Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Dial skiny pro mda IV

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    kde najít dial skiny pro mda IV ? ten od t-mobile už mě omrzel
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Flešni si cihlu na Qtek ROM, a rázem bude konec růžové.. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    :sarcastic: mno jo no měl jsem i-mate rom, ale ta taky neni tak hezká :sarcastic: :sarcastic: něco lepčího máš ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Vždyť píšu, zkus Qtek. Nebo třeba ještě O2.. Hledat víš kde máš..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Hezky dialskiny pro WM5 jsopu na buzzdev.net Na Vario kamosovi jsme dali


    a libi se velmi

    Jinak tenhle



    taky neni zlej
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Jenže MDA Pro má rozlišení displeje 4x větší než Vario i MDA 2.. 640x480, takže tohle vše je na něm bohužel nepoužitelné..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Dial up via bt?
    Od simumarek v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-09-2005, 10:19