Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Color scheme editor for TomTom

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Vytvořte si pro TomToma vlastní barevné schéma pro mapové podklady pokud si nevyberete z těch předdefinovaných.
    Download a podrobnosti tady. :yes:

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    63

    Citace Původně odesláno od neooo
    Vytvořte si pro TomToma vlastní barevné schéma pro mapové podklady pokud si nevyberete z těch předdefinovaných.
    Diky moc. Neco takoveho mi v TomTom dost chybelo, nevyhovuje mi totiz ani jedno schema z preddefinovanych...Ale otazka je, jak dostat mnou vytvorene schema do TT5??V napovede k programu jsem se docetl, ze je treba Plug-in pro schema. Mas ho?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Dave.K
    Ale otazka je, jak dostat mnou vytvorene schema do TT5??V napovede k programu jsem se docetl, ze je treba Plug-in pro schema. Mas ho?
    Žádný plugin není potřeba, v rootu zařízení je potřeba vytvořit složku "schemes" a do ní nasypat .clr soubory. Poté se již stačí při volbě barevného schématu šipkama prokousat předdefinovanýma schématama až ke schématu "Přidané schéma", které po zvolení nabídne všechna dodatečně přidaná schémata (*.clr soubory které se nacházejí ve složce schemes)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Jinak existuje a nejen zde poměrně slušné množství již hotových schémat, spousta z nich je použitelných takže není potřeba tvořit přímo vlastní ale stačí si vybrat, všiml jsem si že všechny postované screenshoty používají to defaultní nastavení takže mi to přijde jako docela dobré oživení pokud se Tomík po delším používání omrzí nebo někomu začne připadat fádní :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    2

    JJ díky, nějaké kousky jsem stáhl a hodil do TomToma a musím říct že to vypadá hodně dobře, ještě jednou díky za radu! :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    163

    Hilfe! Ja jsem taky stahl z webu par .clr, v rootu (adresar \ v kterem jsou adresare Windows, Storage Card atd.) jsem vytvoril Schemes, clr soubory tam nakopiroval pres ActiveSync (bez konverze) - a nic. Restartoval jem TT, restartoval jsem (SR) zarizeni - nepomohlo .
    Poradte co delam blbe. Jinak TT mam v adresari \Storage Card\TomTom. Skusil jsem ten Schemes adresar dat i do \Storage Card, bezuspesne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    662

    sh0tek: tak zkus schemes s malym "s"
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    2

    Musíš ten adresář vytvořit přímo v rootu pda! V ActiveSync dej prozkoumat a v tom okně co se ti otevře vytvoř ten adresář. Já jsem si ho vytvořil v PC a tohodle okna nakopíroval a funguje to
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    163

    Tak to jo, uz to funguje. Jenom ten adresar je ve skutecnosti My documents a ne root, jak si psal (to ze ho vidis hned kdyz das explore v activesync neznamena ze je to root - microsh*t tvrdi ze je to ficura, ne bag ) ) - dostanes se do nej i kdyz kliknes na My Windows Mobile-Based Device->My documents
    V TT mi to mezi default schemama zobrazilo "Pridane schema" a po kliknuti se zobrazil radkovy seznam tech novejch, bohuzel bez nahledu
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Editor BMP
    Od adamekma v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 27-05-2004, 12:48