Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 45

Téma: BlueTooth - problem

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2003
    Příspěvků
    84

    Poslednu dobu mam problem s Bluetooth na mojej 5450-ke.
    Problem je v spojeni s Siemens S55 a GPRS.
    V Bluetooth Manageri mam S55 sparovanu, v Connections zadane vsetko
    potrebne. Doteraz vsetko slapalo OK. Ked sa chcem teraz pripojit, S55 zacne
    vytacat, spoji sa a vsetko vypada OK. Akonahle otvorim IE a zadam nejaku
    www, zacne sa nacitavat a po chvili (2-5 min.) sa spojenie Bluetooth prerusi.
    Proste ma BT zhodi.
    Skusal som uz snad vsetko:
    -nove pripojenie
    -nove sparovanie
    -hard reset
    -dokonca som znova flashol WM2K3
    Bezvysledne.
    Ked urobim hard reset a na cisty system vytvorim sparovanie+pripojenie - je
    to to iste - proste BT ma zhadzuje.
    Skusal som aj inu S55-ku - to iste.
    Ked sa pripojim cez infraport, vsetko pracuje OK - cize v GPRS sluzbe problem urcite nie je.
    Fakt neviem co s tym...:sarcastic:

    Any Idea? :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    WM2k3 ? Hmm a vite, ze jeste nebyla poradne uvolnena oficialni verze ? A vite, ze prave tyhle problemy by mohla nejaka starsi verze delat ? Oficialni je 2.00.21a.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2003
    Příspěvků
    84

    Citace Původně odesláno od hybo
    WM2k3 ? Hmm a vite, ze jeste nebyla poradne uvolnena oficialni verze ? A vite, ze prave tyhle problemy by mohla nejaka starsi verze delat ? Oficialni je 2.00.21a.
    A podla coho usudzujete, ze by to mohla robit starsia verzia (2.00.21 ENG)?
    Mate nejake skusenosti?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Dovolim se pripojit - oficialni verze neni skutecne uvolnena. Samotne WM2003 maji obsazenou podporu BT, ale je na dost primitivni urovni, takze HP pouziva vlastni manager a vse okolo. Tezko rict, jak byla Vami instalovana ROMka vytvorena, jestli nekdo napriklad stahnul ROMku z h5550 nebo cert vi jak. Oficialni upgrade by mel byt k dispozici behem 14 dnu, jestli je BT stejny na h5400 jako na h2210, tak s tim urcite nebudou problemy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    No, chtel jsem puvodne napsat onu obligatni vetu, ze to muze byt firmware telefonu - v tomto pripade Siemense S55 u nehoz puvodni FW4 resp. FW5 mely s BT obcasne potize (muj pripad pred naflashovanim vyssi verze, predevsim FW11; mimochodem od 28.07.03 je dostupny FW16). Protoze ale v diskuzi zde pise jfn ze i jeho Sony Ericsson T610 a iPAQ 5450 s WM2003 ROM 2.00.21 se chova naprosto shodne, tak to opravdu vypada, ze problem bude prave v teto ROM. Otazkou zustava, zda upgrade z 2.00.21 na 2.00.21a tento problem resi. Snad ten znak "a", ktery tyto dve verze (tedy jsou-li to dve verze) rozlisuje v sobe zahrnuje opravu prave tohoto typu. Mimochodem Vy co mate na svych iPAQcich verzi 2.00.21, chova se Vam stejne i pripojeni pres IR?

    PavelR.

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2003
    Příspěvků
    84

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    No, chtel jsem puvodne napsat onu obligatni vetu, ze to muze byt firmware telefonu - v tomto pripade Siemense S55 u nehoz puvodni FW4 resp. FW5 mely s BT obcasne potize (muj pripad pred naflashovanim vyssi verze, predevsim FW11; mimochodem od 28.07.03 je dostupny FW16). Protoze ale v diskuzi zde pise jfn ze i jeho Sony Ericsson T610 a iPAQ 5450 s WM2003 ROM 2.00.21 se chova naprosto shodne, tak to opravdu vypada, ze problem bude prave v teto ROM. Otazkou zustava, zda upgrade z 2.00.21 na 2.00.21a tento problem resi. Snad ten znak "a", ktery tyto dve verze (tedy jsou-li to dve verze) rozlisuje v sobe zahrnuje opravu prave tohoto typu. Mimochodem Vy co mate na svych iPAQcich verzi 2.00.21, chova se Vam stejne i pripojeni pres IR?

