program provedeš obnovu.

    Zde je stránka s programem. Je jednoduchý a je v mateřském jazyce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    opravte mě pokud se pletu, ale WM5 si ukládá kontakty jinak než wm2003, tudíž je tento skvělý soft zde na kontaky krátký

    EDIT: k problému, nainstalovat velký outlook, který je k zařízení ZDARMA, stejne jako manuál
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Touch Diamond - Ztráta kontaktů v Outlooku
    Od milhaus11 v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-11-2008, 10:48
  2. Správa kontaktů bez Outlooku
    Od gooorila v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-10-2008, 00:13
  3. Přenos kontaktů do PC (pokud možno ne do Outlooku)
    Od homolka_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-08-2007, 09:53
  4. Synchronizace kontaktů bez Outlooku?
    Od danieldavid v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-10-2004, 09:55