Pokud by někomu tato recenze Dynavixu nedstačila, na Mobilmanii vyšla rovněž velmi detainí recenze této navigace.
Pokud by někomu tato recenze Dynavixu nedstačila, na Mobilmanii vyšla rovněž velmi detainí recenze této navigace.
Hned sa pustim do citania, zatial som to len tak prebehol, chcem sa spytat podpora SR tam je ci asi nie?
Diky. ak hej je to lepsie ako iGo?
A pokud by někomu ani to nestačilo, vyšel dnes na Palmserveru 1. díl recenze tohoto nevigačního polotovaru pod názvem Dynavix Mobile 2005 EUROPE v 1.5.2.Původně odesláno od Pavel Koza
Tak dnes, 1.3.2006, vyšel poslední III.díl. Recenze je jalová, jakoby dělaná od stolu, každopádně o zásadních nedostatcích hojně diskutovaných na tomto webu téměř ani zmínka. :no: Nebo, že by byla na objednávku………?![]()
3D se stale dodelava. Nazvy obci samozrejme budou, ulice take, ale ne nutne v jednom okamziku. Na 3D stale probihaji intenzivni prace (outliny...), takze nam zachovejte prizen a jeste (chvilku) vydrzte!
Jinak se nerozpakujte, nesetrete nas a hezky kritizujte, co byste chteli jinak, lepe,... Pokud to bude prinosne pro vice uzivatelu, pak vase pripominky radi zapracujeme.
Na svém starém dobrém Ipaqu 2210 se mi podařilo uvolnit 25,5MB paměti. Myslíte, že to pro provozování Dynavixu bude stačit?
Píšou že potřebuje 25-35MB, ale víc z Ipaqa nedostanu :-(
Před startem Dynavixu mívám volných 25MB paměti pro programy a cca 8MB pro data. Po startu Dynavixu je volných 8MB pro programy, paměť pro data se nijak nezmenší. Znamená to tedy, že Dynavix v poslední verzi na VGA zařízení a pouze s mapou ČR pro spuštění potřebuje 25-8 = cca 17 MB paměti pro program. Takže spuštění Dynavixu na Vašem PDA by neměl být žádný problém.
Mockrát děkuji za informace.Původně odesláno od kopacek
Feature request:Původně odesláno od Telematix Software
1. před kruhovým objezdem sice uslyším, že mám sjet třetím výjezdem, ale občas bývá problém rozpoznat, co je výjezd. Chybím mi tedy povel "sjeďte nyní".
2. možnost zvolit ukecanost a to v obou směrech. Někdy mi vadí, že neustále je opakováno "pokračujte rovně", někdy bych byl rád, kdybych po správném odbočení uslyšel "výborně".
3. automatické přepínání denního a nočního režimu. Znáte čas, znáte kdy se ve kterém měsíci stmívá. Po zapnutí programu by se tedy mělo vyhodnotit, zda nastavit denní nebo noční režim.
Bug report:
při cestě Ostrava-Brno mi na jedné z megakřižovatek u Olomouce (kritické místo má souřadnice 172176379:495681982) navigace říká, že se mám "držet vpravo". Následně ale již neřekne, že mám držet vlevo. Protože se "držím vpravo", tak jedu zpět do centra Olomouce.
Jinak se nerozpakujte, nesetrete nas a hezky kritizujte, co byste chteli jinak, lepe,... Pokud to bude prinosne pro vice uzivatelu, pak vase pripominky radi zapracujeme.
Chtěl bych poprosit aby v nové verzi Dynavixu bylo hlasové upozornění na zapomenuté nebo chybné odbočení !!! Třeba i jako volitelná věc v nastavení... Příjde mi to jako dost velká chyba, pokud chybně odbočím, tak se to vůbec nemusím dozvědět a pojedu jinou délší neplánovanou trasou a ani o tom nevim....![]()
Napište prosim někdo, jestli něco víte o tomhle problému...
1] sjedte nyni u kruhovych objezdu rikame, ale pouze, pokud to stihneme, tj. u velkych kruhovych objezdu. U malych vzhledem k nepresnosti GPS a tomu, ze nemuzeme rici sjedte nyni, kdyz jste pred/vedle jineho vyjezdu to vetsinou nevyjde...Původně odesláno od MIlan Kvasnica
2,3] oboje je v jiz nejakou dobu v seznamu planovanych rozsireni
Za bug report dekujeme
V planu je mj. volitelne oznameni o prepocteni trasy, coz by melo vyresit vas problem.Původně odesláno od kutak
Víte někdo kdy vyjde novej Dynavix 2006 ? aspon období