Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 59

Téma: Nová verze ROM 2.8.7.102 pro Wizarda

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Neni to nejaka chyba? Nikde jsem nastaveni co by davalo baterii nahoru nenasel :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Takto to vypadá.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00122800_Screen002_ZDGe.jpg 
Zobrazení: 32 
Velikost: 46.1 KB 
ID: 4065  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    takove nastaveni jak show time in all applications asi zvolene mas, ze?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    31

    Tak jem zkousel ty bt stereo sluchatka a jedou ,alespon ty moje od ovislinku. Jeste musim testnout jak moc dobre to prehrava, ale vypada to super. No uvidime.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Jasně to mám.Všude jinde jsou hodiny,jen na Today je bakterie.
    Už jsem to vyřešil apoužívám Wisbar
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    k té baterii... tuhle rom nemám, ale někde na xda-dev jsem myslím viděl vypsaný obsah ext-tom téhle rom a byl tam nějaký .cab, jen nevím, jestli zněl jako batery.off nebo batery.on
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    93

    Nahral nekdo do teto verze i cestinu od Sunnysoftu a jak to pak slo?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj, nahrál jsem do té nové ROM češtinu od Sunnysoftu a šlo to parádně. Bohužel jen trial verze.Nevíte jak vrátit originální verzi ROM od Eurotelu abych měl opět plnou češtinu? Netušil jsem že se dá dělat záloha a že čeština zmizí:-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    budes muset pockat az vyda romku primo eurotel jinak si v :no: :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Stačilo by kdyby se mi někdo ozval kdo má Eurotel Qtek 9100 a okopíroval by mi ROMku
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    a nebo si stahni romku od T-Mobile, ten v ni ma taky cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Bohužel, ROMka od T-mobile nejde, protože je blokovaná pouze pro zařízení prodaná u nich. Je to hlídané ID číslem. Leda by šla nějak překonfigurovat ROMka před instalací a smazat to hlídání.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    316

    Citace Původně odesláno od Jezinka
    Je to hlídané ID číslem.
    nestacilo by zmenit v ER editu operatora z (TM) na WWE - mam Wizarda par dni, tak nemuzu podat 100% info, ale u MDA2 stacila tato drobnost

    Citace Původně odesláno od TheMelin
    a nebo si stahni romku od T-Mobile, ten v ni ma taky cz
    Mno zatím jsem HR nedelal, ale soude podle toho, ze kalibrace etc a napr klavesnice sou rovnou v CZ [a hlavne "doplnovani slov je cesky i v resco keyb., coz drive hazelo eng slova] jsem mel za to, ze ROM je pocestena "primo" tedy v cestine a ze na ni zadna lokalizace není.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Staci odblokovat CID (country ID) lock a dostanes tam ROM s jakym koliv jazykem. Ale, samozrejme, prichazis o zaruku..
    Topic na tohle tema uz tu zarucene byl, staci hledat tady nebo na xda-developers.com
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    V tehle ROM se indikator baterie zobrazuje v horni liste a cas se zobrazuje v today pluginu s datem (vcetne indikace zapnuteho/vypnuteho budiku). Nevim, me to docela vyhovuje...Kdyby se do horni listy dostal i indikator wireless (wifi/BT) manageru, bylo by to jeste lepsi...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nová ROM (Qtek 9100) pro Wizarda 2.17.7.2 WWE
    Od vario v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 159
    Poslední příspěvek: 13-06-2009, 17:05
  2. verze WM6 pro Wizarda
    Od Tom07 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-05-2007, 16:39
  3. Kyphurova Nová AKU 3.3 ROM pro HTC Wizarda
    Od flashman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 05-02-2007, 00:55
  4. Nova ROM (I-Mate) pro Wizarda 2.16.9.1
    Od Saman_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 48
    Poslední příspěvek: 21-03-2006, 14:12
  5. Nová verze ROM 1.6.7.1 pro Wizarda
    Od Martin Kubečka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 05-03-2006, 19:47