Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 10 z 10 PrvníPrvní ... 8910
Zobrazené výsledky: 136 až 143 z 143

Téma: NEW Qtek 8310 ROM in february, A2DP and Push To Mail

  1. #136
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2

    Diky. S tim snad pohnu. Jeste jsem narazil na to ze po upgradu nejsem chopen pres ActiveSync instalovat programy jinam nez do Romky. Volbu Install program into default localtion mam vybranou a zasedlou - proste s ni nehnu! Co s tim, pls???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #137
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak jsem upgradnul WM5.0 na obou telefonech qtek8310, vse vporadku a bez problemu. Jen doporucuji pouyaviram pred instalaci nove ROMky vypnout veskere programy na stolnim pocitaci a nepouzivat pocas aktualizace ROMky zadny SW. Prvni telefon mi nahraval velice dlouho tu ROMku jelikoz jsem pracoval na stolnim pocitaci a pak jsem otevrel snad outlook nebo tento pocitac kde se mnel zobrazit obsah telefonu a trvalo to desitky minut (evidentne se stolni windows presa ctivesync dozadoval o pristup k telefonu coz vedlo k zacykleni neceho na stolnim PC a vse bylo neskutecne pomale a trhane). U dalsiho kde jsem vse uzavrel na pozadi, to trvalo tusim tak minutu.

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #138
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    44

    S novou ROM si mi Qtek po cca 2 dnech totalne "sekne". Jiz bezici programy dale fungujou, ale nove nelze spustit, hlasi to chyby jejich neexistence. Na homescreenu (windows default) se seknou hodiny, tlacitka Start a Contacts hlasi chyby.

    Po restartu opet bez problemu, vydrzi to zase dalsi 2 dny.

    Mate nekdo obdobne zkusenosti ?

    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #139
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    19

    Ahoj, mel jsem stejny problem i s neprefleshnutym Qtekem. Vyresil jsem to restartem a nainstalovanim vsech programu znovu. Od te doby mam klid. Podezreni jsem mel ale na nejake pluginy pro homescreen. Presneji asi program theme changer.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #140
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    76

    Citace Původně odesláno od Pavel z Dolan
    Tak jsem flashnul Qteka a hned jsem narazil na prvni "neresitelny" problem.

    V polozce START/Nastaveni/Zabezpeceni/Zamek zarizeni

    - mam zasedivelou a zatrhnutou polozku "Dotazat se, neni-li zarizeni pouzito po dobu"

    - dal mam sedivou polozku s poctem minut - je tam 10min a neda se to zmenit

    Jediny co je mozne menit je typ hesla a samotne heslo.

    Diky tomu nejsem schopnej za zivyho boha zrusit automaticke zamykani telefonu po 10ti minutach a pokazde ho musim odemykat heslem. Nepomaha nic, kdyz nevyplnim heslo tak ho to po me chce zadat. Nikde v menu jsem nanasel polozku deaktivovat automaticke zamykani.

    Prosim kazdeho kdo by mi mohl pomoci s timto problemem.

    Pavel

    Na Microsoft Exchange servru si vypni zabezpeceni u Mobile devices ..
    je to svazany ze servrem ... na jednu stranu je to pak dobre zabezpecenej telefon kdyz ho nekdo ukradne. ale na druho stranu je to pakarna to porad zadavat..)

    sem to vyp.. na EX.. a sedy policka se zprovoznily...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #141
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak mimo jine po upgradu na novou ROM:

    1) v seznamu WIFI siti je misto zelene lizanky stupnice urovne signaly, je to super
    2) nejde tlacitkem cerveneho telefonu zrusit edge nebo grps pripojeni (jedine vypnout a zapnout cely GSM modul) velice spatne!
    3) zustal napis OBRAYOVKA ....to uz je sila!

    HLavne mne stve bod 2) ... mozna ma nekdo na to reseni
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #142
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    že sem tak smělej a není řešení bodu 2 to - že v Comm Manageru zmáčkneš tlačítko 5 ? :?:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #143
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    135

    Citace Původně odesláno od Petr.Sybol
    Nechci Vám tu kazit radost. Už jsem to stáhnul odpoledne (i-mate_SP5_WWE_2.5.331.2.zip) a snažím se to tam nacpat, ale nakonec mi to napíše hlášku Error 294 a že nesouhlasí CID (Invalid Vender ID).

    Takže zkoumám, jak změnit CID.
    ..vychytávka-netřeba měnit CID, stačí v rozbalené ROMce (dekomprese v TotalCommanderu) nahradit ROM UpdateUtility stejným souborem(EXE) z Wizarda - ROM UpdateUtility_Wizard (ke stažení na Buzzdev, xda-developers atd.) a vše jde jak pomásle.....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 10 z 10 PrvníPrvní ... 8910

Podobná témata

  1. qtek 8310 a qtek s200
    Od anawarr v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2006, 19:33
  2. qtek 8080 (SPV e200) audio conector - je stejny jako u qtek 8310?
    Od michalB_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-07-2006, 20:08
  3. A2DP na 8310
    Od GrassDevil v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-03-2006, 17:37