Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 13 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 194

Téma: Agile messenger pre WM05

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    225

    Na strankach xda-developers.com sa objavila informacia, ze coskoro vydaju novu Beta verziu pre Agile messenger s podporou WM05. Malo by to byt pre PPC a Smartphone.
    Blizsie informacie (presne funkcie, podpora QVGA??) zatial nie su zname.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    173

    Pocket PC Thoughts: Public Alpha of New Agile Messenger Available (Alfa verze Agile Messengeru pro Windows Mobile 5)

    ..podpora landscape, historie, atd.. jako dřív.. ale snad už bez problémů na WM5..:? snad se brzy dočkáme..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    225

    Takze tato verzia sa este neda stiahnut a nainstalovat??? Neviem moc anglicky takze ten link mi mic nehovori...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A podival se do te diskuze na xda-devu? Ja tam vidim tento odkaz pro download...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Odkaz ke stažení funguje. A jak je to s podporou pro Smartfouny? Konkrétně rpo QTEK?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    225

    No tak tam som sa nedostal, dik za link. Idem sa na to vrhnut...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Tak prvni problem.Po telefonickem rozhovoru se mi uz znova neprihlasi a vyskoci okno s chybovou hlaskou
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    161

    Citace Původně odesláno od ipf
    Odkaz ke stažení funguje. A jak je to s podporou pro Smartfouny? Konkrétně rpo QTEK?
    pisi, ze samostatna verze agile wm5 for smartphones teprve bude, ale muzes si tam zkusit vpalit tuhle pro ppc a uvidis. mne treba na ppc prelude icq pro smartphones chodilo bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Uz ho pouzivam. Je naprosto super. Presne to co jsem hledal. Bezezbytku je tu opraveno to, co jsem vycital staremu Agimu.

    Naprosta bomba a hlavne naprosto free, narozdil treba od Symbianu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    161

    Citace Původně odesláno od Tazz1
    Uz ho pouzivam. Je naprosto super. Presne to co jsem hledal. Bezezbytku je tu opraveno to, co jsem vycital staremu Agimu.

    Naprosta bomba a hlavne naprosto free, narozdil treba od Symbianu
    a jde ti odskrtnout v nastaveni bubble tool nebo jak se to jmenuje ? ten pop up me rozciluje a mne to odskrnout nejde. ulozim to, vlezu znova do nastaveni a zase je zaskrtnutej .. mimochodem, zdarma dokud to bude alfa/beta a jak se na tenhle velice povedenej softik divam a na tu euforii kolem nej, tak pocitam, ze ho brzy odladi a zpoplatni ale tak do nejakych 20 usd bych se premohl ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    225

    Az na to ze ked pouzivas ozVGAtak ten font sa neda citat. Zlaty dobry mCHAT s moznostou zvacsit si fonty )
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    161

    Citace Původně odesláno od scenic
    Az na to ze ked pouzivas ozVGAtak ten font sa neda citat. Zlaty dobry mCHAT s moznostou zvacsit si fonty )
    oni jim to urcite v tom bug reportovym threadu na xda-dev omlati o hlavu ale je to fakt, blechy jsou to i v qvga a kdo blbe vidi, tak to pro nej musi byt asi docela soda. ve vga si to neumim predstavit a pritom tam stejne nacpou v qvga jen ctyri radky. holt blby vyuziti prostoru. hodne zaberou ty stavovy woknovsky radky nahore a dole. pak ty jejich zalozky, pomerne vysoka text area a vysledek je na svete
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    225

    No pokusim sa spravit screen a poslem to sem aby ste mali predstavu ze zhruba ako to vyzera. je to na.... hned to tu je...



    treba domysliet velkost displeja a vyjde vam skutocna velkost...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    velikost pisma si myslim, ze ujde. Neni to uplne optimum, ale me to vyhovuje . Pop okna bezne pouzivam a spise by me stvalo, kdyby tam nebyla.

    Ale souhlas s tim krapet nestastnym rozlozenim. Ale take to neni nic az tak hroznyho.

    Takze resume? Dle me nejlepsi icq klient pro WM5 soucasnosti
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Citace Původně odesláno od Tazz1
    Takze resume? Dle me nejlepsi icq klient pro WM5 soucasnosti
    A umi to skupiny kontaktu?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 13 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. ICQ a Agile messenger
    Od Chrobu v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 12-11-2006, 16:24
  2. Agile messenger
    Od Scythe_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 147
    Poslední příspěvek: 03-06-2006, 23:20
  3. Problém s Agile messenger
    Od Petr Schinzel v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-11-2004, 21:23
  4. Dotaz Agile Messenger
    Od Gvaks v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 15-06-2004, 11:48