Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Upgrade na 420

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    54

    Dobry den sem zde poprve a mam skromny dotaz.Muj kamarad ma Tungstena T3 a prekvapilo me ,ze k tomuto modylku jsou na internetu ke stazeni ruzne update rom , pim aplikaci a dalsi.Chtel jsem se zeptat (nikde sem nic na toto tema nenasel) jestli existuji i nejake upgrade na Looxe 420 ? Dekuji za odpoved a preji vsem pekny den.
    P.S. pokud je toto tema nekde zalozeno tak se omlouvam za dalsi polozku v dotazech a staci mi jen odkaz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Nove ROM pro FSC byvaji vystaveny ke stazeni primo na serveru Fujitsu Siemens. Podivejte se tam.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    54

    Omlouvam se , jak se dalo mrknul sem na net a hledal , ale bez uspechu bylo by mozne poprosit primo o link na rom updaty? Predem dekuji .
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    taky bych byl za ně vděčný
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    54

    Po peclivem projiti internetu sem zjistil,ze jediny mozny upgrade looxe 420 je akorat WM 2003SE.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A placeny.

    Vas prekvapuje, ze je na to jenom upgrade na WM2K3SE? Doufam, ze ne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    54

    No popravde , kdyz na tom tak premyslim , tak vlastne se ukazalo jak je to stabilni masinka . A s tim upgrade na WM 2003SE to tak zhave nebude.V Sunnysoftu mi bylo receno ,ze sice jej maji skladem , ale nemohou jej prodavat . Pry je za tim samotny Microsoft , kdo si to nepreje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    tak to bych mickrosoftu nejradši nakopal ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    ^Petr^
    Guest

    Citace Původně odesláno od Johnnnnnnnnnny
    taky bych byl za ně vděčný
    Taky jsem hledal na netu upgrade na Looxe 4xx na WM2003SE, az se zadarilo
    Link sem davat radeji nebudu, i kdyz v pravidlech je nejaka vyjimka na ROMky, kdyztak --> PM
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    ano ano už jsem si je taky opatřil ..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. upgrade WM 5.0 na 6.0 (6.1)
    Od jacobsen_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-02-2009, 18:06
  2. Upgrade na WM 6
    Od paveldvorak v sekci Dell
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 27-02-2007, 15:27
  3. Upgrade
    Od mcalbi v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2005, 17:21