Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 9 z 10 PrvníPrvní ... 78910 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 121 až 135 z 143

Téma: NEW Qtek 8310 ROM in february, A2DP and Push To Mail

  1. #121
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Tak zase modré nebe a bílé obláčky Qteka jsou zpátky
    Frankie, dej pozor jenom na:
    stopnutí hibernace (uspávání) PC
    kontrolu baterky - má mít nad 50 % - pro sichr (zrovna se mi hodila ta nabitá náhradní)
    kabel USB ke Qteku strčit do samostatné zásuvky v PC (a nechat najít a přijmout nový HW) - nechce se to dělit na USB rozbočovači
    po odsouhlasení a chodu instalace na 93% to má delší pauzu - vydržet
    po prvním vložení PIN kódu je teprv Cold Boot Config a chce to OK na soft restart - neplašit ještě s už rozjetým nastavováním ActiveSyncu na PC - to až pak

    Jinak nic mimořádného, je to stejné jako předtím. Klidně to veme, že je tam ROM od i-mate ...331.2 a přehodí to na ROM Qteka ...322.1 zpátky.

    Všichni, kdo měli obavy z i-mate ROM můžou už zase spát klidně.

    Šlo to celkem rychle (přihlášení a spárování BT taky hned). Teď ještě synchronizace PIM a vrácení používaného SW.
    __________
    E místo G je tam konečně hned - není nutno dodělávat přes registry :yes:
    A Power Management (jiné podsvícení klávesnice) už zase nechodí - jenom na i-mate... :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #122
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    tak už jsem z5 z I-Mate ROM na Qteku :yes: jen chci upozornit,že při 93% se to asi na 2 minuty zastaví,tak nepanikařte :yes: AKU2 Qtek ready :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #123
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    142

    Tak nějak nechápu, co je teda pozitivního na tom novém FW od Qteku vzhledem k tomu novému pro i-Mate. Dá se to nějak shrnout ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #124
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    1

    Pujde to flashnout i na Qteku 8310 od Eurotelu ? Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #125
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    na 99,9% půjde
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #126
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    31

    Pro ty kteri jeste patraji odkud to stahnout: http://www.myqtek.com/media/20062481...20900_Ship.exe
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #127
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    31

    Tak jsem flashnul Qteka a hned jsem narazil na prvni "neresitelny" problem.

    V polozce START/Nastaveni/Zabezpeceni/Zamek zarizeni

    - mam zasedivelou a zatrhnutou polozku "Dotazat se, neni-li zarizeni pouzito po dobu"

    - dal mam sedivou polozku s poctem minut - je tam 10min a neda se to zmenit

    Jediny co je mozne menit je typ hesla a samotne heslo.

    Diky tomu nejsem schopnej za zivyho boha zrusit automaticke zamykani telefonu po 10ti minutach a pokazde ho musim odemykat heslem. Nepomaha nic, kdyz nevyplnim heslo tak ho to po me chce zadat. Nikde v menu jsem nanasel polozku deaktivovat automaticke zamykani.

    Prosim kazdeho kdo by mi mohl pomoci s timto problemem.

    Pavel
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #128
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    no to je divné,mě to funguje v pohodě

    1. mám odfajfklé Dotázat se,není-li zařízení použito po dobu ... (nastavil sem si 15 minut ) a ať koukám jak koukám,tak nemám možnost nastavit 10 minut,mám na výběr 5 a pak 15 minut a potom víc a víc :sarcastic:

    2.Jednoduchý kód PIN / Bezpečné alfanumerické
    3.Heslo
    4.Potvrzení hesla

    všechny tyto položky lze měnit kvedláním joystickem :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #129
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    jediné co mě napadá je,že jste tam nainstaloval nějaký zámek na klávesnici a došlo k softwérové kolizi ale pravda bude spíš někde jinde :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #130
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    31

    Tak uz jsem na to prisel, je to diky tomu, ze mam aktivovany Push mail a nas firemni Mail server si vynutil na zarizeni automaticke blokovani z duvodu zabezpeceni firemnich dat.

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #131
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    S novou ROM mi nejde ukoncit cervenym tlacitkem datovy prenos (aby zmizel symbol G u stavu signalu), musim ho ukoncit v Comm manageru. Pak ale mam zas problem s pripojenim - Prelude se neustale pripojuje a odpojuje. (
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #132
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    63

    Takovej dotaz: Má cenu to flashovat zpět z I-matu na Qtek? Co to přinese kromě obrázku s obláčky ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #133
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    máš tam hned Ečko ( EDGE ) jinak nevím
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #134
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2

    Po upgradu na ROM verzi od I-Mate mi vubec nenabehl TomTom, downgrade ani dalsi upgrade na verzi od Qteka problemu moc nepomohl. Ted se mi TomTom dari spustit ale po cca. 5 minutach bez chybove hlasky pada. Setkal jste se s tim nekdo? Jak z toho ven?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #135
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    odemkni Qteka... prověř si,že máš TomTom updateovanej na 5.20... nastav správně gps jako jiné zařízení... atd. atd....:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 9 z 10 PrvníPrvní ... 78910 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. qtek 8310 a qtek s200
    Od anawarr v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2006, 19:33
  2. qtek 8080 (SPV e200) audio conector - je stejny jako u qtek 8310?
    Od michalB_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-07-2006, 20:08
  3. A2DP na 8310
    Od GrassDevil v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-03-2006, 17:37