Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: MDA Pro jako modem pro notebook s Windows XP 64bit Edition

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Podarilo se Vam nekomu rozchodit MDA Pro ci jine MDA jako modem pro notebook s Win XP 64bit Edition pres USB ci infra nebo BlueTooth? Me tedy ne, a dost mne to stve, jelikoz bych rad jiz definitivne na 64bit system presel, a tohle mi v tom brani. Pokud jde o BlueTooth, pro mou PCMCIA kartu neexistuje driver v 64bit verzi, takze mam smulu, uvazuji ze necham Acera aby mi do notase dobastlil BlueTooth modul primo na desku, je to tam na nej pripraveno, ovsem ani na ten jejich BlueTooth jsem nikde nenasel ovladac v 64bit verzi.. A zadnej sunt do USB od MSI nechci, to bych se spis obesil nez abych pri jakekoliv manipulaci s notebookem nandaval a vyndaval USB BT dongle.. :? To fakt ne. Spis bych ten modem radeji jel tedy pres infra ci USB, ale nedari se mi to rozchodit. Asi by to chtelo od HTC 64bit driver pro modem pres USB ci infra, neexistuje to jiz nahodou, nesetkal jste se s tim nekdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    přez irda to bude standart ir modem né? jako u všech mdaček? nebo snad ne a ten driver maj xp v sobě ...:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    No, to jsem prave cekal take, ze pres infra to bude nejsnazsi a nabidne mi to moznost standartniho irda modemu, bez nutnosti doinstalovani jakehokoliv ovladace navic.. Jenze nenabidlo, ackoliv jsem na MDA aktivoval Wireless Modem cez irda a infra jsem vzajemne zkomunikoval.. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Musíš si jako já počkat na Visty, já jsem pod x64kama nerozchodil tv kartu, wifi, tiskárnu... Prostě nic nemá ovladače.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    64bit ovladače od HTC neočekávám ((( ale visty sežerou 99% XPčáckejch ovladačů
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Zkusim napsat email HTC, treba se mi nekdo uraci odpovedet jak to bude do budoucnosti s podporou u 64bit systemu.. Jinak, Visty ty ovladace mozna sezerou, jenze slysel jsem ze tam bude problem s certifikaci ovladacu pro tento system, pokud pry nebudou digitalne podepsany pro tento system, clovek si je pry proste nenainstaluje.. Pokud je to tak, chtelo by to aby nLite dokazal s Vistama pracovat pokud mozna co nejdrive.. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    Tahle funkce by mela byt u Visty vypnutelna a pokud bys jel pod pravem administratora,tak asi no problem!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    No ja v to doufam take, ale zly jazykove tvrdi ze to tak snadne nebude..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    no ja zase slysel opak!Je tu problem s tim,ze Bill si vzdycky na posledni chvilku vsechno rozmysli,prehodnoti to a pak je po srande!Kdyby aspon uz konecne trosku poodhalili zdroje
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 08-12-2007, 23:49
  2. Compact II jako modem pro notebook přes BT
    Od runner111 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-01-2007, 16:45
  3. Windows XP 64bit Edition v češtině
    Od Miloš Strouhal v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 11-05-2005, 21:06