Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: Delta 300 - problem

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    14

    Mam takovy problem ze mam PDA v nemcine a chtel jsem ho preinstalovat na anglickou versi ale nedopatrenim jsem tam nahral versi pro jiny PDA a ted mi to nefunguje vubec jenom furt blika cerveny LEDka,kdyz ho zapnu.Tak bych chtel zeptat jak bych to mohl dat do poradku ? nebo jestli je v cechach nejaky servis ktery by mi to udelali.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    zkus přeinstalovat starou verzi nebo nějakou rom pro deltu 300
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    14

    ale jak to mam udelat ? ja jsem hledal na netu a nikde jsem nenasel zadny ROM pro to...a ten starej jsem nezalohoval ...jestli jsi to uz nekdy delal muzes mi napsat jak to mam udelat kdyz ativesync uz nemuze pripojit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    14

    kdyz tak mi muzes napsat na ICQ...potrebuju fakt nudne pomoc ...diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    14

    jeste bych se chtel zeptat jeslti nevite kde tady v Cechach nejlepe v praze je servis PDA kam bych to mohl dat aby mi na to koukli ...diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    297

    zkuse podívat na yakumo.comjsou tam nějaké ugrady v archivu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od B@st@rRRd
    zkuse podívat na yakumo.comjsou tam nějaké ugrady v archivu
    Obávám se, že pokud po zapnutí bliká pouze červená ledka a nelze použít standardního postupu zdokumentovaného v manuálu k uprage ROMky (tzn. není možno se dostat do menu, které to umožňuje - pokud přístroj vůbec nenabíhá) není již z uživatelského hlediska tento zásah možný a byť i korektní ROM verze už není možno do přístroje dostat kvůli absenci zaváděcího programu (došlo k jeho smazání přehráním nekorektní ROM verze, která není kompatibilní s hardwarem jiného přístroje). Proto se také doporučuje dělat upgrade s plnou baterkou a připojeným síťovým zdrojem, protože v případě nezdaru již tento proces nelze spustit znovu. Zkusil bych se obrátit na provozovatele Yakumo CZ eshopu, pokud nemají vlastní servis určitě budou schopni autorizovaný doporučit
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    14

    Ptal jsem se provozovatele ,pry tam maji servis ale muzou mi to opravit jenom kdyz mam funkcni seriovy cislo na WinCe...ale ja jsem to koupil z ruky a nemam zadny cd se seriovym cislem ...chtel bych se vas zeptat ...jestli by byl nekdo laskavy a poslal mi seriovy cislo na WinCE pro Delta 300 abych to mohl nechat opravit ...diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    No já nevím, ale osobně jsem žádné WinCE na Yakumo (DeltaX) neinstaloval a vlastně žádné CD s operačním systémem ani nebylo součástí balení (pouze 3CD - lokalizace, navigace a CD s ActiveSync a Outlookem), operační systém je snad již součástí firmware, které je natvrdo ve flash paměti (ROM) takže netuším, co po Tobě vlastně ten prodejce žádá? :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    119

    Mam Yakumo uz par let a nevsiml jsem si, ze by sel prehrat firmware. Maximalne se da nahrat spatna lokalizace, ale hatrd reset na zadni strane to umi vyresit ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    ROM lze v PDA preflesovavat, a to jak v Delta 300, tak v Delta X.
    To co jste provedl, byla totalni hloupost (prominte me ten vyraz).
    Jestli jste narval do PDA jiny image ROM, tak jste to PDA v podstate pohrbil. Bootovaci oblast je znicena a pomuze vam jen servis v nemecku, Vzhledem k tomu ze nemate zadny doklad o koupi ani zarucni list a navic jste i tak porusil pripadne zarucni podminky, tak opravu bude placena. K tomu si prictete cenu za dopravu a asi vam nezbyde nic jineho nez nejak (a nevim jak) najit nekoho kdo ma specialni nastroje na tovarni preflesovani a nebo se s PDA rozloucit.
    Zadne cislo WinCE se k PDA nikdy nedodavalo. Pouze S/N k lokalizaci od Sunnysoftu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od landys
    Mam Yakumo uz par let a nevsiml jsem si, ze by sel prehrat firmware.
    Já mám Yakumo sotva půl roku a přeflashoval jsem hned týden po koupi kvůli špatné citlivosti GPS signálu, od té doby je po problémech
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    14

    No to mate pravdu ze jsem udelal totalni hloupost...ale poznal jsem to pozde :-(
    Ja jsem to zkusil poslat do servicu tady v cechach(KelocPC),ale oni mi rekli ze s tim nemuzou nic udelat ,ze nemaji na to pristroj,ktery nahraje funkcni firmware primo do flashe (JTAG) .A rekli mi ze je moznost jenom poslat primo do autorizovanem servicu Mitac...ale nevim kolik to bude stat ,jestli za to vubec stoji a jestli je v Cechach je nejaky autorizovany servic na Mitac a samostrejme jestli maji ten pristroj,tak jestli mate nekdo s tim uz zkusenosti ...tak mi poradte ...diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    119

    No jo, ale to je X a ne 300, na to je k mani maximalne patch na mikrofon pro nove verze.
    Citace Původně odesláno od neooo
    Já mám Yakumo sotva půl roku a přeflashoval jsem hned týden po koupi kvůli špatné citlivosti GPS signálu, od té doby je po problémech
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od landys
    No jo, ale to je X a ne 300, na to je k mani maximalne patch na mikrofon pro nove verze.
    Co vím tak pro Yakumo Delta 300 jsou k mání přinejmenším různé jazykové mutace, tedy přesně to co popisuje duken (ROM verze pro flashnutí - nezaměňovat s instalací lokalizace která opravdu zmizí po hard resetu), stačí jen pohledat.

    Citace Původně odesláno od landys
    Mam Yakumo uz par let a nevsiml jsem si, ze by sel prehrat firmware.
    Teda dukene, nestydíš se nás tady všechny tahat za nos když to nejde? Někdo si holt všimne, jiný ne. Co třeba toto?

    Format the card and save the ROM file on the SD card. Once it is done, put the button on the back of your PDA on "off" position. Press the Joystick (keep it pressed) and put the back button on "on" again. You will get a menu. Select the second line (1. ...) using your joystick and push on it to run the update. You just have to wait until you reach 100% and to start your PDA at the end (using the button on the back side).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Yakumo Delta X5 BT
    Od sindios v sekci Yakumo
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-08-2008, 21:45
  2. Yakumo Delta X 5 BT ako GPS pre PC
    Od Roboo_ce4you v sekci Yakumo
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-03-2007, 15:38
  3. Yakumo Delta 300 GPS a problem se signalem
    Od duffioso v sekci Yakumo
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 13-04-2006, 16:24
  4. Problém s Yakumo Delta 300
    Od fvesely_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-12-2005, 09:24
  5. Pouzdra pro delta X
    Od oiler_ce4you v sekci Yakumo
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-11-2005, 09:46