Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: T-Mobile GPRS Speed vs Vario (WM5) vs EDGE

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    163

    Funguje na Variu (pod WM5) starej dobrej T-Mobile GPRS Speed (SpeedPlus)? Nevadi mu WM5 ci EDGE?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Neměl by tam být problém
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Ale je to divny. Za prvy mi ten ctverecek nezbela pri pripojeni jako na notebooku a hlavne jsem zadnou zmenu v rychlosti nezaznamenal...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    To ani zaznamenat nelze. Procesor to chrousta dele nez se to taha. Navic nikde neni psano, ze ta utilitka musi pod WM5 korektne chodit, tedy pokud jiz neni venku nejaka nova kompatibilni verze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    No pokud se nemylim, tak uz jsem si stahoval s odkazem na to, ze je kompatabilni s WM 5
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Co já vím tak nefungoval ani na mda2..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    101

    Citace Původně odesláno od yasmeene2
    Co já vím tak nefungoval ani na mda2..
    Mě se na Vario ani nechce nainstalovat. Ale dotaz (blbej ?): pokud jsem USB připojenej přes ActiveSync, odkud tahám internet ? Mám pocit, jako by to šlo skrz PC, a ne GPRS ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    Citace Původně odesláno od Dandak
    pokud jsem USB připojenej přes ActiveSync, odkud tahám internet ? Mám pocit, jako by to šlo skrz PC, a ne GPRS ...
    :?: :?: :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    56

    Mě se na Vario ani nechce nainstalovat. Ale dotaz (blbej ?): pokud jsem USB připojenej přes ActiveSync, odkud tahám internet ? Mám pocit, jako by to šlo skrz PC, a ne GPRS ...
    Pokud spravne chapu dotaz, tak ano, pokud si spojeny s activesync, tak PDA pristupuje na internet skrz tve PC. GPRS je v tu chvili neaktivni.

    Ale nevim jak se to chova pokud PC nema pripojeni k internetu, ale to uz je snad v dnesni dobe temer nemozne
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Pomalý internet GPRS (EDGE) - T-mobile
    Od jusepe v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 17-03-2009, 19:16
  2. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-11-2008, 22:37
  3. T-Mobile GPRS Speed Plus pod WM2003
    Od KOdlik_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-05-2004, 10:23
  4. gprs speed plus
    Od yasmeene2 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 28-04-2004, 10:26