Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 83

Téma: New menu pro WM5

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Jelikoz jsem postradal New menu, jez bylo defaultne ve WM < 5.0, tak jsem si neco napsal sam.. Jelikoz si myslim, ze se jedna o uzitecny kousek softu, tak se o to chci podelit . Prikladam par screenshotu pro utvoreni predstavy:



    Jde vlastne o obecny, konfigurovatleny, app launcher, ktery se binduje na today tlacitka nebo hw bottonyu, s par preddefinovanymi aplikacemi, u kterych lze menit jen nazev v menu. Pro nastaveni se instaluje applet do "Settings"
    Pri zmene bindovani na tlactika je obcas nutny restart (aplikace upozorni).

    Pripominky vitany..
    Domaci stranka
    Primy link na cab(121k)

    Historie verzi:
    2.0.2
    - Bugfixy
    - Klavesove zkratky jiz fungiji na sw-klavesnici
    2.0.1
    - Bugfixy
    - File browser muze vybrat jakykoliv soubor, nejen spustitelny.
    - Klavesa Delete funguje jako "Remove item"
    - Pridana polozka "Sort items" do kontextoveho menu (seradi polozky podle abecedy)
    2.0.0
    - Sousteni od hw tlacitek
    - Kaskdaovy menu
    - Separatory
    - Prime "SMS to" a "Call to" akce (tlactiko "browse - ..." pracuje jako Contact selector)
    - Konfigurovatelne poziciovani
    - Kontextove menu
    - Copy/cut & paste edit akce
    - Klavesove zkratky (Ctrl+C/X/V pro edit akce a Ctrl+N pro "New")
    - "New" polozky jsou konfigurovatelne jako submenu
    - Backup a restore do/ze souboru
    - Drag&drop
    1.0.0 (final)
    - pridana akce pro novy email
    - pridan dialog pro najiti souboru
    1.0.0 beta
    - Prepis GUI casti
    - zadne dalsi konflikty knihoven
    - mensi instlacni balik (70k)
    - rychlejsi GUI
    0.9.5 beta
    - Pridana podpora pro originalni "new" polozky
    0.9.1 beta
    - Pridany nove standartni polozky (contact, note, MMS, excel, work)
    - Opraveno otevirani menu na VGA zarizeni
    - Opraveny dalsi chyby
    - Tato verze pri instalaci smaze predchozi konfiguraci
    0.9.0 beta
    - Pocatecni verze
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    bomba, díkes.. ještě "novou mms" a "novou poznámku", pls
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    vario: Mam v planu, spolu s novym word a excel, ale musim zjistit jak to spoustet . Ale pokud na to prijdes, neni problem si to doplnit sam :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    zas ty příkazový řádky a parametry...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Mám takovej dotázek
    Proč taková malá aplikačka je objemem dat docela velká? Skoro 1MB je docela dost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    ..Z duvodu liny implementace GUI pomoci MFC .. Vlastni aplikace ma celkem asi 80K, zbytek jsou runtime knihovny pro MFC.. V budoucnu planuju predelani pomoci standartniho Win32, navic pridat podporu pro originalni New menu polozky, aby se daly pouzit ty, co si programy dioinstalujou sami.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Udelal jsem novou verzi, 0.9.1 beta, zmeny viz "Historie verzi" v prvnim prispevku..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Saman je Buh
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Z pda to nejde stahnout otevira se to jako dalsi stranka.Stava se mi to i na jinych serverech.Mate nejaky tip jak na to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    159

    Nevím co dělám špatně, ale při stahování CABu nastane vždy nějaká chyba. Jakoby ho to regulérně stahne,ale má pouze 380kB místo 925kB a samo mě to pak při instalaci v MDApro napíše, že unsuccessful

    Tak sorry ops: závada byla asi na mém noťasu - restart pomohl a již vše maká. Super :yes: Moc dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Vyrobil jsem dalsi verzi, ve ktery je pridana podpora pro puvodni "new" polozky.
    Zobrazeni polozek definovanych v aplikaci a "new" polozek se meni pomoci tlacitka nad seznamem polozek. "New" polozky jsou razeny abecedne a v popup menu jsou az za seznamem aplikacnich polozek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    2 saman: na xda-dev se objevila zmínka o bugu, že po instalaci nefunguje aplikace "obrázky a videa" .... i já jsem na svém Variu bohužel zjistil tento problém
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    No, tak si tam precti moji odpoved

    Vysvetleni cesky:
    Problem zpusobuji dve runtime knihovny, atl80.dll and mfc80u.dll, kdyz se znepristupni (treba prejmenuji na *.dll.old) aplikace "Obrazky&Video" bude fungovat.
    Pokud chcete provozovat obe aplikace, nejdriv nastavte menu a pak prejmenujte dll-ka, jinak odinstalujte WM5Newmenu.
    Modifikace tech knihoven zpusobi nefunkcnost casti aplikace pro nastaveni, cast co ukazuje menu bude i nadale fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    rozumím, je to ale škoda ... s "resco photo viewer" by nemusel bejt ale tenhle problém?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Nevim, vyzkousej. Ja zadnou aplikaci na obrazky nepouzivam, proto jsem na to ani predtim neprisel. Kdyz uz vyjimecne pouziju fotak, tak to hned presunu do nb.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-04-2009, 23:11
  2. New Menu
    Od man_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-03-2008, 11:44
  3. HTC menu
    Od htc.htc v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-07-2006, 20:30
  4. WM 2003 phone edition, iPAQ 6340, Menu SIM karty ( ORANGE menu )
    Od vargai v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-05-2006, 22:21