Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 60

Téma: VARIO - problemy - samovolné resety, indikace roamingu a další

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    25

    Dobry den, od 12/05 mam Qtek 9100 Vario. Mam na něm jen lokazaci, backup manager od Sunnysoftu. Vše samozřejmě legálně. Nejprve po instalaci lokalizace došlo k velkemu zpomaleni systemu. Nasledně jsem našel někde v konferenci že je to vada softu a na sunnysoftu se objevila oprava. Vše se napravilo ale neustale se mi VARIO několikrat denne samovolně resetuje.
    Mate někdo napad co s tim?
    Všem předem děkuji
    Kamil
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    64

    Doporučuji upgrade ROM ze stránek T-MOBILu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Taky. Restartovalo se mi to docela casto, padalo mi pripojeni k netu (jako USB modem) a ted je vse OK (zatim ops: )
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    173

    Citace Původně odesláno od KamilCZ
    ... neustale se mi VARIO několikrat denne samovolně resetuje ...
    ..asi si myslel restartuje neboli Soft-Reset (SR), kdy se z paměti nic nesmaže.. oproti resetu neboli Hard-Resetu (HR), kdy se vše vymaže a vrátí do původního nastavení..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Gloglomane, nezavadej nove nazvoslovi... :sarcastic:
    Reset zarizeni = soft-reset, hard-reset je hard-reset...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Nedavno jsem si zkusil nainstalovat trialovou verzi Opery. Po chvili jsem ji zhnusene odinstaloval. Jenze od te doby zacaly moje problemy. Nespustim webovou stranku z odkazu v emailu. Hodi to hlasku, ze soubor (nayev je ta www adresa) nejde otevrit, ze patrne neco chybi. Ale prohlizec jinak jede v pohode. Jen nespustim jakykoliv odkaz. Rovnez mi zmizely ve slozce windows obrazky ikonek (pruzkumnik=lupa atd), u vsech je jen takovy ten ramecek znamenajici spustitelnou aplikaci.

    Please help co s tim. Asi by pomohl HR, ale nechce se mi vse tam strkat znovu, nastavovat MMS atd.

    diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    173

    Tak to se tedy moc MOC omlouvám za pletení pojmů, ale co se tedy potom chápe samotným slovem "reset"? :? A proč tedy mám u Spb Pocket Plus nabídku restart zařízení, která uděla Soft-Reset..?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Reset = pichnuti mazlika stylusem do diry oznacene slovem RESET.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ale pouze s kvalifikovanym souhlasem....jinak to muze byt...rape
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    163


    A jaké máte zkušenosti s novým AS 4.1 v kombinaci s MDA Vario?
    Donedávna jsem měl kombinaci MDA2 a AS 4.0 a vše bylo v pohodě.
    Ale AS 4.1 mi neustále padá, synchronizuji tak na třetí pokus a přenos (či instalace) větších souborů se prostě téměř nedaří - spojení vždy během přenosu spadne. Dělám něco špatně?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Mam AS 4.1 a vse slape tak jak ma...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    tak se mi qtek resetuje cim dal casteji a co mne trochu prekvapuje je to, ze se na nej divam, najednou restart a co je nejzajimavejsi: telefon nabehne az do plneho signalu a gprs indikace bez zadani PINu! To mi prijde fakt divne, navic vubec netusim, kolikrat denne se mi to muze stat, kdyz telefon vubec nevidm treba v pouzdre. Asi to jeste jednou zhardresetim a uvidim, ale ten nabeh bez potreby pinu...to museji delat ta wokna...Pozn. mam qteka a romku 1.6.7.1.
    Nejste na tom nekdo podobne?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    101

    Je to debata o problémech, proto dotaz: jsem majitelem pět dní. Možná jse unáhleně něco instalil. Ale už druhý den se mi samovolně zavírají okna (ne Wokna :-) Prostě píšu SMS a najednou Today, jsem na netu, najednou Today. Nepotkal jste se s tím někdo ?

    Jo a nedaří se mi hard reset - po trojkombinaci Vario naběhne ve steném stavu, jako před trojklikem :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    ještě mne tak napadlo: na variu se dá nastavit error reporting, nezkoušeli jste to někdo nastavit? Já to povolil před chvílí, ale nevím, kde případný log hledat a čím ho prohlédnout. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    27

    Vlastním MDA Vario asi týden a řeším problém s roamingem. S mou SIM kartou mi Vario tvrdí, že jsem zkrátka v roamingu (takový ten podlouhlý trojúhelníček v horní liště). Přišel jsem na to, co znamená, když jsem chtěl stáhnout MMS a on mi řekl, že jsem v roamingu. Co jsem udělal:
    1. Mám nastavenou síť ručně, v mém dosahu ani žádné zahraniční sítě nejsou.
    2. Vyzkoušel jsem ve Variu asi 5 jiných SIM karet (2 x TWIST, 1 x paušál partner a 1 x klasický paušál od T-Mobile). Vše OK, roaming zmizel. Po vložení mé SIM karty jsem prý opět v roamingu.
    3. Nechal jsem si u operátora vyměnit SIM kartu - problém přetrvává.
    4. Zkusil jsem v T-ZONES povypínat všechny možné služby včetně roamingu - problém přetrvává.

    Můžete mi, prosím, někdo poradit? Setkal jste se s tímto někdo? Může být opravdu poškozené Vario, když se tato chyba projevuje pouze s mou SIM kartou?

    Děkuji.

    Už opravdu nevím, co mám ještš vyzkoušet.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. MDA VARIO- Samovolne zamykani zarizeni. prosim o pomoc
    Od somok v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-07-2007, 16:34
  2. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 27-12-2006, 13:17
  3. Vario - samovolne vypinani zvuku pri prichozich hovorech
    Od overgrounder v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 11-04-2006, 16:21
  4. Acer N30 časté resety
    Od drsnake_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-12-2005, 15:34
  5. Střídavé resety u MDA II
    Od kchrz_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-10-2005, 14:47