Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Tomtom 5 navigator

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak mám nastavit v yakumu delta x komunikaci s GPS modulem.Pořád mi to hlásí "chyba gps". A ještě jedna věc, nemohu nastavit český navigační hlas.Může mi někdo poradit?
    Díky za rady. Michal
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Pomahal jsem to rozchodit kamosovi s timhle strojkem a problem nebyl, myslim v menu vyberu GPS jsme nastavili ostatni kabelove NMEA a ted uz si ten screen nepamatuju ale mam pocit ze tam bylo neco jako native GPS (nevadi, klidne vyzkousej vsechny nabizene moznosti na jednu se to chytne).
    Ale...for je jedinej! Musis vyklopit antenku GPS na Yakumu DeltaX! Mam pocit, ze se interni GPS modul vyklopenim/zaklapnutim anteny zapina/vypina...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Díky za odpověď, včera jsem si s tím ještě hrál a už to chodí
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    A? Parada, vid
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jo jo je to dobrý, akorád mě nějak blbne synchronizace mezi PDA a PC, vždycky se při kopírování souborů neočekávaně odpojí
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Pripojujes pres hub nebo primo do USB portu na motherboardu? A jaky mas chipset?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Připojuji přes usb normálně rozpozná PDA synchronizační program se aktivuje a začnu kopírovat soubory a tak po 2-3 + -min. se to samo odpojí.Chipset mám VIA zákl. deska MSI
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jaky VIA chipset, resp. southbridge? Tedy, jaka MSI deska? Starsi desky se musely rucne jumperovat, zda maji USB nejen komunikovat datove, ale taky soucasne nabijet (default byl vypnuto napajeni, tusim) a opravdu...zarizeni, ktera mela pres USB vyssi odber casto selhavala pri komunikaci, pokud nebyla soucasne externe napajena...coz u Varia nejde, kdyz k nemu neni kolebka.

    Ale, s puvodnim topicem diskuze to uz nesouvisi
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Via chipset KT266A.Deska MSI K7T266 Pro2 tuhle sestavu mám asi čtyři roky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    OS? 4-in1 ovladace vcetne Via USB patche nainstalovane? Jojky, muzu te akorat potesit, ze horsi USB nez stare Via chipsety mela jen SiS....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mám XPčka profi a ovladače na zákl. desku mám nainstalovány z cd k desce.Jinak teď zkouším nabíd pda a potom to zkusím nahrát jinak už nevim co s tím.Jedině zkusit jiný synchro program.Ještě se ti zeptám jak docílim u tomtoma ty barevné křižovatky a silnice, teď to mám nějaký šedý
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Vybarvej se ti jenom pri platnym GPS signalu, tedy zafixovanym. Barevna schemata se daji menit, dalsi se daji stahnout primo na TomTom strankach, je i free editor, kde si muzes udelat vlastni barevne schema

    A jestli mas 4 roky stary VIA 4-1 drivery, je nacase updatovat
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Díky za rady, už jsem stáhl nový drivery
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak už jsem vyřešil tu věc s tím odpojováním PDA od PC, teda nevyřešil jsem to já, ale v této diskusi "chromos". Je to neuvěřitelné, ale dělalo to usb od tiskárny stačilo jenom vytáhnout Ještě se zeptám nemáš náhodou český hlas do tomtoma?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Cesky hlas je v defaultni instalaci, staci vybrat (Miroslav).
    Vzhledem k tomu, ze ja mam ke kompu pripojenejch v soucasnosti 6 USB zarizeni stabilne a dalsi pripojuju obcasne, pak si stale myslim, ze chybicka bude hlavne v implementaci USB do starych southbridge VIA chipsetu....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP 214 WM 6 + TomTom Navigator 5
    Od sulc v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-05-2008, 09:17
  2. Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 24-05-2006, 22:05
  3. n35 a TomTom navigator 5
    Od ondral_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 25-04-2006, 13:48
  4. Srovnání tomtom-navigator
    Od petrxx_ce4you v sekci Jakou si vybrat / koupit navigaci?
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-04-2006, 19:34
  5. TomTom Navigator 5 na Palmu
    Od hanerzl v sekci TomTom
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 28-02-2006, 17:15