Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Výdrž ve vypnutém stavu - A730W

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    DD,

    zajímalo by mě, jak dlouho vám vydrží baterie ve vypnuté stavu. Mě to přes noc spapá asi 20% a to se mě zdá vážně nějak moc (


  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Mám staré baterky a ty jsou do rána v háji.Ze 100%-0% A u nové velkokapacitní jsem taky tak kolem 90% Nechápu proč ty 730 tak žerou



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od martinhamr
    Mám staré baterky a ty jsou do rána v háji.Ze 100%-0% A u nové velkokapacitní jsem taky tak kolem 90% Nechápu proč ty 730 tak žerou
    Já jsem dokonce ze zoufalství zkoušel vyškubnout i karty, abych vyloučil možnost, že třebas něco berou i přes to, že jsem to v nastavení zakázal a stále žádná změna (

    Já právě po té velkokapacitní taky pokukuju, ale mám velké obavy, že se mi to s ní nevejde do pouzdra, tak jsem to zatím poslal k ledu


  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Jaké pouzdro máš? Do toho které bylo přibalené v krabici se to vejde v pohodě,časem se kapku povolí a bude to akorát.Výrobce již stím počítá.

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od martinhamr
    Jaké pouzdro máš? Do toho které bylo přibalené v krabici se to vejde v pohodě,časem se kapku povolí a bude to akorát.Výrobce již stím počítá.

    ... já originál vůbec nedostal.
    ... první důvod mé (bezúspěšné) reklamace

    Teď mám pouzdro Krusell

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Moje zkusenost - v noci na dnesek jsem 730W nechal plne nabitou lezet na stole a rano mela 100% baterie. Tak nevim, jestli jsem stastny majitel nejakeho uletu
    Budu jeste pozorovat a dam kdyztak vedet.

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Myslím že ty baterky souvisejí i s blikající diodou ať už červeně,nebo zeleně.



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Hlavnim spotrebitelem energie pri sleep modu jsou naschedulovane akce (stahovani posty, pocasi, synchronizace s Exchange serverem atd.). Behem nich se PDA "probudi" (pouze nejnutnejsi zalezitosti, bez displaye) a po dokonce akce zase usne.

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Nic takoveho nemam nastavene, mozna proto mi v pohode vydrzi...

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    Citace Původně odesláno od beecher
    Hlavnim spotrebitelem energie pri sleep modu jsou naschedulovane akce (stahovani posty, pocasi, synchronizace s Exchange serverem atd.). Behem nich se PDA "probudi" (pouze nejnutnejsi zalezitosti, bez displaye) a po dokonce akce zase usne.
    Nejsem si jistý jak to myslíš.Jedná se o normálně vypnuté PDA? A při tom uplně vypnuté není?

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ne, neni. Kdyz zmacknes tlacitko Power na svem PDA, tak se prepne do tzv. "sleep modu", kdy se vypne display, odpoji se karty, vypnou se bezdratove komunikace, frekvence procesoru se snizi na minimum, RAM zustava napajena stale stejne. Tak a ted kdyz ma nejakou pripominku nebo mas nastavene pravidelne cinnosti (stahovani posty, synchronizaci se Ex. serverem), tak se PDA probudi do "display-off" modu (pri notifikaci/pripomince do plne beziciho zarizeni), provedou se cinnosti, kterou jsou naplanovany a PDA zase pak prejde do sleep modu. U pripominky to zhasne podle nastaveni v Napajeni, ne automaticky po tom, co to pipne.

    Real power-off mod, kdy opravdu je vse vypnute, stejne jako uplne vypnute PC, ma pouze Dell Axim X51v (a nevim, jestli ted ty nove Acery a WM5kove verze HP hx2xxx). Po zapnuti se provedou stejne cinnosti, jako pri soft-resetu (X51v "nabootuje").

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    488

    A co se stane když vyndám baterii,hard reset?



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    58

    V PDA jsou baterie dvě, hlavní a záložní. Když se vybije (vyndá) hlavní tak sice pda nezapneš ale záložní baterie drží hlavní paměť. Když necháš pda dlouho bez nabíjení tak se vybije i ta záložní a stav je jako po HR.

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Takze neni zadna moznost, jak Asuse prinutit nevybijet baterku?

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak to teda nevím co to vycucává baterii mě, páč já si nejsem vědom toho, že by mě něco mělo na pozadí fachat

    V pátek odpoledne jsem to plně nabité vypnul a v pondělí (dnes) ráno jsem to zapnul a po cca 3 minutové práci mi stav baterie oznámil 50% ( to je dost pruda, nemyslíte?!

    Ph.

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-09-2008, 08:45
  2. Nabíjení N560 ve vypnutém stavu
    Od P800_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-05-2007, 16:54
  3. Výdrž baterie při vypnutém PDA
    Od damasig_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 24-03-2006, 12:46
  4. 9100 / Vario / Wizard - upozornění na SMS ve vypnutém stavu
    Od Had_CB_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 17-02-2006, 10:08
  5. Aktivita BT pri vypnutem PDA n30
    Od drakulaj v sekci Acer
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 15-12-2005, 20:05