![]()
![]()
Dneska jsem to dohrál , ale trvalo mi to 60 ostrovních dnů. Musim se holt zlepšit
![]()
![]()
Dneska jsem to dohrál , ale trvalo mi to 60 ostrovních dnů. Musim se holt zlepšit
Je to opravdu skvělá hra s úžasnou grafikou, ale mám jeden malý problém. když z ní vyskočím tak potom musím začít od začátku. Nikde tam není žádný save?
Menu -> Exit..a ještě možná v Spb AirIslands Options (v Programy -> Hry) zaškrtnout Enable phone edition support..
Tady toto všechno mám, ale pro jistotu jsem to vyzkoušel, jeden nikdy neví. Ale pořád to nejde a zase musím začít od začátku.
..tak to zkus přeinstalit na kartu nebo opačně do paměti.. nebo se zkus zeptat přímo na fóru SbpAirIslands.com, někdo tam už měl podobnej problém.. a myslim, že mu pomohla přeinstalace..Naopak mně když ta hra spadne, protože asi procák už nestíhá opravovat najednou nějakých 60 buildings
tak se i tak automaticky uloží.. což je super :yes: oproti jiným programům, který když se seknou, tak se ztratí vše neuložené..
tak stačilo obyčejné přeinstalování a už to běží tak jak má. mohl jsem to zkusit hned a neotravovat. jinak díky moc.![]()
Na tuhle hru jsem psal recenzi, odevzdaval sem minulou nedeli, bohuzel co mi Pavel psal, tak absolutne nestiha, takze ani nic neschvalolval. Pry snad ve CTek ;o)
Ahojky lidi.Konkám, že tahle hra není vůbec žádná novinka spíše už nějakou dobu známá záležitost. Nic méně já se k ní - plná verze - dostal nedávno. Pochopitelně mám určité problémy a starosti, ale chtěl jsem se zeptat, jestly někdo nezná pro tuhle hru češtinu, nebo návod, nebo popis.
Hezka gameska...jen jsem cekal ze bude trosku propracovanejsi dej.
Jinak u me nove N560 to behem pulhodky sezralo polovinu baterieVGA no:sarcastic:
)
..kdyz jsme u toho....nevite nekdo jestli existuje PPC verze velmi podobne a nenarocne PC hry "NETSTORM"????
Byla to velka klasika!! a hned jak jsem spustil tuhle gamesku tak mi to pripomelo Netstrom!!
Edit: Pred chvili jsem to nasel ..pouze pro PC na bonu*webu jako "plnou hru ke stazeni" ..takze pokud ma nekdo zajem tak NETSTORM (PC verze) !!FREEWARE!!