Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: TOMTOM 632 a jeho instalace

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Prosím poraďte lamě instalace mě vždy skončí hláškou: chyba přístupu na disk...ať se to pokouším instalovat na kartu,nebo do předem určené složky. Nevíte někdo co s tím???:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    1

    Me to dělalo pokud jsem instaloval přez PDA, přes čtečku to šlo v phodě
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Nainstaluj to nejdriv na HDD v PC, pak uz to jenom prekopirujes pres Activesync nebo ctecku
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Bohužel právě i při instalaci na disk nebo čtečku,mám tento problém
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    68

    A nejena se nahodou o totu chybu: Not enough free space occurs on temporary folder

    Pak hledej zde: http://www.tomtom.com/support/catego...age=1&FID=3239
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    ne,bohužel ta chybová hláška zní:chyba přístupu na disk....a já ani nevím jestli je to chyba přístupu instalace k těm souborům,nebo chyba přístupu na čtečku nebo HD-ale tato chyba se mě nezdá pravděpodobná...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    39

    tak mám stejnej problém. Ať instaluju na HDD v PC, nebo na kartu v PDA. Pořád na mě vyskakuje tahle hláška :no:
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Instalace TomTom 5.21
    Od kank v sekci TomTom
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 23-06-2006, 07:20
  2. 3630 a linux a jeho nepodarena instalace
    Od vurmik v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-07-2004, 12:01