Legacy-Návod
lidi potřebuji vědět jestli není na Legacy někde návod jsem ve věživ druhem patře a nevím co dál, jsou tam teleporty co mě hazej spatky, díry co nejdou obejít a tak zvedací stěny co nedjou udržet nahoře..prosim pomoc:)
nejake rady najdes na legacy - navod eng je to ale anglicky, jinak bys tam mel nekde mit paky, kterymi ty diry zasypes, taky jsem se tam sekl
Zacal som hrat Legacy na nokii 9500 (ale myslim ze je jedno na com),
prosim pomozte niekto debilovy ako ja pretoze som sa sekol v 3 levely, dostal som sa po zevraj jedine dvere ktore pytaju odomna kluc a neviem kde ho mam zobrat.
Diki moc za pomoc!!!
prosim pomozte niekto debilovy ako ja pretoze som sa sekol v 3 levely, dostal som sa po zevraj jedine dvere ktore pytaju odomna kluc a neviem kde ho mam zobrat.
Diki moc za pomoc!!!
Sorry, ale tohle se mi zdá totální lenivost, když neumíš kliknout na odkaz co je o jeden příspěvek výše..
tady máš návody..
Level 1 - Decrantes
Level 2a - Beraquel
Level 2b - Beraquel2
Level 3a - Grendelmoore
Level 3b - Grendelmoore
Level 4 - Final Maps
Kings Aide
To co hledáš je Level 2b - beraquel2
5 minut googlu...
tady máš návody..
Level 1 - Decrantes
Level 2a - Beraquel
Level 2b - Beraquel2
Level 3a - Grendelmoore
Level 3b - Grendelmoore
Level 4 - Final Maps
Kings Aide
To co hledáš je Level 2b - beraquel2
5 minut googlu...
Oh diki moc kamo ja som sa pokusla hladat ale asi som nezadal spravny kluc slov pretoze som hladal pre moj komunikator a to bola asi ta chybycka preco som nic nensaiel :) este raz dik
Ja sa asi vzdavam tak neviem ci som k..... alebo co ale vcera som nad tym stravil tolko casu ze sa mi vybyl mobil. Isiel som presne podla navodu Level 2b - Beraquel2 - Tower Level 3 a nemohol som sa dostat k bodom 9, 11, 12, 13, 14, 15. Vsetko ostatne som urobil, ale stale su tam dvere cez ktore nie a nie sa dostat .... uz som zufaly toto sa mi este nestalo ... :(( ale vsetko je raz popreve, fakt moc prosim o pomoc, zabavna hra ale bohuzial neviem to prejst ani podla navodu .... neviem ci je to ine na nokii 9500 ako na ostatnych ale to pochybujem!!! :evil: