Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: SSH pro QTEC 9100

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    4

    Zdravim,
    libi se mi QTEC 9100, rad bych si ho koupil. Marne shanim informace o tom zda je mozne provozovat SSH klienta. Povedlo se nekomu SSH spojeni navazat a jakym software ? Je free ?

    Dik

    L.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    3

    Pouzivam pocketpc putty a pouzival jsem to jak na h6340 pod wm2003 tak na MDA pro pod WM5

    http://pocketputty.duxy.net/ sice jeto experimentalni ale funguje to
    http://www.svpocketpc.com/reviews/pocketputty/PocketPuTTY.html


    Existuje i nejakej komercni ppc ssh ale tenhle funguje OK.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nebo se taky staci zeptat Booha...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    4

    Z tohoto vyvozuji, ze jakykoliv software napsany pro Pocket PC mi bude fungovat na MDA Vario s OS Windows Mobile verze 5 ?

    V jedne polske konferenci naopak uzivatele pomerne dost nadavali na kompatibilitu. Nebo mate jine zkusenosti ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Ja jsem to spise myslel tak, abyste se sam podival po nejakem SW a vyzkousel, co vam padne...

    Jinak ano, ne vsechny aplikace jsou WM5 kompatibilni, ale ty hlavni jsou jiz na WM5 pripraveny...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    8

    me vyhovuje tohle:
    http://www.mochasoft.dk/telnetce.htm

    je to urcite stabilnejsi a promakanejsi nez pocketputty. sice neni free, ale zadne podstatne omezeni demoverze jsem neobjevil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    464

    pocketputty funguje na qteku 9100 v pohode, jak stabilita, tak funkcnost aspon tedy ja mam takovou zkusenost.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od beecher
    Ja jsem to spise myslel tak, abyste se sam podival po nejakem SW a vyzkousel, co vam padne...

    Jinak ano, ne vsechny aplikace jsou WM5 kompatibilni, ale ty hlavni jsou jiz na WM5 pripraveny...
    Jenze ja Vario jeste nemam, a kupovat si ho budu jedine v pripade ze bude mit fuznkcni SSH. Takze do nej teda jdu.

    Dekuji vsem za hodnotne informace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    4

    Tak uz ho mam :-)

    Spustil jsem pouze pocketputty, ta druha aplikace mi spustit nejde.

    Mam ale jiny problem. POuzivam Eurotel GPRS. Pripojl jsem se k serveru normalne komunikoval njednou ale spojeni spadlo.
    Pokousel jsem se znovu navazt spojeni ale putty oznamovalo ze "Network is down".
    Pokud jsem spustil explorer tak Qtec oznamil ze zahajuje spojeni, za chvilku se pripojil a ja mohl brouzdat.
    Pak mi fungovalo i putty.
    Co musim nastavit aby spojeni nepadalo, popr. aby putty sam navazal spojeni ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    uz se umi PocketPuTTY pripojit i najiny port, nez je standartni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    124

    Tiez som pozeral pocket putty, co mi vadilo bolo to ze som nikde nenasiel ako mu nastavit moj ssh PK. Zrejme kluce nepodporuje. Takisto som nenasiel ako mu zadat iny port ako standard ako uz niekto tu napisal. Ak niekto poznate program ktory vie robit aj s klucmi dajte vediet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    124

    toto vyzera dobre len to nie je zadarmo
    http://choung.net/mToken/
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    124

    toto by tiez mohlo fungovat
    http://www.rainer-keuchel.de/wince/ssh.html
    vecer to vyskusam teraz na to nemam cas
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    420

    a co ta lite verze?

    Citace Původně odesláno od ameron
    toto vyzera dobre len to nie je zadarmo
    http://choung.net/mToken/
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Ta je taky placena jen nepodporuje VGA a nema ssh. Jinak je to funkcne neomezeny 30-ti denni trial
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. probleeem qtec 9100
    Od linkis v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-12-2008, 23:18
  2. Qtec 9100 odesílá SMS dvakrát - prosím pomoc
    Od rovla v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-04-2007, 09:09
  3. Display na MDA VARIO (Qtec 9100)
    Od alco v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-03-2007, 14:22
  4. WMP QTec 9010(MDA III)
    Od TTracy v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-06-2006, 10:17