Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: MDA Vario-Sekání her

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    266

    Občas zhruba jednou za dvě hry se mi u nějaké hry na příklad volleyball stane že se mi hra najednou začne tak na 2-3 vteřiny kousat.Nevíte čím by to mohlo být popřípadě jestli máte podobnou skušenost ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    asi se ti spousti nejaky proces,nemas naplanovany nejaky ukol? treba zaloha,nebo neco podobnyho?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    266

    ne to právě nemám
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    a dela to pravidelne?Myslim tim v urcite casti hry.....a u kazdy hry?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    266

    tak u kazdy hry ne ani to nedělá pravidelně ale občas to udělá
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    no ale az ted koukam,ze mas Vario,nemuze to byt procesorem? preci jenom je to dvoustovka a pokud je hra trosku narocnejsi tak se muze trosku cukat! ted se do me mozna nekdo obuje,ze ten procak je silnej dost,ale co si budem nalhavat.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    procesorem ani tak ne jako verzi romky, napr puvodni euroteli rom je fakt des a bida
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    65

    chtel jsem se zeptat mam compacta a a v nem nainstalovane age of empires gold edition.hra funguje v pohode,jen je zapotrebi neustale uklizet pamet.furt si to zada 10 mega nejake pameti.presne ta hlaska zni :"a.o.e. requires 10mb free program memory.Please free some RAM and try again. nechapu co to po me chce.pamet pro spustene programy ma 11,2 mega volneho a pamet pro ulozny prostor ma 11,04 mega volneho.a hra prsto stale pise ze mam uvolnit nejake misto.muzete mi poradit?hru mam nainstalovanou na karte.obcas to funguje obcas ne : dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Citace Původně odesláno od lazaruslong
    muzete mi poradit?
    Povypínat co se dá - today pluginy atd.
    smazat co se dá – nepotřebné a zbytečné today témátka, velké melodie, fotky a videa přesunout na kartu, atd.
    programy co můžou běžet s karty tam přesunout, zbytečné rovnou smazat
    a pak SR

    o nedostatku paměti se tu napsalo již mnoho, co si vzpomínám, tak si stěžují dost uživatelé Compactů, takže zkusit hledat
    Osobně mám teď volných 50,2MB programový a 43,6MB úložný, takže podobný hlášky moc neřeším:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    65

    prosimte a jkas to dokazal?vsechny programky sis nainstaloval na kartu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    65

    jo a jak poznam ktery program pojede z karty?a ktery ne?nemam toho moc.jen par programku.dorucenku,closeall,card export,icq,phm registry,TCMP,gprs monitor.jo a sunnysoft interwrite(TMIII CZ).to je vse.smazat a znova nainstalovat na kartu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Tak dorucenka nic nezabírá – je to jen jeden záznam v registrech
    V klidu tam můžeš narvat phm registry a TCMP, ICQ nevím
    Možná bych se zamyslel nad tím zda by ti nestačila jen malá čeština

    Jinak MDAII má tuším jednou tak velkou paměť
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od yasmeene2
    procesorem ani tak ne jako verzi romky, napr puvodni euroteli rom je fakt des a bida
    Eurotel prodava Vario?...

    Edit: aha.. Ted uz je alespon jiste ze Universala nam tu zadny operator jiz nikdy nenabidne.. Srabi! Pritom je to nejlepsi cihla siroko daleko..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    65

    tak tu cestinu bych nechal tak a stou velikosti mas nejspis bohuzel pravdu,takze nic nenadelma.vsechno sem hodil ana kartu,jede to a v pameti se mi uvolnilo asi 6mega.takze je to lepsi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    537

    Citace Původně odesláno od Martin Pospíšil
    Občas zhruba jednou za dvě hry se mi u nějaké hry na příklad volleyball stane že se mi hra najednou začne tak na 2-3 vteřiny kousat.Nevíte čím by to mohlo být popřípadě jestli máte podobnou skušenost ??
    Lidicky chudak Martin se zeptal a resi se tu nekdo jiny to vubec neni hezky a slusny!
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. TomTom7 a sekání hlasových pokynů.
    Od JackalJackal_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 06-10-2009, 22:21
  2. Velke sekani na mem hx4700.
    Od Dvora21 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-12-2007, 12:55
  3. sekání při POI
    Od DK_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-09-2007, 16:21
  4. Stálé Sekání her u MDA Vario
    Od Martin Pospíšil v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-07-2006, 21:40
  5. Sekani RX3715
    Od kitous v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-10-2005, 15:30