Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 10 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 143

Téma: NEW Qtek 8310 ROM in february, A2DP and Push To Mail

  1. #31
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    tak ma este napada,
    toto ale nie je ta ohlasena ROM na QTEK8310, ktorá mala prist vo februáry

    alebo áno???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Chlapííí já už nahrávááám. Jsem posranej až za ušima. Za chvíli dám vědět jak na to. Kurna, zatím 17% :

    Držte mi palce.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    tak co,je mrtvej ten Qtek 8310 co se promění na I - Mate SP5 ? :dead:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    SW pro změnu CID na Qteku 8310:



    Stačí být připojen kabelem a přes ActiveSync to jede. Potvrdit ty jedničky. Toto má být podmínka pro změnu ROM.

    Další podmínka je být současně připojen k internetu (pro spojeni s spv-developers webem). Současně ještě stahuji těch 35 mega skrz Qtek přes BT a vesele to i při tom stahování všechno proběhlo bez potíží.

    Je to tak, Petře?
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jo jo, to je přesně ono. Už píšu malý článek.

    Qtek úspěšně přeflashován.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Bezva - piš rychle.
    Ještě mi chybí 16 % downloudu a pak... ať to je potvrzené.

    K čemu je to CID, proč ho měnit a že to celkem ničemu ani nevadí - Detaily - Thanks "Arisme" :yes:
    Dokonce má být možno vrátit CID i na původní hodnotu (za použití výše uvedené služby pro změnu CID).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    dá se někde stáhnout originální ROm Qtek 8310 ? Jen tak pro jistotu,kdyby se třeba pokazil joystick nebo tak něco ...:sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    tak už to mám taky flashlé,jupííííí :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Všude (venku) na všech fórech je vždycky stejná odpověď. Oficiální support Qteku odkazuje vždycky na místního oficiálního prodejce v dotyčné zemi. U nás tedy pouze Eurotel (a Sunnysoft?). A ti u nás (ani jinde) pouze pro ně upravené ROMy (viz výše v diskuzi - přípěvek od Arisme: CID a jeho účel) ještě nikde nevystavili. Nezbývá tedy než doufat, že i oni po nějaké době dodají pro své zákazníky update/upgrade se stejnými a jinde už mezitím vyzkoušenými vlastnostmi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    mne ten program na CID vyhadzuje
    Unknown error -2146893818 in read operation

    pardon uz to ide, nenainstaloval som ten cab do qteku
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Tak už jsem tu přes Qtek s novým systémem (z PC přes BT) zase zpátky. Instalace po změně CID proběhla (až na zadrhnutí s vyhledáním a instalací nového HW na PC) s jedním zopakováním (po přerušení první instalace) zcela plynule (ta druhá).
    Odstranění úvodní grafiky s textem i-mate, přejmenování zpátly na Qtek 8310 a je to. A zase všechno zpátky.
    No a teď jsem zvědavý, kde najdu ty všechny novinky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    223

    Napis prosim tady jaka je verze aplikace pro foťák, jestli i ta se zmenila (stavajici je 2.58). Jinak ja se minimalne tesim na zmenu delky podsviceni klaves.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    před flashem jsem měl Activesync 4.0 a teď to vyžaduje Activesync 4.1 ale nejsem zaboha schopen to sesynchronizovat (přes USB kabel) , poradí mi někdo pls jak na to ? Spustím synchronizaci a nic (hlásí to připojování,ale dál nic) :sarcastic:

    foťák je 2.58 (sestavení 23015)

    *aha,takže už jsem to Active rozchodil.Nechtělo to fungovat s Activesync 4.1. CZ, teď sem dal anglickou verzi 4.1. a jede jak po másle :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jak jsem slíbil, tak malý článek:
    http://www.qtek8310.euweb.cz/Update_...2.5.331.2.html

    Verze fotoaparátu je 2.58 (Sestavení 23015).
    V popisu změnách o ROM verzi se ani nic o fotoaparátu nepíše.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 10 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. qtek 8310 a qtek s200
    Od anawarr v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2006, 20:33
  2. qtek 8080 (SPV e200) audio conector - je stejny jako u qtek 8310?
    Od michalB_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-07-2006, 21:08
  3. A2DP na 8310
    Od GrassDevil v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-03-2006, 18:37