    PavelR.
    Presne navlas zhodny problem s mojim ma jfn.
    Skusal som aj pripojenie cez IR a tam to funguje bezproblemov - ziadne padanie,stranky sa nacitavaju v pohode.
    BTW:
    FW v S55-ke mam 16 Engl. a robilo to aj s FW 16 CZ/SK ale pri PPC2002 to s obidvomi 16-kami slapalo v pohode.
    Takze je to asi jasne...:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2003
    Příspěvků
    27

    Jojo, tak jen pro uplnost - kdyz udelam spojeni pres IR, tak je to v pohode... a jede to jak z praku.
    Je to to same
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2003
    Příspěvků
    27

    Chvili jsem premyslel co s tim, pak jsem stahnul z HP update na verzi 1.11.19 ENG, zhluboka se nadechnul, spustil Upgrade utility na WM2003, tu starsi verzi rom pouzil jako backup a vratil se k PPC2002. Ipaq to prezil a funguje v pohode (zatim ). No a ja muzu o vikendu brouzdat webem pres bluetooth a taky si v pohode cist pres World off-line

    :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od jfn
    Chvili jsem premyslel co s tim, pak jsem stahnul z HP update na verzi 1.11.19 ENG, zhluboka se nadechnul, spustil Upgrade utility na WM2003, tu starsi verzi rom pouzil jako backup a vratil se k PPC2002. Ipaq to prezil a funguje v pohode
    ... ano, to je myslim spravne reseni Jinak s tim downgradem iPAQu 5450 s WM2003 zpet na PPC2002 by opravdu problem byt nemel - tedy pokud pouzijete ROM urcenou primo pro toto PDA tak, jak to udelal jfn. Jedna se pouze o "tupe" prehrani casti flashROM, kde je umisten OS a s nim souvisejici casti.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2003
    Příspěvků
    84

    Citace Původně odesláno od jfn
    Chvili jsem premyslel co s tim, pak jsem stahnul z HP update na verzi 1.11.19 ENG, zhluboka se nadechnul, spustil Upgrade utility na WM2003, tu starsi verzi rom pouzil jako backup a vratil se k PPC2002. Ipaq to prezil a funguje v pohode (zatim ). No a ja muzu o vikendu brouzdat webem pres bluetooth a taky si v pohode cist pres World off-line

    :yes:
    A skusal si potom aj obnovu Backupu vytvoreneho pod WM2003 na PPC2002?
    Slapalo ti to?
    Moc sa mi to totiz nechce reinstalit, takze asi radsej pockam na official ver.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od giger
    A skusal si potom aj obnovu Backupu vytvoreneho pod WM2003 na PPC2002?
    Slapalo ti to?
    Obnovovat ze zalohy provedene ve WM2003 do PPC2002 popr. naopak bych nedoporucoval.

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2003
    Příspěvků
    84

    Citace Původně odesláno od PavelR.
    Citace Původně odesláno od giger
    A skusal si potom aj obnovu Backupu vytvoreneho pod WM2003 na PPC2002?
    Slapalo ti to?
    Obnovovat ze zalohy provedene ve WM2003 do PPC2002 popr. naopak bych nedoporucoval.

    PavelR.
    Jasne. Ja len ze ci to nahodou neskusil...
    Ale fakt som si uz na WM2003 nejak zvykol a naspat sa mi nechce.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2003
    Příspěvků
    27

    Nezkusil, protoze v nejakem foru jsem cetl o zmenach v te Backup aplikaci a z toho pro me jednoznacne vyplynulo, ze to je nerealne. A protoze reinstalaci mam hotovou tak za pulhodiny, tak jsem to ani neresil
    )
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    9

    A už jsem zase v tom. Nedalo mi to a zase upgradoval PPC2003. Mel jsem jiny zdroj i kdyz soubory byly shodne tak jsem do toho sel. Vse naprosto v pohode, vsechny aplikace, nastaveni OK. Jen ta nejpotrebnejsi vec, spojeni na internet Nokia 6310 --> Bluetooth (ci IrDa, chova se to stejne) --> GPRS proste nejede a nejede resp. jede, ale jen par desitek vterin, potom pipne mobil, ze spojeni Bluetooth s iPAQem je rozpojeno a finito. Prdelni je, ze iPAQ se stale tvari, ze je pripojen. Chci-li ovsem navazat spojeni skutecne, musim provest soft-reset iPAQu (nepomuze rucni odpojeni a znovu navazani spojeni) a situace se opakuje...
    Nema nekdo prodejni finalni verzi PPC2003 na iPAQ H5450? Chci-li neco od HP, budto nezvedaji telefony nebo me odkazuji nekam kde nikdo nic nevi a nebo mi reknou abych se podival na jejich web, ze tam je urcite nejaka informace. Jsem ochoten zaplatit za legalni oficialni verzi - bude-li ovsem vse v poradku. Diky za pripadnou pomoc. Michal
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    iPAQ h5450 vcetne finalni verze upgrade mam na stole, pristi tyden budu mit cas si s tim hrat. Zkusim to otestovat.

    P.S. Na zadosti o zaslani plne verze upgrade odpovidam vsem predem NE:!:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. problém s bluetooth u PC
    Od Mark314 v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-05-2005, 16:51
  2. Problém s Bluetooth od MSI
    Od Peteer_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 11-05-2005, 12:29
  3. problém bluetooth
    Od rado_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-03-2005, 18:15
  4. Problem s Bluetooth
    Od Ivanhoe_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-12-2004, 15:24