Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: PocketLoox 710 + BT

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    4

    ahojky zdravim vas
    mam prosbicku, doufam ze uz tady takovej dotazek nekde nepadnul, nasla sem vas nedavno tak marne doufam ze mi pomuzete

    Koupila sem vcera new mobila predtim sem mela 630 vsude ale stejnej problem stim hloupym pdackem ktery pri hledani zarizeni pre BT zobrazi jen prazde okno, ktere ale scroluje jako by bylo naplnene - tudiz kdyz klinu nekam do prazda dycky vyberu nejake zarizeni ktere ma treba zaply bt.
    Zajimalo jestli se stim da neco delat - myslim tim treba reinstalace ceho si nebo tak neco

    diky moc snad ta otazka neni polozena az tak hloupe

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Dela to i na zarizeni po HR (hard-resetu)?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    4

    jetsli je hard reset ten jedinej reset kterej znam (strčení tužtičky do toho otvurku dole ))) ) tak ano - dela to stale... ((
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ne, to je soft-reset... Hard-reset je uvedeni zarizeni do stavu po vybaleni z krabice (ciste jako slovo bozi)...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    628

    Aneb zasunutí stylusu do toho spodního otvoru a zároveň podržet tlačítko POWER. Potom je HR dílem okamžiku
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    4

    a nevyresetuju si nastaveni atd?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    To jo, ale potrebujeme zjistit, jestli to nemate nejake nakopnute...
    Takze pred HR zazalohovat, HR, vyzkouset, a po HR odzalohovat (podle toho, jestli to bude delat stejne).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    4

    jejda tak hned jak bude chvilinka casu se do toho pustim )) kdyz nepomuze ani to ? jaka je moznost reseni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ten HR by to mel spravit...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. FSC PocketLoox T810 - problém s wifi
    Od scarabeus_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-01-2010, 23:06
  2. FS PocketLoox T830 - drnči reprak
    Od dav-id v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-10-2009, 23:04
  3. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 31-01-2006, 09:09
  4. Zivotnost bodu pocketloox-choice
    Od brn v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-02-2005, 08:07
  5. Language Extender pro PocketLOOX 600 s WM2003 a ROM v427
    Od PavelR. v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-01-2004, 08:24