Existuje způsob, jak se zbavit vestavěných témat obrazovky v Aceru n50P? Z ROM asi smáznout nepůjdou, ale neexistuje nějaká cesta, jak je zakázat? Při změně vlastního tématu se mně ty nemožné vestavěné obrázku furt vnucují.(
Existuje způsob, jak se zbavit vestavěných témat obrazovky v Aceru n50P? Z ROM asi smáznout nepůjdou, ale neexistuje nějaká cesta, jak je zakázat? Při změně vlastního tématu se mně ty nemožné vestavěné obrázku furt vnucují.(
Neviem ci to funguje ale temy su ulozene v hlavnej pamati v adresari windows. Skus ich odtial zmazat. Ale nerucim za to)
Smazat jdou bez sebemensi ujmy. Kdyz system nenajde zvolene tematko, tak zvoli defaultni barvy a bile pozadi.
Ještě bych prosil o návod, jak je smáznout. Jsou totiž v umístěné v ROM stejně jako celý operák. :sarcastic:
Ale prd, jsou to *.tsk soubory v adresari My Device/Windows![]()
Svatá pravda, pokud se umístění týče.
Avšak při pokusu o odstranění souboru se vypíše hlášení, že:
1. soubor nelze smazat, neb je chráněn proti přepsání (v Průzkumníku)
2. nelze smazat soubor umístěný v paměti ROM, pokud se o totéž pokusím z okna nastavení obrazovky Today.
Tak teda nevím. Tobě se podařilo tyto soubory smáznout?
Není možné, že je mají jednotlivé série Acerů umístěné jinak? (ale to by bylo hodně divoké...:? )
A nešlo by je prostě smáznout rovnou z menu výberu témátka? tak přece je přenést a odstranit.
Můžete prosím neznalému poradit, jak se jmenuje horní lišta co je nápis "Start" a jestli jde změnit podbarvení a barva písma této lišty v programu "TKCreater"..... jinak jsem všechny barvy změnil dle svých představ, ale s tou horní lištou nemůžu hnout.Pořád je modrá s bílýmí nápisy. Díky