Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: praskani v kloubu u qtek 9000

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    ahoj, mate nekdo nejakou radu jak eliminovat lupani v pantu mda V pri jeho otaceni co s tim?:sarcastic: ne ze by mi to nejak extra vadilo ale mam z toho strach aby se to casem neuvolnilo, potoze me dost zkalamalo mda III kde se mi po skoro trictvrte roce pouzivani klavesnice vysouvala prakticky sama :O
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Nic s tim delat nejde. Neni to vada, je to vlastnost toho mechanismu, ma v sobe jemnou vuli, a diky tomu to v tom obcas jakoby lupne. Ten zvuk hodne zesiluji plasty, mechanismus sam o sobe je tvoren ciste z ocele a hliniku. Neni to proto ze by tam snad neco odchazelo, ten kloub to zarizeni cele zcela jiste nakonec jeste prezije. Jinak, vetsina MDA jez mi prosly rukama to cvakani v kloubu vykazovala. Moje ale necvaka, mel jsem jej rozebrane do sroubku a kloub si dotahl. Ale nedoporucuji amaterum mne nasledovat, mohlo by je to vyjit velice draze.. A prichazite tim o zaruku, samozrejme.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    tak už jsem to ošéfoval, nic jinýho než červenou nemám ale je pevnej jak novej a ani se nehne )
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00143450_P1012823_ZZK4.jpg 
Zobrazení: 62 
Velikost: 22.4 KB 
ID: 4675  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Super, jen drobnost k tvemu podpisu a nazvu diskuze. MDA Pro je HTC Universal, ale neni to Qtek 9000. Vsechny 9000ky jsou cerne, a tve Pro je stribrne, stejne jako VPA IV nebo SPV 5000.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Citace Původně odesláno od aaischa
    tak už jsem to ošéfoval, nic jinýho než červenou nemám ale je pevnej jak novej a ani se nehne )
    Mě se mrská celý display, mohlo by to pomoci i na to? A stačí povolit jen ten jeden šrobek a na druhé straně je to jen zaklesnuté?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    660

    Citace Původně odesláno od Yankee.106
    Citace Původně odesláno od aaischa
    tak už jsem to ošéfova
    Mě se mrská celý display, mohlo by to pomoci i na to??
    to je ono .. to praskání mi je jedno, doted se to obcas stane ale uz minimalne, prave ten display kdyz sem treba sel tak se tak jako "mrskal" zestrany nastranu cca 1-2mm vůle. a timhle to zmyzí ten kus kovu dole se trošku vychodil v tom plastu takže když to vemeš do ruky tak vidíš že se malinko hejbe proto jsem dokola oblepil ten kov a je to jak nový zkus to ... nemusíč třeba červenou ale ja jinou doma nemel
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Jdu tedy sehnat nějaký mrňavý křížák a jdu operovat. Doufám, že nebudu pitvat ops:

    edittak samolepka pomohla jen trochu, obávám se, že mám poškozený kloub v displayi :? předpokládám, že to je na reklamaci :dead:
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Qtek 9000
    Od Georgerr_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-07-2007, 15:13
  2. QTEK 9000 a CZ+ROM???
    Od kobl_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-11-2006, 20:13
  3. Tak Qtek 9100 nebo Qtek 9000? Rozmyslete si to..
    Od Miloš Strouhal v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-08-2006, 15:54
  4. QTek 9000 a hry
    Od Kasei v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-06-2006, 05:42
  5. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-04-2006, 23:02