Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: co je tohle za MDA?

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    co je tohle za mdačko? na xda-developers je jakožto něco od htc ale netuším...
    Připojené obrázky Připojené obrázky  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    CDMA verze Wizardu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    je to ale zajimavy!byt to v cerne barve tak je to dokonce krasny) :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    72

    hm, pekne. a co to vsechno umi?? popripade kde se to da u nas sehnat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    A te strasne anteny jste si nevsimli?..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    380

    Všimli.A nemám pro to omluvení.Takovou obludu jsem neměl ani na MDA1.V USA si na to ale rádi potrpí:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    me by tam teda nevadila...da se s tim drbat na ruznych mistech tela :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    wibra: Umi presne to same, co Wizard. Ale jak jsem jiz psal, je to delane na CDMA site. Tzn. u nas nepouzitelne.

    Ad Antena: To je problem prave s tou CDMA siti. Nevim proc, ale skoro vsechny CDMA telefony maji antenu... A Amikum zase tak ty anteny dle vseho nevadi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    ... v jakym frekvencnim pasmu to CDMA bezi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Originalni CDMA (cdmaOne) puvodne na 800/850 MHz a noveji na 1900 MHz. Podobne jako u nas GSM na 900 MHz po staru a noveji na 1800 MHz. "Vsechny" 3G (CDMA2000, UMTS, FOMA) by meli bezet na 2100 MHz (ale s tim CDMA2000 si nejsem jisty, ono uz proto, ze nejdou CDMA2000 telefony pouzit v UMTS sitich, ale to muze byt zpusoben i necim jinym nez tou frekvenci).
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Tak tohle je bomba za malo penez!!!
    Od ares333 v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 15-12-2007, 11:39
  2. MDA compact a WM5? Funguje tohle partnerství?
    Od Křemil_oldd v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-10-2006, 17:05
  3. Jaký program na Variu umí tohle...?
    Od maXtreme_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-03-2006, 17:32
  4. Znáte někdo tohle pouzdro na MDA2?
    Od Adam Motvička v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 08-03-2005, 17:45