Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 42 z 42

Téma: Problémy s Pocket PC 2003

  1. #31

    Mpr Mpr je offline
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    3

    Mam ted IPAQ 5550 s PPC2003 a jsem z toho pomerne nestastny (mel jsem 3630 s ppc2002). napr kdyz nainstaluji novy software- odkazy v programech se nakopiruji treba dvakrat i vic (samozrejme to jde z exploreru odmazat ale i tak to vadi). Nektere aplikace pro PPC2002 nechodi- napr MultiIE... pak prilozena lokalizace sunnysoft! zatuhne uz pri instalaci a je potreba udelat tvrdy tovarni reset!!! coz take nepotesi... BT komunikace pada popr BT a GPRS nefunguje vubec ;-(( (pres oskara- irda chodi BT ne)
    Ohledne fcnosti Wifi si nejsem zcela jist- zatim se mi nepodarilo nikam napojit, ale to jde o to najit volnou sit popr zmenit MAC adresu modemu abych se mohl v hackovat dovnitr (u pc to neni problem u PPC zatim nevim...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    IKONY:

    Na to je dobry REMOVER...



    MultiIE:

    Mno to je dano novou verzi operacniho systemu, takova mala dan... Snad autor brzy vypusti novou verzi. Ve WM2003 vsak funguje ftxPBrowser, ktery plni stejnou funkci.

    LOKALIZACE:

    Nepouzivate nejakou nestastnou nahodou jinou verzi lokalizace nez je urcena pro Vase zarizeni...?



    KOMUNIKACE:

    Co mate za telefon a jak presne postupujete?

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33

    Mpr Mpr je offline
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    3

    Dobry den,
    pouzivam SE t610 (BT u ni jinak funguje prefektne jak na prenos dat-do pc i dialup, tak s jinyma tel nebo handsfree (Bluespoon))- a lokalizace byla primo v balicku pribalena a to sice interwrite6.3 pro 5400 (znova uz to instalovat nebudu :-). Dekuji za tip na ty aplikace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    9



    Ale pro PPC 2003 je určena verze InterWrite 7.6 a ne 6.3! A 3.9.2003 vyšla nová verze 8.0
    Nepoužívejte citaci pokud se jedná o předchozí přispěvek!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Add ukládání příloh na SD kartu pro h2210: ono to funguje, jen je potřeba změnit název pro SD kartu na něco, co je před iPAQ File Store. On to b*b hledá dle abecedy a nabídne to první možnou variantu. Proto chodí CF Card :-))
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36

    Mpr Mpr je offline
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    3

    Interwrite 8 - to je pekne... Ale primo v krabici je v distribuci ta 6.3- proc to tedy opravdu nevim. Napisu do sunnysoftu- snad mi to vymeni...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    130

    Ja jsem k 5550 nic nedostal. Az asi za 3 tydny jsem si k prodejci dosel pro Interwriter 8.0 a cesky tisteny manual. Instalace bez problemu.

    Mac
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    May 2003
    Příspěvků
    6

    na looxu 600 s WM2003(ROM v427) mam problem zadavat cesky znaky skrz Terminal services client, vypada to, ze cokoliv je unicode, tak neproleze, pripadne proleze jiny znak, deje se to i na jinych PDA?

    je to zalezitost WM2003 obecne nebo Looxe?

    dik kolac
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    12

    Zdravím. Mám menší problém s Wi-fi. Koupil jsem si Ovislink Wi-Fi CF kartu a po zasunutí mě najde bezdrátové sítě v okolí. Když dám připojit na ni a nastavím vše tak se připojí a hlásí PŘIPOJEN i LEDka přestane blikat a už jen svítí, ale jak zapnu PIE tak to hodí hlášku "Stránka kterou hledáte nemůže být nalezena." . Neví nekdo v čem je problém??
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Citace Původně odesláno od ArcLite
    ..."Stránka kterou hledáte nemůže být nalezena."...
    Tohle se objevuje obvykle tehdy, když není umožněn přístup na web skrz počítač, k jehož WiFi Access Pointu se PDA přihlásí. Důvody mohou být různé.
    Nejedná se o veřejnou síť. Sice ji vidíte, ale tím to končí.
    U sítě, která je k dispozici (home LAN, veřejná), je to obvykle ve špatném nastavení připojení. Detaily jsou tady a v připojené diskuzi.
    Nejprve se zkuste připojit bez proxy. Když zadáte v "Settings"/"Connections"/"Advanced" v "Select Networks" pro začátek oboje nastavené stejně ("Work"), obvykle nic nezkazíte. Jen si zkontrolujte ještě v "Network Card" (v "Advanced" dole):
    1.) k čemu se vaše karta skutečně připojuje (= "Work")
    2.) a že i WiFi Network to má stejně (po kliknutí na název "Connected" Access Pointu v "Wireless networks:" - mělo by tam být taky u "Connects to:" "Work")
    Jsou-li tam rozdíly (např. někde je místo "Work" uvedeno "Internet", opravte to. Musí to být všude stejně. Buď všude "Work" nebo všude "Internet".
    Nehraje-li to všechno ani pak, tak to chce nejspíš nastavení pro proxy. Viz tady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41

    SQ SQ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    5

    pojedi mi 2003 na 3630 moc dik za odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1

    Poradili jste si nějak s tím ukládáním příloh emailů na SD kartu??? Zkoušel jsem to na HP i ASUSu, tam to fungovalo. Tak jsem koupil ACER n30 se stejným OS WM2003 SE, ale tam automaticky ukládat přílohy na SD kartu nelze. :

    Jsem z toho totálně otrávený, protože jsme PDA kupoval i záměrně kvůli této funkcionalitě.
    Díky za odpovědi

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Citace Původně odesláno od kocian
    Takže je pravda, že přílohy e-mailů opravdu nejdou ukládat na kartu (CF ani MMC/SD). Mám H2210, který v nastavení Storage sice nabízí Store attachments on storage card, nicméně pod pojmem Storage card vidí pouze a jen iPAQ File Store, který má 3MB... Předpokládám, že to je systémová záležitost, takže nezbývá než čekat až bude vydán patch nebo nějaký update.
    Huf, huf, konecne!!! Uz jsem myslel, ze jsem blbej jen ja Nicmene na ostatnich zarizenich to funguje, takze spis bych tipoval na bug v 2210...
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Pocket PC 2003?
    Od bauerja v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-12-2004, 15:30
  2. pocket pc 2002 na 2003
    Od p_e_t v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-10-2004, 06:48
  3. Problémy s Internet Explorerem ve Windows Mobile 2003
    Od Paullus_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 06-06-2004, 02:50
  4. Jak upgradovat na Pocket PC 2003?
    Od Pavel Koza v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-08-2003, 04:56