Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: 720+BT MSI Star Key+XP SP2

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    55

    Ahoj.
    Takže... problem zpočíva v tom, že mi nejde ActiveSync pres BT. Kdyz dam v BT My Device a tam BT serial port, tak v properties je napsano COM port: COM 11. Když ale dám Find BT devices, najdu svoji 720, kliknu a ono to vypůise vsechny ty services a dam u BT serial port properties tak tam je COM port: 12 (a nejde to zmenit)... Tak ted nevim ktery z tech portu mam do ActiveSync nastaveni pripjeni nastavit... At nastavim 12 nebo 12 tak to nejde.. dam v PDA ActiveSync via BT, vsechno v pohode az kdyz uz se to zacne pripojovat (v pocitaci se ta zelena ikonka "toci" a pise to pripojujiú tak mi to v PDA napise "Opening Port" a tim to konci... PC za chvili napise Zarizeni nebylo rozpoznano atd... poradte plz, zkousel jsem vsechno... fakt uz nevim ((
    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Já ti s tim asi nepomůžu.. ale jen chci říct že se mi to dělo taky.. měl jsem BT jen půjčený tak jsem to nedořešil a vykašlal se na to.. akorát vím že jsem měl velký zmatek v těch COM portech.. Tak přeju hodně štěstí k úspěchu a vyřešení tohoto problému.. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    55

    Jo, ok... tak kdyby nekdo jiny mohl plz...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Mate na PC vytvoreny prichozi COM port? Pokud ano, mate ho nastaveny v AS jako COM port?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    55

    v tomhle jsem uuplne novy... takze jestli byste mi to mohl popsat jak to udelat a popsal co je to AS a tak. Byl bych nekonecne vdecny...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    OK. (AS = ActiveSync)
    1. Smazte jakekoliv sparovani mezi temi dvemi zarizenimi jak na PDA, tak na PC.
    2. V BT Manageru na PC na zalozce COM porty vytvorte novy prichozi COM port (pokud jej uz nemate).
    3. Tento port nastavte v Active Sync na PC jakozto COM port.
    4. Na PDA pustte BT managera, dejte New (prvni polozka v menu), vyberte ActiveSync over BT, nechte najit vase PC, vyberte jej, sparujte a mela by se vytvorit ikona se jmenem vaseho PC.
    5. Po te kdyz budete chtit syncnout pres BT, tak staci v BT manazeru podrzet na te ikone a dat Pripojit/Connect.


    BTW 50 prispevku? To jste tady uz dlouho...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    55

    No v BT Configuration mam dve "karty"... Local Services a Client Application... Add COM port jde jen v Client Application... (v tom dtuhym jde Add Serial Service)... takze v Client Application jsem dal ADD COM port (COM 14)... V AS jsem dal nastaveni pripojeni (btw, kdyz to dam, tak jeste nez se to nastaveni pripojeni otevre, chce to authorization u PPC, ma to tak byt?) Tam jsem vybral COM 14... Jo a predtim jsem udelal v kompu Unpair devices a smazal vsechny "shortcuts" v PPC, ale stejne, kdyz uz si tam pak v AS via BT vybrat pocitac, je tam ten hacek u kompu... No dal jsem pripojit a to same... Opening port... Ono totiz to BT asi pridelilo COM 12 memu PDAcku... tam jsem v nastaveni (opet v Client Application) smazal to COM 12... a pote uz u Portu meho PDA bylo COM 14... ale stejne to nejde... DKyz se snazim pripojit, tak mi to v PC napise BT connection established successfully... Connecting to BT Serial Port Service on computer. COM 11.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    :O Vubec nevim, o cem mluvite...
    Chtelo by to nejake screenshoty...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    55

    Tak ten problem s tim hackem jsem vyresil, v paired devices jsem jen dal Remove ten pocitac... Ale stale nejde...
    Tak ted to mam takhle:
    V BT Config. mam v
    1) Local Services- BT Serial port- Startup-Auto, Secure Connection- Required, COM port- COM11
    2) Client Applications Bluetooth Serial port (2)- Secure Connection- Required, COM Port- COM 14 (uz tu COM12 nemam, protoze, jak jsem jiz napsal, jsem to smazal)
    Potom kdyz jdu v BT My device, tak v BT Serial port mam nastaveny COM 11(ale ted uz muzu nastavit i 12, pote co jsem to tam v Client Applications smazal).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Kde mate ten BT Config? Na PC?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    55
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    55

    No m eani nejde o AS, ale o to, abych mohl pouzivat internet v PDA pres BT... Kdyz totiz normalne z PDA dam new, najdu PC, dam internet Access atd. tak to jde... pripoji se to, v active connections to ukazuje, ze je to pripojeny, ale nemuzu nic delat... napriklad IE, ICQ, MSN atd... Nevite co s timhle plz??
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Tak moment, vam se to teda synchronizuje pres BT s PC nebo ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    55

    Ne, kdyz uz vsechno udelam (connect via BT atd.) a kdyz uz se to zacne pripojovat, tak se to zastavi na "Status: Opening port", pri tom AS v PC pise Pripojuji a nic... za chvili PC napise zarizeni nebylo rozpoznano atd... Podobne jako se to stavalo u ihoraku z fora HP (ted jsem tam napsal, takze by to mela byt prvni diskuze)...
    A AS mam verzi 4.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    55

    A jeste pokazde kdyz z PC jdu do OBEX File Transfer, tak to musim v PDA pokazde potvrzovat... nemuze to treba s tim nejak souviset? KDe mam dat, abych to nemusel pokazde potvrzovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Star Trek - rozebrání zařízení
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 01-02-2010, 19:00
  2. Samsung S5230 star - S5600 Preston
    Od armanny v sekci Zbývající zařízení Samsung
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-09-2009, 19:42
  3. MSI Star Key v2.0, USB Bluetooth™v2.0/ClassI adapt
    Od 8310 v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-12-2007, 15:12
  4. BT GPS se SiRF Star III a pripojkou na externi antenu
    Od hrabe_ce4you v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 02-11-2006, 00:36
  5. HTC Star Trek je tu [smartphonethoughts.com, pocketnow.com]
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-07-2006, 14:19