Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 32

Téma: Sprite Backup 5.0 - vydána nová verze

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Tak to buď rád. V minulé verzi se např. automatická záloha provedla jen 2x a pak už ne. S obnovou pak taky byl problém. Asi to konečně vychytali a odladili.Hlavní je, že jsi spokojený a že to funguje, jak má. BTW obnovu už jsi zkoušel?
    takhle automatickou zalohu nejak nevyuzivam, jen zalohuji rucne kdyz delam neco co vim ze by nemuselo dopadnou dobre, obnova behem nekolika minut mam zarizeni funkcni jak bylo (Qtek9100) testovano nekolikrat, jedine co tak se obcas objevuji duplicitni ikony v programech myslim ze napoveda mi to delava... nic neni dokonaly ale za 300kc nebo kolik me to stalo je to vklidku. Co se mi libi je ten balik co vyvori spustitelnou zalohu(bez instalovaneho BM), nevim jestli tim sprite disponuje
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    79

    To Pavlucha: Pozrel som sa a iPAQ Backup naozaj spravili v Sprite... . Takze jeden program od nich uz mam.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od bigboban
    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Jistě - Sprite Backup je komerční soft. V textu píšu cenu. Místo trial verze poskytují 30 denní záruku vrácení peněz.
    Tedy tak to si ještě jednou dovoluji důrazně zpochybnit nadpis - nic ke stažení tu není (bez placení).

    Ale je...

    http://spritesoftware.com/forum/viewtopic.php?t=1836
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Ale neni....

    Juknul jsi na ten odkaz poradne? Toto byla testovaci verze, nez vydali plnou. Tato testovaci verze fungovala do 1.2.2006
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    58

    Nejuknul, stáhl jsem to, zjistil, že se to chce instalovat a nechal to na potom... Sorry.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    63

    Pisete, ze Sprite Backup 5 ma 2 verze - pro WM2002/2003 a pro WM5...jestli dobre chapu...
    Podporuje tedy SB5 system WM2003??
    Proc se ptam?Protoze na foru sprite backup se pise, ze nova verze je jen pro WM5...Jak tedy??
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    63

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    No jo, to jsem nasel...ale co toto?
    http://www.spritesoftware.com/up50.php
    a toto
    http://www.spritesoftware.com/forum/viewtopic.php?t=1924
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    At hledam jak hledam,tak nikde nemohu najit volbu,aby se mi backup ulozil do samospustitelneho souboru. Nemate nekdo radu,nebo to do noveho sprite backupu nedali?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    Citace Původně odesláno od TheMelin
    At hledam jak hledam,tak nikde nemohu najit volbu,aby se mi backup ulozil do samospustitelneho souboru. Nemate nekdo radu,nebo to do noveho sprite backupu nedali?
    tady je rekl bych odpoved na Tvuj dotaz
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    jednu vec jsem nejak nepochopil .. verze 5 ma met dve verze .. ale kdyz jsem si dal verzy pro w2003 tak me to nabidlo jen 3.1.4 ... znamenta to ze petka je jen pro WM05?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Verze 5 je myslím jen pro WM5. A dvě verze jsou. Je to jen rozděleno rozlišením, tedy QVGA a VGA. Jiný rozdíl v tom není.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    15

    Tak jsem to s tím samorozbalovacím souborem nějak nepochopil. Verze 5 ho nepodporuje, ale v návodu nabízí řešení, které si nedokážu pořádně přeložit. Pomůže někdo? Je tam napsáno:
    We recommend you enable the “Leave a copy of Sprite Backup on the Storage Card” option and store your backup files in the same folder. This way the backup images can always be restored and saves space on your SD card.

    Když udělám někde v polích HR a na SD kartě mám vytvořen backup, jak provedu restore bez programu Sprite když ten soubor není samorozbalovací.
    Děkuji zkušenějším za vysvětlení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    Mas mit SB ve stejny slozce jako ten soubor zalohy. Pak by to melo jit obnovit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    145

    Mám dotaz, když si koupím verzi pro WinMo 2003, budu pak moc bez doplacení přejít na verzi pro WinMo2005 ?
    Díky za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Cruise a Sprite Backup
    Od fatima_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-04-2008, 13:27
  2. Sprite Backup Premium Edition
    Od fury_only_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 12-06-2006, 12:26