Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 59

Téma: Nová verze ROM 2.8.7.102 pro Wizarda

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    No ja vubec na Variu postradam nejaky indikator zapnuteho BT
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    316

    Citace Původně odesláno od Tazz1
    No ja vubec na Variu postradam nejaky indikator zapnuteho BT
    modre blikajici leva LED ti nestaci?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    modra ledka je fajn, nicmene treba ikonka v trayi, ktera by ukazovala aktivni pripojena zarizeni, jako treba head set, seriak apod. by nebyla vubec marna
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jak je to s tim CID (un)lockem, kdyz to flashnu s unlocknutym CID a budu tam vracet origos TMO rom, vrati se tam CID lock nebo ne? Jde mi ciste o reseni nasledny reklamace v ramci zaruky. Nebo nejake jine reseni flashe?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    19

    pri instalaci nove rom se vyskytnul problem :/

    ERROR [294] : INVALID VENDER ID

    nevite nekdo co s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    56

    Hledej "CID unlock"
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    19

    tak se mi podařilo nainstalovat tuto verzi rom ale nikde nemuzu najit radio :/
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    Citace Původně odesláno od ned
    tak se mi podařilo nainstalovat tuto verzi rom ale nikde nemuzu najit radio :/
    jaké nebo co tím rádiem myslíš?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    34

    neni radio soucasti rom???
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    161

    tak jsem se rozhodl odvazat a preflaknul 1.3.2.5 tmo rom touhle. a je to fakt cool. jednak je rychlejsi, druhak konecne foti i za tmy a s nocnim rezimem (na stare tmo rom se fotka neulozila nebo byl rovnou zatuh zarizeni), taky ma lepsi dorucenky. navic je extrom nadherne cista. jsou tam jen ctyri cabiky, ktere povoluji mms a smartdial.

    jedinou "unfeature" jsem vypozoroval ve zpravach. kdyz odklapnu to male okenko vyskakujici dole (o prichozi sms nebo dorucence) jako dismiss, tak tim zavru cele zpravy, coz je docela neprijemny, zejmena kdyz mam rozepsanou zpravu, ktera se navic ani neulozi do drafts. vyresit se to da jedine tim, ze na to clovek tri vteriny cumi a ceka, az ten popup sam zmizi. dalsi reseni muze byt ten popup vypnout, jestli to nekde v settings je. ale kdyz ono to je docela uzitecny.

    ovsem zasadni nedostatek je s prehravanim extrom a doufam, ze je to jenom vinou moji neschopnosti. ke ctyrem puvodnim cabikum jsem si chtel prihodit jeste asi osm svych s upravenym config.txt, ovsem vubec mi to neslo. pres total commander si mi bud caby vubec neprekopirovaly nebo se jejich nazvy a velikosti "zmrsily" a extrom se stala nepouzitelnou. nevim, kde je chyba. do predchozi tmo rom jsem mohl nahravat pres tcmd, co jsem chtel a nebyl problem. zkousel jsem i nejaky unlock. ten mi vytvoril akorat folder extended_rom2, takze jsem mel jakesi dve nepodarene extrom, v kazde neco jineho na nic a jedina naprava byla mozna pres opetovne flashnuti, protoze extrom uz zustala zkurvena i po hr a puvodni caby do ni nesly nahrat. ma s tim nekdo nejakou zkusenost? vyresil jsem to tak, ze ctyri zakladni caby jsem nahral z extrom a ty ostatni normalne nainstaloval z karty. ovsem mit vsechno v extrom by samozrejme bylo daleko lepcejsi.

    jo a ma tady jeste nekdo dalsi zkusenost s bt stereo headset profilem? chodi to? at si nekupuji ty anycomy zbytecne
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    K ty ER: Je znamo, nekde je tu topic primo na ER Wizardu, ze od verze 1.6.x.x je ER pouze pro cteni, resp. zatim se nikomu nepodarilo odstranit ochranu proti zapisu..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    161

    2 saman: sry, to jsem nejak prehlidl .. dik. to je skoda.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    93

    Citace Původně odesláno od ned
    pri instalaci nove rom se vyskytnul problem :/

    ERROR [294] : INVALID VENDER ID

    nevite nekdo co s tim?

    Uz se ti povedlo nahrat me to hlasi to same a CID unlock nevim kde najit
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    161

    2 meilik: xda-developers.com // lokiwiz02b.zip .. staci najit a stahnout (a predtim zaregistrovat, pokud jeste nejsi. bez toho stahnes akorat tak .. #$*&).
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    ftp://xda:xda@ftp.xda-developers.com...Lokiwiz02b.zip - asi nejjednodussi cesta jak se k tomu souboru dostat...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nová ROM (Qtek 9100) pro Wizarda 2.17.7.2 WWE
    Od vario v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 159
    Poslední příspěvek: 13-06-2009, 17:05
  2. verze WM6 pro Wizarda
    Od Tom07 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-05-2007, 16:39
  3. Kyphurova Nová AKU 3.3 ROM pro HTC Wizarda
    Od flashman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 05-02-2007, 00:55
  4. Nova ROM (I-Mate) pro Wizarda 2.16.9.1
    Od Saman_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 48
    Poslední příspěvek: 21-03-2006, 14:12
  5. Nová verze ROM 1.6.7.1 pro Wizarda
    Od Martin Kubečka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 05-03-2006, 19:47