Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 33

Téma: Jak synchronizovat stolní počítač (PC nebo Mac) s PDA?

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Většina lidí používá své PDA jako společníka na cestách, s jehož pomocí je možné mít přístup k různým informacím kdekoliv a kdykoliv, i bez nutnosti přístupu ke stolnímu počítači. Je velice obtížné, ne-li nemožné udržet manuálně na obou zařízeních stejná data. Naštěstí existují aplikace, které se o udržování stejných informací na obou přístrojích starají. Říkáme jim synchronizační utilitky, a zde jsem uvedl seznam dostupných aplikací pro Pocket PC a Windows CE zařízení.


    Microsoft Outlook




    Microsoft Outlook Express




    Microsoft Schedule




    Lotus Notes




    Lotus Organizer




    Lotus Domino




    Novell GroupWise




    GoldMine




    ACT!




    Mac



    To je vše, co jsem zatím našel Pokud používáte něco jiného, napište to do této diskuze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    11

    Mel bych dotaz. Resim problem jak synchronizovat xda s pc(pripojeny na Exchange), ktery je porad na netu. Nejlepsi by bylo se pripojit z xda na inet a pak "nejak" dovolit activesyncu aby se synchonizoval pres internetove pripojeni.

    Jedno reseni je MIS, vim, uz jsem ho i instaloval, ale ne u nas ve firme. Nebude se pry utracet kvuli me takovy prachy-skrti.... :$:

    POkud jste to uz resili tak dejte prosim vedet. Zatim to resim preposilanim mailu na free mail server a odtamtud si to stahuju ( a mam to i s notifikacemi)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    9

    Se svým novým iPAQem h2210 používám k synchronizaci ActiveSync 3.7.
    Má někdo zkušenosti s Bluetooth?
    Vše mi funguje, akorát ne ActiveSync přes Bluetooth. Používám Bluetooth adapter 3Com CRWB6096B.
    Ani v Sunnysoftu mi s tím neporadili (měl jsem sebou notebooka s iPAQem a říkali, že na Bluetooth bude nějaký Patch). :sarcastic:
    Ještě mě pobavilo, že jim dělal problémy nový systém Windows Mobile 2003
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Strucne by to melo byt tak, ze na desktopu vytvorite profil pres seriovy port, a ten seriovy port (COM5 nebo COM8 nebo mozna jiny) pak nastavite v ActiveSync. Pak uz jen pomoci pruvodce na iPAQu vyberete synchronizaci s ActiveSync a melo by to jit......:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    9

    Na iPAQu h2210 mám v nastaveni Bluetooth Sériový port Příchozí COM: 5, Odchozí COM: 8. (to nelze změnit)
    V Bluetooth manageru mám v definici portů Bluetooth Serial Host (COM5) a Blutooth Serial Client (COM8).
    V ActiveSync jsem nastavil použití COM (zkoušel jsem 5 i možnost 8), začne se navazovat spojení, v aktivních spojeních je vidět spojení adaptérů, ale ActiveSync partnera nenajde.
    Ještě mám USB Bluetooth adapter od iTecu, ten jsem ještě nezkoušel protože se softwarově nesnáší s již nainstalovaným 3Com. Používám Windows XP na notebooku a ActiveSync 3.7.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    12

    Omlouvam se ze otravuju, ale nainstaloval jsem ActiveSync 3.7.1 a i pri vytvoreni Standart Partnership se ve finalnim okne zobrazuje u Contacts - Not Installed --- prosim kde delam porad chybu ??? Porad se me nedari synchronizovat kontakty. Nebo pokud to bez problemu dovede jina utilitka poradte. Dekuju.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od BoTL
    V Bluetooth manageru mám v definici portů Bluetooth Serial Host (COM5) a Blutooth Serial Client (COM8).
    V ActiveSync jsem nastavil použití COM (zkoušel jsem 5 i možnost 8), začne se navazovat spojení, v aktivních spojeních je vidět spojení adaptérů, ale ActiveSync partnera nenajde.
    To myslite na desktopu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od Chemik
    Omlouvam se ze otravuju, ale nainstaloval jsem ActiveSync 3.7.1 a i pri vytvoreni Standart Partnership se ve finalnim okne zobrazuje u Contacts - Not Installed --- prosim kde delam porad chybu ??? Porad se me nedari synchronizovat kontakty. Nebo pokud to bez problemu dovede jina utilitka poradte. Dekuju.
    Radsi se zeptam - pouzivate Outlook 2000 nebo lepsi a instaloval jste jej PRED instalaci ActiveSync?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    12

