Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: GPRS DialUp z notebooku přes bluetooth na Qtek9100 (HTC Wizard/MDA Vario)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mám problém s připojením z notebooku s widcomm driverem ke komunikátoru - když dám vyhledat nový přístroj k připojení přes dialup networking, vůbec mi pda nenajde.

    V pda od eurotelu nebyla aplikace pro bezdrátové modemování, stáhnul jsem si nějaký cab s wmodem, ale ten mi při použití restartuje telefon (zobrazí se mi dialog pro zadání PIN).

    Prosím, poraďte, jak dosáhnout toho, abych našel a zprovoznil z notebooku přes bluetooth na PDA službu DialUp Networking.

    Při startu pda se mi ukážou tyhle infromace:
    IPL: 1.01
    SPL: 1.06
    GSM: 1.01.10
    OS: 1.1.7.5
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Mate zapnuto BT a zaskrtnuto nastaveni, aby bylo zarizeni v "discoverable" modu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ano, samozřejmě, ale nejsem si jist, jestli se v tom módu skutečně nachází, občas se mi stává, že když se vrátím na kartu nastavení bluetooth, tak ta volba není zaškrtnutá přestože jsem ji dříve zaškrtal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Hm, pokud PC nedokaze dane zarizeni najit, pak asi ne...
    Mate tam posledni ROMky pro QTek9100? Ja to z tech cisel moc nepoznam...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    No, právě že asi ne, proto jsem tam psal ta čísla, nemám vůbec ponětí jak to zjistit a kde a jak případně stáhnout nové, nevím jak je to se zárukou atd.
    Uvítal bych navedení na cestu, kde a jak potřebné informace zjistit..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak jsem rozchodil GPRS pres bluetooth...
    Trapne, stacilo v my bluetooth places vyhledat vsechna zarizeni v dosahu, tedy ne konkretne ta, ktera umi dial-up, a pak na nalezenem pda rozkliknout dostupne sluzby, mezi kterymi uz dial-up byl a vytvorit na ni zastupce.
    Zadny dalsi software nebo driver netreba, jen se mi zda, ze pri ukonceni spojeni z notebooku se telefon tvaril, jako ze zustal viset, nevratila se mi ikona G (zustaly dve sipky proti sobe) a neslo pripojit k internetu normalne, vyresilo to vypnuti a zapnuti gsm (rezim v letadle).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    A takhle to BT funguje se vsim
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. X500+ připojení notebooku na net přes bluetooth GPRS??
    Od dnevim v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-08-2008, 12:07
  2. Internet na notebooku přes MDA VARIO
    Od selskyrozum v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-11-2006, 12:31
  3. Vario, Wizard, Qtek9100 - ROM 2.21.xx.xx
    Od macula_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 04-09-2006, 18:17
  4. sdílení gprs intetnetu přes bluetooth
    Od Ati_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-01-2006, 11:09
  5. přerušení spojení GPRS přes Bluetooth
    Od fishman_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 09-03-2005, 07:43