Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 35

Téma: Qtek 8310 - Výchoyí obrayovka

  1. #1

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Výchoyí obrayovka
    Také máte v nabídce Nastavení tento nádherný český výraz? Jenže, jak se ho zbavit? Hledal jsem v diskuzi, hledal jsem v registrech, radu jsem nenašel a opravit tento překlep je nad moje síly. Poradíte někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    74

    Ano, měl jsem to taky tak. Vzhledem k tomu, že jinde byla diakritika v pořádku, tak jsem to neřešil. Pokud si pamatuju, tak na té samé obrazovce byla ještě jedna chybka, snad také přehozené z a y
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    To ale není problém diakritiky, ale toho blba, co to překládal a nepřečetl si to po sobě (doufám, že si přečte alespoň tenhle příspěvek : ).
    Mne jde spíš o to, jak velký problém je to napravit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Velky nijak, oprava je za chvilku, ale chce to pak update ROMky... Vzhledem k tomu, ze cestina je soucasti image ROM primo od MS, tak asi bude treba stiznost smerovat timto smerem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    117

    Oprava je jednoduchá, mohl bych vám poslat opravený soubor ale raději Vás nechám si to opravit samostatně, někdo to třeba využije jinak. Stačí si pomocí total commanderu nechat vyhledat například ten chybný výraz "obrayovka" a hele, commander najde ve složce jeden soubor, který po otevření v editoru obsahuje ony české (nečeské) výrazy. Předěláme uložíme a jedem. Meze se nekladou a nad lidské síly to není :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    95

    Taky jsem už nad tím uvažoval, ale tohle mě nenapadlo. Ono to fakt jde ! Dík za radu :yes: .
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Nojo, no, mne TotalCommander také nenapadl. Hledal jsem v registrech, hledal průzkumníkem (správcem souborů), ale tohle mi neseplo.
    Díky :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    131

    Asi jsem rozumu mdleho ale nejak ten soubor nemuzu najit... Muzete sem nekdo dat cestu....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    windows\rootgsm.cpl.xml
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    133

    tak se mi podarilo si ten soubor poskodit muze my ho nekdo poslat emailem needitovany nijak na PC ?? skousle jsme ho editovat na PC :-/

    email vegan@den.cz

    THX
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    nač v počítači? já ho editoval přímo v qteku , bez předchozí zálohy a ono to náhodou vyšlo ;-). pošli mejla na sz a já ti ho pošlu rovnou z qteka
    (už jste někdo vyřešil zálohování? dokud mi qtek funguje? :-P )
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Mel by chodit Sunnysoft Backup Manager 3.7 (ano ten PDAckovy, protoze WM5 programy "by mely" chodit jak na PDA, tak na SP)...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    117

    Pro ty, co si soubor poškodili a i pro mě až se tak stane :-) ho dávám sem. Je to ORIGINÁL pouze je tam opravena chyba "vychoyí obrayovky". Patří do složky Windows.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Udělal jsem vše jak je zde napsáno a mám stále výchoyí obrayovka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    117

    A restart přístroje?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Qtek 8310
    Od Venca Černík v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-04-2007, 13:01
  2. Qtek 8310 - RSS
    Od tomikusis v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 27-12-2006, 10:28
  3. qtek 8310 a qtek s200
    Od anawarr v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2006, 19:33
  4. HTC S 200 vs Qtek 8310
    Od anawarr v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-10-2006, 17:27
  5. qtek 8080 (SPV e200) audio conector - je stejny jako u qtek 8310?
    Od michalB_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-07-2006, 20:08