    Abych pravdu rekl tak opravdu pouzivam The Bat!, ale jinak jsem to zkousel z Outlook Express 6 a, ano ActiveSync jsem instaloval az po Outlooku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Bohuzel ani Outlook Express neni to prave, ActiveSync umi pracovat pouze s "velkym" Outlookem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    6

    Ahoj,
    mám problémy s iPAQ 2210 a komunikací přes BlueTooth s notebookem. Zařízení jsou spárovaná, na iPAQu se jeví, že spolu kominukují, ale ActiveSync nemůže iPAQ najít.
    Bylo by možno popsat celý postup připojení přes BlueTooth s PC ? Nevím, kde dělám chybu a potřeboval bych poradit.
    Předem díky za odpověď.
    Petr L
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    12

    To je možné. Mě jde pouze o kontakty a do teď jsem žil v přesvědčení že všechny outlooky používají pro správu kontaktů adresář který je obsažen v systému?:?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od BoTL
    Na iPAQu h2210 mám v nastaveni Bluetooth Sériový port Příchozí COM: 5, Odchozí COM: 8. (to nelze změnit)
    V Bluetooth manageru mám v definici portů Bluetooth Serial Host (COM5) a Blutooth Serial Client (COM8).
    V ActiveSync jsem nastavil použití COM (zkoušel jsem 5 i možnost 8), začne se navazovat spojení, v aktivních spojeních je vidět spojení adaptérů, ale ActiveSync partnera nenajde.
    Ještě mám USB Bluetooth adapter od iTecu, ten jsem ještě nezkoušel protože se softwarově nesnáší s již nainstalovaným 3Com. Používám Windows XP na notebooku a ActiveSync 3.7.
    Měl jsem stejný problém s iPAQ 2210, ale podařilo se mi to vyřešit. Na tomto odkazu (http://home.comcast.net/~spam-target/usb.html) je krok po kroku popsáno, jak to nastavit a skutečně to funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    9

    Ano, na desktopu s BTA 3COM mám Serial Host (COM5) a Serial Client (COM8). Nyni jsem vyzkoušel i i-Tec BT adapter a ten má pouze Serial a s tím mi ActiveSync funguje. V návodu k tomuto adaptéru je přesný návod jak zprovoznit ActiveSync a skutečně to tak funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    15

    Zdar, taky prispeju se svou troskou do mlyna - pouziva Active sync 7.3.1 a k tomu intellisync (ted nevim jakou verzi) pro synchronizovani s Lotus notes - zatim trial verzi - ma to dost mouchy, tak jeste nejsem rozhodnut, jestli to poridit - 70euro.
    Chyby to dela hlavne pri prenosu diakritiky v mailech a obcas to zahadne rozhazi schuzky. Dle vyjadreni lidi z intellisyncu bude behem listopadu nova verze, ktera bude odstranovat problemy s diakritikou a dalsi chyby, tak uvidime.

    Hezky den, R.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. FSC LOOX 410+stolni pocitac+Internet
    Od jaroslak v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 17-04-2006, 21:31
  2. zvuk z micro v PDA pres BT na stolni PC ?????????
    Od Spawncz v sekci Multimédia
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-04-2005, 14:36
  3. MDA2 a zpravy pri pouzivani GPRS pro stolni PC
    Od jsec v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-02-2004, 14:18