Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: problém s bateríí u WM 5.0

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    42

    Dobrý den!
    Mám problém.Vlastním pocket pc HP iPAQ 3470 s WM 5.0 a baterie mi nevydrží více jak tři dny (přitom ho téměř nepoužívám) a také se mi stává,že se ztratí data. Podsvícení je přitom normální a všechny bezdrátové komunikace vypnuty.NEznáte někdo tento problém?
    (nehraju na něm hry,ani neposlouchám mp3-slouží mi pouze jako úložný prostor pro kontakty a důležitá data)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    23

    skús sa pozrieť tu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od cobra7
    Dobrý den!
    Mám problém.Vlastním pocket pc HP iPAQ 3470 s WM 5.0 a baterie mi nevydrží více jak tři dny (přitom ho téměř nepoužívám) a také se mi stává,že se ztratí data. Podsvícení je přitom normální a všechny bezdrátové komunikace vypnuty.NEznáte někdo tento problém?
    (nehraju na něm hry,ani neposlouchám mp3-slouží mi pouze jako úložný prostor pro kontakty a důležitá data)
    1. iPAQ 3470? Pokud je mi znamo, tak nic takoveho neexistuje...
    2. WM5 nemohou ztratit data.
    3. Ad vybijeni: nemate tam na Today nejake meraky baterii ci nejake pravidelne stahovani? Posta, sync s Exchange serverem apod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    42

    Omlouvám se - mám iPAQ hx 2490..
    No,na today mám pouze měřák baterie a paměti ten,co tam byl už integrovaný od výrobce. Jinak opravdu nic a data se mi opravdu ztratila - to vím,že by se to stát nemělo u WM 5.0 (proto jsem si taky nový přístroj kupoval),ale je vidět,že skutek utek....
    Přístroj mi opravdu vydrží maximálně 2 - 3 dny a to na něm opravdu hry nehraju, mp3 ani filmy nepouštím...jen občas si napíšu poznámku nebo podívám na kontakt.
    Děkuji za rady!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No, ja bych ten merak baterie z Today vypnul... A bude lip... :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    42

    Zdravím!
    Tak jsem ten měřák vypnul,ale baterie opravdu pořád vydrží maximálně 3 dny. Je to myslíte normální? Nevíte ještě nějaký tip,jak to spravit? Díky mockrát za rady!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Nevim, ale myslim, ze PDA z principu pri vypnuti/nepouzivani neupada do plne hibernace, kdy by po odzalohovani RAM na nejake uloziste nepozadujici trvale napajeni proste odpojilo baterku a slus. Vzdycky je to nejaky stand-by mod s urcitym proudovym odberem a kapacity nasich baterek v PDA opravdu nejsou buhvijake.
    Jedina moznost dobrat se pravdy by byla, kdyby (pokud to konkretni strojek dovoluje) se baterka ze strojku vyndala.....coz ja na svojem strojku viz signatura pochopitelne udelat nesmim.
    Moje jedina moznost pri nepouzivani cihly je odlozit ji do kolebky s napajenim a doufat, ze po dobu me nepritomnosti nevypnou proud nebo nevyrazej pojistky....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    IMHO zkusit reklamovat dane zarizeni muzete vzdycky. Uvidite, co na to HP rekne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    24

    Podle mne to dělá spuštěný MS Activesync v PDA, který ve WM5 jede pořád co 5 minut. Někde ve foru je řešení, jak to zakázat. Odstraní se velké vybíjení, zamrzání a ztráty dat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    42

    Díky moc - to by mohlo být ono...jestli někdo víte,jak to zakázat,ozvěte se prosíím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Budu psat v anglictine:

    1. Start->Programs->Activesync
    2. Menu->Configure Server->Server Address = exchange.fakeserver.com->Next->Username = fake, Password = fake, Domain = fake, Save Password = checked->Contacts = unchecked, Calendar = unchecked, E-mail = unchecked, Tasks = unchecked->Finish
    3. Menu->Schedule->Peak Times = Manually, Off-peak times = Manually->OK
    4. Menu->Options->Tap&Hold na Exchange Server->Delete->OK

    A je to...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    42

    děkuji,povedlo se to podle návodu udělat a nyní budu čekat,jak dlouho mi vydrží...a prosím vás, proč jsem to vlastně musel zrušit? Nebude mi to dělat nějaký problém?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nebude. Nebojte.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. MDA II sa nezapína, je problém v batérii?
    Od Balky_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 18-05-2008, 13:23
  2. Problém s baterií u MDA Compact-40% a MDA se vypne
    Od Gismo v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-04-2008, 20:12
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-07-2006, 08:51
  4. Asus 730 - problem s baterii
    Od Namornik. v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-04-2005, 08:47
  5. Pomoc s Ipaq 3630 - problem s baterii
    Od Seifert v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-03-2005, 15:16