Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 59 z 59

Téma: Nová verze ROM 2.8.7.102 pro Wizarda

  1. #46
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    93

    Diky za radu uz to mam nahrany
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    161

    Citace Původně odesláno od beecher
    ftp://xda:xda@ftp.xda-developers.com...Lokiwiz02b.zip - asi nejjednodussi cesta jak se k tomu souboru dostat...
    jak u koho mne to treba vyhodi error a nestahnu nic. takze musim normalne na eftypko, co jsem si udelal v tcmd, pres ktery si to sosnu na lokal
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    161

    zprava pro samana (mozna)

    tak jsem prisel, jak je to s "unfeature" tehle rom - killovanim zprav po smazani dorucenky. dela to tvuj cab sms delivery fix .. kdyz ho mam nainstalovany a prijde dorucenka, tak po odklepnuti delete nebo dismiss na softkeys, se zpravy jako aplikace killnou. kdyz jsem ten cab hodil pryc, tak dam dorucenku normalne delete nebo dismiss a v pohode zpravy dal bezi. tak nevim, jestli je to problem ciste muj, nebo tehle rom nebo nejaka kombinace. na kazdej pad skoda. ten cab je super .. teda myslim, ze je tvuj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    48

    Jsem uplnej novacek ve flashovani ROM ale vse probehlo ok akorat mi ted nefunguji tlacitka na rychly pristup k sms a IE.
    Jaky cab bych si mel nainstalovat nebo jak to opravit? dik za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    35

    Mám T-Mobile ROM 1.6.2.3 a uvažuju, že bych zkusil 2.8.7.102.
    Zatím jsem neměl problémy s budíkem, všichni se mi v poho dovolají a restart max 1X denně. Chtěl bych se jen zeptat, co tím získám? Je pak Vario opravdu rychlejší? A nepříjdu při tom o záruku (CID), resp. budu pak moct v pohodě vrátit zpět TMobile rom? Jsem trochu paranoik Díkes

    BTW, je tohle zatím nejlepší ROM podle vás zkušených experimentérů?

    EDIT: Hmm, tak ještě jeden problém, ta romka nejde z xdadev stáhnout. A jak jsem se tam díval v diskuzi, ten problém má více lidí. Asi něco s FTP, jen nevím jestli je problém u nich, nebo mezi monitorem a křeslem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    To Ondral: Nastaveni prirazeni k tlacitkum je ve start/Nastaveni/Osobni/Tlacitka, tak tam lze si navolit co jake gtlacitko ma spoustet.

    To VarioT: Byt tebou bych tam asi nechal zatim romku kterou tam mas. Pokud pises, ze vse funguje jak ma,tak neni co resit. Hlavni prinos v nove romce je A2DP pro ty co maji BT Stereo sluchatka, PUSH Mail.
    O zaruku tim neprijdes, pokud pred reklamaci zarizeni nahrajes zpet romku T-Mobile.Da se stahnout na jejich webu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    161

    themelin: jestli treba ondral nemysli namapovani softkeys. ty totiz v tehle rom chybi ale daji se tam dohrat, je to dvanactikilovej applet. hazel jsem ho vcera ke stazeni do diskuse o softkeys pro wizarda. a urcite bych mu neukazoval tu cestu v cestine. to by ho mohlo zmast

    variot: ja mel jen dve rom. 1.3.2.5 csy a ted rovnou skok na 2.8.7.102 wwe test, takze nemuzu rict, jestli treba i-mate rom neni lepsi. ale mne tahle dokonale vyhovuje. je svizna. extrom temer prazdna, navic vse pekne anglicky. plus rada novinek (ale nejsem schopnej presne vyjmenovat, co vsechno .. musel bych mit vedle sveho wizarda jeste jednoho s tmo rom, abych mohl jit po jednotlivych menu step by step). jinak mam dojem, ze se zmenila destination path na ftp xda-dev a ta rom je ted v jinem adresari. pres ftp manazer si ji stahnes v pohode. (../wizard/roms/qtek)

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    On ten Softkeys applet v te ROMce nechybi. Proste tam neni :-D Je to T-Mobilni applet a tak je jen v ROMkach od T-Mobile.Ale jak pises, neni problem ho tam nahrat a nebo muzes zmenit prirazeni k softkeys editaci v registrech, popripade pouzit nejakou tweakovaci utilitku, treba Tweaks2k net.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    161

    Citace Původně odesláno od TheMelin
    On ten Softkeys applet v te ROMce nechybi. Proste tam neni :-D
    no jestli applet chybi nebo neni je pro me imho stejny, ale neva. jinak shoda
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    161

    mimochodem .. mozna jsem nasel prvni drobnej error, pokud to tedy neni neco, co defaultne v tehle romce NENI (ze, themelin ..). priradil jsem si na softkeys new sms a to jaksi niet mozno, protoze soubor tnsms "cannot be opened" .. predpokladam, ze ten soubor chybi prave proto, ze nejak tahle rom nepocita s moznosti pouzivani primeho vstupu do nove sms pres softkeys, ktery vlastne vubec nema.

    timto vyzyvam nejakeho dobraka, co by mi ten soubor poslal

    .. kuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    161

    lol, tak uz jsem si ten file nasel na xda-dev jinak kdyby chtel nekdo pres softkey priradit v tehle rom new mms, tak zase potrebuje tnmms.exe. jdu dal testovat, co na softkeys v tehle rom facha nebo nefacha.

    edit: tak krom tech dvou fci facha vsechno. cili jdu shanet jeste tnmms. sice ho nikdy nebudu potrebovat, ale pro klid duse
    edit2: tak ten na xda-dev neni. cili kdyby mi ho nekdo poslal
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    161

    jinak teda ten softkey applet hazu i sem, at je to tu pekne vsechno pohromade.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Doporucil bych Samanuv programek New Menu, ci jak se to jmenuje, pak mas pod jednim softkeys vsechny new vecicky, jako SMS,MMS E-mail atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    161

    Citace Původně odesláno od TheMelin
    Doporucil bych Samanuv programek New Menu, ci jak se to jmenuje, pak mas pod jednim softkeys vsechny new vecicky, jako SMS,MMS E-mail atd.
    jo, ten je fajn, ale ja si nechci kvuli tomu instalovat dalsi cab btw. ony se ty softkeys daji rozsirit i zasahem do registru. ale mne tak, jak jsou, staci.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. Nová ROM (Qtek 9100) pro Wizarda 2.17.7.2 WWE
    Od vario v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 159
    Poslední příspěvek: 13-06-2009, 18:05
  2. verze WM6 pro Wizarda
    Od Tom07 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-05-2007, 17:39
  3. Kyphurova Nová AKU 3.3 ROM pro HTC Wizarda
    Od flashman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 05-02-2007, 01:55
  4. Nova ROM (I-Mate) pro Wizarda 2.16.9.1
    Od Saman_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 48
    Poslední příspěvek: 21-03-2006, 15:12
  5. Nová verze ROM 1.6.7.1 pro Wizarda
    Od Martin Kubečka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 05-03-2006, 20:47