Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 25 z 25

Téma: Rozjedu tomtom na notebooku?

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    To VikoSound : pro navigaci na NB je tady vlakno MapFactor, ten ma navigaci na NB pomerne slusnou, ale zase o to horsi na PDA, Ja ho driv pouzival, ale zase na rozdil od tebe jsem mel problemy v osobaku kam dat NB (a hlavne kam schovat, kdyz jdu pryc), takze jsem presel na TomTom a PDA
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    46

    Milan Su : diky za lano, ja se na to podivam, i kdyz to asi nebude mit vyznam,protoze z toho co jsem zkousel je ten TomTom fakt nejlepsi...i kdyz nekdy ty mapy stoji za prd, kord v okoli Susice:-))))))))))))
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    S Mapfactorem jsem jel z Prahy na Horskou Kvildu, přes Nepomuk a Plánici, a dojel jsem bez problémů .
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    46

    To Docent: ja jel z Plzne do Hrádku u Susice, ve vesnicce Zborovy zasadni odbocka byla cca o 250-300 metru vedle a v Cejkovech byl TomTom uplne v koncich,navigoval na neexistujici cesty:-)Ale to jen tak na okraj:-)))Ale ten Mapfactor asi vyzkousim,jen se k nemu dostat:-))))
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    No na Sumave nelze zabloudit
    Ja mel vzdycky jedinej problem s MFN - manzelku (ostatne jako s kazdou navigaci). Kdyz jsem si naplanoval trasu a jel podle ni a manzelka si najednou vzpomnela ze chce jet jinudy. Pak se samozrejme zkraje vzdy navigace snazi vratit mne na puvodni trasu a pritom vyuziva zrejme metodu nejkratsi, protoze voli nekdy i cesty necesty (ale to dela i TomTom).
    Ja osobne jsem s MFN (ani s TT) nikdy nemel problem, jediny problem MFN byl ten, ze NB v osobaku je dost nepohodlne (mel jsem ho na predni sedacce spolujezdce, takze se dost blbe sledoval a kdyz jsme jeli dva, tak jsem ho mel na zadni sedacce a soustavou zrcatek jsem si prenasel obraz dopredu (sice byl stranove prevraceny ale s tim jsem se naucil). No beru to jako zacatky moji navigace.
    Pokud bych jezdil s kamionem, kde zrejme neni problem dat NB nekam na palubovku, asi bych volil NB (neni problem s kapacitou, rychlosti a hlavne prekreslovani a velikost obrazovky). Nevim ale jak potom s nechanim NB v kamionu (to jsem mel vzdycky strach to nechat v osobaku na sedacce, cili pri kazde zastavce sklidit do kufru ......)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    To Vikosound : To se obcas stava a nejenom u nas, mne pravidelne TT (ale delal to i MFN) naviguje pri ceste na chalupu na polnacku, ktera je tak spatne pro pesi. U MFN byla vyhoda moznost zakazat usek silnice, takze jsem to jednou zakazal a uz to bylo OK.
    Abych zakoncil nasi diskusi, ktera je v tomto vlakne trochu OT, pokud by MFN fungoval na PDA uspokojive, asi bych u nej tenkrat zustal. Ale resil jsem problem, kdy chtel svagr a jeste jeden znamy navigaci a preci jenom kvuli navigaci porizovat NB :no: , takze jsem potreboval neco na PDA, No a tam MFN (mel jsem verzi 4.2, aktualni je 4.4) totalne zklamal.
    Pokud ti nevadi NB (v kamionu a mas ho, tzn.nemusis kupovat) tak bych asi volil MFN, porad ho jeste obcas vyuzivam, kdyz neco hledam, celej mi zabere na NB neco kolem 7 GB (coz dneska neni zas az takovy problem) a pro tebe, pokud si treba oznacis mosty s malou unosnosti (podjezdy ....) jako neprujezdne, priste uz te navigace pozene nekudy kolem.
    Pokud zase nekdy pojedes do Hradku u Susice (nejezdi pres Zborovy ), tak se ozvi, ja ti to kdyztak muzu predvist na svem NB, kdyz budes chtit, posli kdyztak SZ
    Jenom na zaver :
    KAZDA FUNGUJICI NAVIGACE MA JEDNU NEVYHODU, SNIZUJE SLOVNI ZASOBU O SLOVO "KUDY"
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Panove, uz to tady smrdi tezce OT. Tema je TomTom na notebooku a soukrome zalezitosti jako je seznamka si reste prosim pres Soukrome zpravy (SZ). Dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Samozrejme ze GPSka jde pouzit v emulatoru. Kdo tvrdi, ze ne, nevi co mluvi
    Maly dukaz pripojen. Jedna o emulator s image WM5.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00125829_GPSkaVemulatoru_7GV4.jpg 
Zobrazení: 23 
Velikost: 22.7 KB 
ID: 4132  
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    824

    Ja vedel ze "dostanu pres prsty" sorry za OT
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    142

    Citace Původně odesláno od Saman
    Samozrejme ze GPSka jde pouzit v emulatoru. Kdo tvrdi, ze ne, nevi co mluvi
    Maly dukaz pripojen. Jedna o emulator s image WM5.
    A kdepak jsi sehnal emulator a image :-) Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. HTC TyTN jako GPS k notebooku
    Od soto v sekci Ostatní využití GPS
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-10-2007, 09:39
  2. Jaký navigační SW do notebooku?
    Od xboy v sekci Ostatní využití GPS
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 08-08-2007, 17:02
  3. Pripojeni k notebooku pres Wi-Fi
    Od Petrasek_oldd v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 27-06-2007, 06:53
  4. Windows CE na notebooku ?
    Od BADMOPAR_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-11-2006, 00:00
  5. Ad-hoc LOOXe 720 a notebooku ASUSu
    Od Trainzak_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 29-01-2006, 12:21